Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
A najbardziej pamietam: jesli sie cos nalezy to glupi by nie wzial po to tu jestemy zeby bylo nam lepiej tak? ( koniec cytatu)
Oni tu przyjechali z lapa wyciagnieta..... Dlatego takich tylko tepic, zebrakow i darmozjadow !!!!

Ja pracuje tu i place podatki, a taki przyjezdza i szuka jak tu zycie sobie ulozyc za frico za moje pieniadze !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Makryna bo Ci ciśnienie skoczy
Niestety tak to już jest, każdy by dużo chciał ale nic w zamian niestety życie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Anna82 napisał:
Makryna bo Ci ciśnienie skoczy
Niestety tak to już jest, każdy by dużo chciał ale nic w zamian niestety życie...

Masz racje.... Juz odliczylam do 10- ciu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
To dobrze

Uwierz mi są większe ASY nie mówię jak można z czegoś skorzystać to czemu nie, no ale są pewne granice zdrowego rozsądku....
Nie jesteśmy "brudasami" żeby mieć tutaj wszystko za darmo... ale może to i dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
Anna82 napisał:
To dobrze

Uwierz mi są większe ASY nie mówię jak można z czegoś skorzystać to czemu nie, no ale są pewne granice zdrowego rozsądku....
Nie jesteśmy "brudasami" żeby mieć tutaj wszystko za darmo... ale może to i dobrze

Najbardziej mnie wnerwiaja ci co twierdza, ze w Polsce to zlodziejstwo, balagan, itp. Tak jakby im ufoludki przyjechaly i nabruzdzily. Ludzie w Polsce pracuja na czarno, biora za bezrobocie i sie dziwia jak sie to nazwie po imieniu, taka filozofia Kalego: wszyscy kradna, a ja tylko biore bo daja !!!
Jak juz nie ma czego wziasc w Polsce, to przyjezdzaja do Norwegii, bo moze tu cos dadza,.... A po pewnym czasie zrobia i tutaj czystke, to dziala jak nalot szaranczy...

Swoja droga ciekawa jestem, czy jakis ksiadz spytal sie kiedykolwiek w konfecjonale: a ty synu, to placisz uczciwie podatki ?!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
mateusz G
(mateox)
Wiking
ciesze sie ze was ozywiłem, niektorzy widze ze az kipią. Proste pytanie zadałem a tu tyle ciekawych rzeczy sie dowiaduje na swoj temat, szkoda słow, na innym forum jakos dostalem odpowiedz bez tych wszystkich "ja tu place podatki!!!" tak jakbym ja nie placił. Pozdro niezyczliwcy!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
No to idź na inne forum i dupy nie truj !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
mateusz G
(mateox)
Wiking
oj Aniu, a taka byłas dla mnie miła jak miałem poprzednie konto, ide juz ide
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Nie zadawaj głupich pytań to będę miła.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
mateusz G
(mateox)
Wiking
to pytanie wg mnie nie było głupie, skoro znajomy tak otrzymał wstecznie to zapytałem czy ktos cos wie, czy moze kumpel dupi 3 po 3, ale wszyscy wylecieli na mnie jakbym kogos własnie okradł. ZAPYTAŁEM tylko, a forum sluzy temu miedzy innymi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok