Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Polskie Imprezy w Bergen? Co wy na to? - Norwegia

37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
Czy jestescie zainteresowani takimi stałymi polskimi imprezami?

martinroland.blog.interia.pl/?pr=1

w tym linku /mój blog/ wszystko jest wyjaśnione.
Co wy na to?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Adrian Rusin
(adriano1230)
Wiking
Witam.
Zacny pomysł!

wuhu!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(****Liten76****)
Wiking
pomysl bardzo dobry , ale wlasnie cos nie tak z nami tu w Bergen , kazdy marudzi ze nudy , brak takich imprez a jak sie juz organizuje to frekfrencja bez komentarza .................. bylem ze znajomymymi juz kilka razy i oprucz nas bylo max 6 osob , zycze Ci pozwodzonka i cierpliwosci a mam nadzieje ze uda sie nam tu zebrac razem i dobrze pobawic i rozerwac jak w PL
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
tomek kruk
(tomekk22223)
Wiking
impreza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
nie no nie opowiadaj takich głupot znowu... Nie mogłeś być kilka razy bo Dyskoteka była tylko jeden raz !!!!!! wiec nie siej plot. Poza tym było trochę inaczej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(****Liten76****)
Wiking
Mowie ogolnie nie o waszej iprezie , z doswiadczenia kilku letniego w Bergen ale to malo istotne .......................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
ok. Teraz wyjaśniłeś sprawę... Dzięki..
A my mamy teraz dodatkowo 32"TV LCD do rozlosowania... na dyskotece.
martinroland.blog.interia.pl/

i?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Witam!!
co do tych imprez to mam kilka pytań czy taka impreza nie była juz czasem organizowana 22 października 2011??? Czy będzie polska muzyka jakaś do potańczenia? ponieważ jak byłam na jednej niby polskiej imprezie to dj zagrał tylko czarne oczy a jak ktoś zadał mu pytanie o inne polskie kawalki to jeszcze taki zdziwiony odpowiedział ''nie słyszeliście'' a co do frekwencji to rzeczywiście była porażka, niestety a czy ktoś był na tej ostatniej imprezie? Jeżeli tak to jak bylo? Warto się tam zjawić?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
...niektóre polskie kawałki są na Facebooku Dyskoteki Bergen.
I zapewniam że jest ich więcej.
Natomiast żaden problem nie jest byś zaproponowała na przykład polski kawałek jaki chciała byś słyszeć. Możesz wrzucić na stronę.
www.facebook.com/pages/Polska-Dyskoteka-...597802566093?sk=wall
Z przyjemnością odsłucham co proponujesz.

Co do frekwencji. Owszem nie była satysfakcjonująca, dlatego dyskotek nie ma co tydzień.
To po pierwsze.
Po drugie.
Zorganizujemy ja jeszcze raz i jeśli nie będzie wystarczającej liczby polaków.
Nigdy już nie zorganizujemy żadnej polskiej dyskoteki.
Trzeba po prostu się zmobilizować.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(martenzjusz)
Wiking
TAK,JA BYŁAM POTAŃCZYŁAM Z JEDNĄ KOLEŻANKĄ,WOGÓLE TO MY Z DZIEWCZYN TYLKO TAŃCZYŁYŚMY,BYŁO MAŁO OSÓB,A JAK PROSIŁAM(KUMPELA TEŻ) DJ-JA O KAWAŁEK ,KTÓRY LUBIĘ TO PUŚCIŁ GO PO GODZINIE,JAK NIE DŁUŻEJ,W MIĘDZY CZASIE LECIAŁY JAKIEŚ DISCO POLÓWKI...BRRRR I ZROBIŁO SIĘ CAŁKIEM PUSTO.DUŻO ZALEŻY OD DJ-JA,JAK NIE NAJWIĘCEJ,WIĘC NIECH NA DRUGI RAZ NIE PUSZCZA TEGO CO JEMU SIĘ PODOBA,TYLKO TO CO LUDZIE CHCĄ,INACZEJ BĘDĄ WYCHODZIĆ I JUŻ!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok