Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Nie wpadłeś na to ze kumpel dupi 3 po 3 ???
Każdy by tak chciał dostać coś wstecz.... czasami chyba za dużo wymagamy
Nie ma co być zachłannym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
mateox napisał:
oj Aniu, a taka byłas dla mnie miła jak miałem poprzednie konto, ide juz ide
kur**a tu prawie kazdy ma po kilka kont... ze wam sie chce.... yhm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
I zgaduj zgadula a kto to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Artur Jakubowski
(artur822)
Wiking
Nie rozumie głupich komentarzy nie których osób... kolorowi przyjeżdżają tutaj nie pracują, nie mają nic... wszystko dostają za fri mieszkanie, życie... a normalnie pracująca osoba mieszkająca z rodziną, dlaczego ma nie starać się o taką pomoc jak jej takowa przysługuje...?? płaci tutaj podatki, żyje tutaj. Uchodźcy są utrzymywanie z Naszych, Waszych podatków i na nie idzie o wiele więcej kasy niż na pomoc Naszym rodakom, ale Polak już taki jest zazdrosny, zawistny i po prostu głupi, a żeby pomóc drugiemu ... to już szybciej na tego "czarnego" może liczyć. Jak ktoś nie ma nic do wniesienia konkretnego to niech lepiej się nie wypowiada... Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
272 Posty
Tony Clifton
(tony)
Stały Bywalec
artur822 napisał:
Nie rozumie głupich komentarzy nie których osób... kolorowi przyjeżdżają tutaj nie pracują, nie mają nic... wszystko dostają za fri mieszkanie, życie... a normalnie pracująca osoba mieszkająca z rodziną, dlaczego ma nie starać się o taką pomoc jak jej takowa przysługuje...?? płaci tutaj podatki, żyje tutaj. Uchodźcy są utrzymywanie z Naszych, Waszych podatków i na nie idzie o wiele więcej kasy niż na pomoc Naszym rodakom, ale Polak już taki jest zazdrosny, zawistny i po prostu głupi, a żeby pomóc drugiemu ... to już szybciej na tego "czarnego" może liczyć. Jak ktoś nie ma nic do wniesienia konkretnego to niech lepiej się nie wypowiada... Pozdrawiam

Idz do Navu i powtorz im to co napisales !!! Chcialbym to widziec na wlasne oczy. Kolorowi a wschodnia europa to dwie inne bajki!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
Artur Jakubowski
(artur822)
Wiking
Witam, nie ja ale mój kolega właśnie załatwił dofinansowanie do mieszkania, pracuje sam a mieszka z żoną i i dzieckiem... i bez problemu otrzymał dofinansowanie. Więc dlaczego mają się polacy nie starać...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok