Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
Ku woli wyjaśnienia.
Docierają do mnie informacje, ze niektórzy obawaija się iść na taka dyskotekę z obawy przed tym iz będą jakieś "burdy" czy "zadymy".
Wyjaśniam, ze klub w którym odbędzie sie impreza jest klubem profesjonalnym, z własną (norweska) ochrona. Wiec jakiekolwiek próby agresji skutkują wezwaniem tutejszej Politi przez ochronę klubu bez jakiejkolwiek dyskusji w trybie natychmiastowym.
Kto nie umie sie zachować i nie przychodzi bawić tak już kończy niestety.
Zapewniam o tym.
Tak ze to zniechęca większość "asów".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
tomek kruk
(tomekk22223)
Wiking
No to tylko czekamy na Datę imprezy Od nas paczka na pewno przyjdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
nooooo i kiedy ma się odbyć ta długo oczekiwana impreza???? ktoś już coś wie???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
211 Postów
Michał mi$
(qmulus)
Stały Bywalec
mam pytanie. jak wygram telewizor to kto placi abonament?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
następna wygrana w przyszłości to będzie abonament
w przeciwnym razie trzeba się martwić żeby nie wygrać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
tomekk22223 napisał:
Cześć Kasia masz rację Polacy to taki naród który ciągle narzeka i marudzi najlepiej kupić na melinie flachę za 150 koron i się zachlać od piątku do soboty!!!!Polacy to taki naród jakby dawali po 1000 Nok przy wejściu to by od rana stali w kilometrowej kolejce!!!! ale jak już gdzieś wyjść to tylko ględzą i ględzą!!!!Podziwiam gościa za ambicje ale czy warto dla polaczków coś robić?przecież większość w Norge to sknery i murzyni którzy pałke by zrobili własnemu szefowi za 10 Nok a co dopiero wyjść i stracić parę groszy Spróbuj jak masz chęci może znajdzie sie trochę narodu którzy to docenią a reszta?Niech dalej siedzi w domach i liczy Nok .Pozdrawiam

Zgadzam sie tu z kolega w 100%

Wzucilem na FB Dyskoteka Bergen kilka info, ale robie to jeszcze tutaj.

Kto bawil by sie przy takich klimatach?

soundcloud.com/dj-de-lux

www.facebook.com/pages/Dj-De-lux/221883994551543

Jezeli podoba sie wam to co robie to prosze "like me"

Nie rozumiem dlaczego za wszelka cene chcecie zrobic wies z tej calej dyskoteki?
Jakies disco polo itd.
Lata 70-90 to mozecie sobie w h... posluchac wszedzie w prawie kazdej dyskotece w NO bo jest to tu popularne! A Pani Agnieszka wcale nie musi przychodzic bo moze sobie pujsc do norkowego baru i tam posluchac lat 70-90!

Zrobmy zajebista dyskoteke z dobra muzyka klubowa i wcale nie mowie tu o mocnym lupaniu!!!
Jest tyle muzyki komercyjnej w fajnych klubowych klimatach ze naprawde mozna rozbujac swietna imprezke
Tutaj przyklad mojego mix-u: soundcloud.com/dj-de-lux/dj-de-lux-january-2012-club
Sa tam 2 starsze utwory w nowej electro-housowej aranzacji.

Niech ten klub ocieka sexem od goracych cial polek
Niech norki zobacza jak polacy potrafia sie bawic i moga ich zakasowac!
Norki to do tej pory krzycza JAZDA!!! po starych manieczkowych klimatach!!
Wiec reasumujac: polki+ dobry Dj (polski) bedzie pelnia sukcesu.

Tutaj wcale nie jest tak ze frekwencja w NO klubach jest duza-BZDURA!!!
Bylem, gralem i wiem
Zaczynasz od 22:00 a i tak nieliczne nachlane towarzystwo przychodzi dopiero po 24:00
Nawet nie wiecie jakie to smutne grac przez 2h. samemu dla siebie.
Taka tu u nich tradycja i my ja tez przejelismy-pije sie w domu a dopiero po 24 sie przychodzi.

Nie oceniajcie tego DJ-a bo kazdy gra jak umie.
Ja ze swojej strony dodam Ci Dominik ze sam nie pociagniesz dlugo i Ci to nie wypali
Nawet psu znudzi sie jedzenie ciagle tej samej kielbasy-wiec Ty tez znudzisz sie ludziom po jakims czasie
Bylem rezydentem przez prawie 2 lata w jednej dyskotece tu w NO i gralem prawie co weekend i jestem pewien ze mieli dosyc bo frekwencja pozniej byla juz mniejsza.
Najgorsze bylo jak podchodzili i prosili o Country Zenada!!! Mlodzi ludzie na dyskotece z muzyka klubowa prosza o Country

Pomysl o 2 Dj-ach grajacych tego samego wieczoru- co 2 glowy to nie jedna,2 razy wiecej pomyslow i 2 rozne style mixowania.W wiekszosci klubow gra 2-och.
Ja wiem ze chodzi o kase i w sumie chcialbys zaoszczedzic grajac sam, ale skoro napisales ze za dobrze nie grasz i grales tylko 2 lata to zastanow sie czy nie lepiej znalezc kogos lepszego od Ciebie na poczatek i niech rozbuja to wszystko, a po jakims czasie i Ty bedziesz gral-w koncu to Twoje przedsiewziecie

Pozdrawiam Dj De lux

P.S Jak bedzie sie podobalo ludziom to co gram to zglos sie do mnie moze cos razem wykombinujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
DominikM napisał:
ok. Teraz wyjaśniłeś sprawę... Dzięki..
A my mamy teraz dodatkowo 32"TV LCD do rozlosowania... na dyskotece.
martinroland.blog.interia.pl/

i?

Powiem Ci ze troche nie dopasowales ten telewizor do calej tej sytuacji

Jak tak bardzo chcesz przyciagnac ludzi to zrob kilka kart stalego klienta z darmowym wejsciem do konca roku i rozlosuj miedzy ludzi pierwszego wieczoru.

Mozesz jeszcze robic rezrwacje stolu VIP z szampanem w lodzie
Ludzie to uwuielbaja- mam na mysli ze losujesz jednego szczesliwca danego wieczoru- Pania lub Pana i wygrywa stolik zarezerwowany dla siebie i swoich znajomych z szampanem na nastepny raz- masz pewniaka ze przyjda!!!
Ludzie czuja sie wyjatkowo danego wieczoru !!!

Jak chcesz sie rzucic bardziej z kasa to mozesz ufundowac szczesliwcom bilety na koncert dla 2 osob np. deadmau5 jest w maju www.billettservice.no/artist/deadmau5/371393?language=no-no

Mogles kupic na White Sensation bylo w kwietniu

Mozesz rowniez spytac ludzi na FB jaki bilet by ich interesowal do wygrania (wylosowania)

Pozdrawiam Dj De lux
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok