tomekk22223 napisał:
Cześć Kasia masz rację Polacy to taki naród który ciągle narzeka i marudzi najlepiej kupić na melinie flachę za 150 koron i się zachlać od piątku do soboty!!!!Polacy to taki naród jakby dawali po 1000 Nok przy wejściu to by od rana stali w kilometrowej kolejce!!!! ale jak już gdzieś wyjść to tylko ględzą i ględzą!!!!Podziwiam gościa za ambicje
ale czy warto dla polaczków coś robić?przecież większość w Norge to sknery i murzyni którzy pałke by zrobili własnemu szefowi za 10 Nok a co dopiero wyjść i stracić parę groszy
Spróbuj jak masz chęci może znajdzie sie trochę narodu którzy to docenią a reszta?Niech dalej siedzi w domach i liczy Nok .Pozdrawiam
Zgadzam sie tu z kolega w 100%
Wzucilem na FB Dyskoteka Bergen kilka info, ale robie to jeszcze tutaj.
Kto bawil by sie przy takich klimatach?
soundcloud.com/dj-de-lux
www.facebook.com/pages/Dj-De-lux/221883994551543
Jezeli podoba sie wam to co robie to prosze "like me"
Nie rozumiem dlaczego za wszelka cene chcecie zrobic wies z tej calej dyskoteki?
Jakies disco polo itd.
Lata 70-90 to mozecie sobie w h... posluchac wszedzie w prawie kazdej dyskotece w NO bo jest to tu popularne! A Pani Agnieszka wcale nie musi przychodzic bo moze sobie pujsc do norkowego baru i tam posluchac lat 70-90!
Zrobmy zajebista dyskoteke z dobra muzyka klubowa i wcale nie mowie tu o mocnym lupaniu!!!
Jest tyle muzyki komercyjnej w fajnych klubowych klimatach ze naprawde mozna rozbujac swietna imprezke

Tutaj przyklad mojego mix-u:
soundcloud.com/dj-de-lux/dj-de-lux-january-2012-club
Sa tam 2 starsze utwory w nowej electro-housowej aranzacji.
Niech ten klub ocieka sexem od goracych cial polek

Niech norki zobacza jak polacy potrafia sie bawic i moga ich zakasowac!
Norki to do tej pory krzycza JAZDA!!! po starych manieczkowych klimatach!!
Wiec reasumujac: polki+ dobry Dj (polski) bedzie pelnia sukcesu.
Tutaj wcale nie jest tak ze frekwencja w NO klubach jest duza-BZDURA!!!
Bylem, gralem i wiem

Zaczynasz od 22:00 a i tak nieliczne nachlane towarzystwo przychodzi dopiero po 24:00

Nawet nie wiecie jakie to smutne grac przez 2h. samemu dla siebie.
Taka tu u nich tradycja i my ja tez przejelismy-pije sie w domu a dopiero po 24 sie przychodzi.
Nie oceniajcie tego DJ-a bo kazdy gra jak umie.
Ja ze swojej strony dodam Ci Dominik ze sam nie pociagniesz dlugo i Ci to nie wypali

Nawet psu znudzi sie jedzenie ciagle tej samej kielbasy-wiec Ty tez znudzisz sie ludziom po jakims czasie

Bylem rezydentem przez prawie 2 lata w jednej dyskotece tu w NO i gralem prawie co weekend i jestem pewien ze mieli dosyc bo frekwencja pozniej byla juz mniejsza.
Najgorsze bylo jak podchodzili i prosili o Country

Zenada!!! Mlodzi ludzie na dyskotece z muzyka klubowa prosza o Country
Pomysl o 2 Dj-ach grajacych tego samego wieczoru- co 2 glowy to nie jedna,2 razy wiecej pomyslow i 2 rozne style mixowania.W wiekszosci klubow gra 2-och.
Ja wiem ze chodzi o kase i w sumie chcialbys zaoszczedzic grajac sam, ale skoro napisales ze za dobrze nie grasz i grales tylko 2 lata to zastanow sie czy nie lepiej znalezc kogos lepszego od Ciebie na poczatek i niech rozbuja to wszystko, a po jakims czasie i Ty bedziesz gral-w koncu to Twoje przedsiewziecie
Pozdrawiam Dj De lux
P.S Jak bedzie sie podobalo ludziom to co gram to zglos sie do mnie moze cos razem wykombinujemy