Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
14 Posty
tomek kruk
(tomekk22223)
Wiking
Ty prosty i niedokształcony człowieku potrafisz tylko krytykować innych buraki to warzywa a nie ludzie wróć do biologia szkoła podstawowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
tomek kruk
(tomekk22223)
Wiking
Antyspołeczny napisałem wróć do szkoła podstawowa a Ty byłeś w takiej szkole?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
Do "antyspołeczny"
Ten kawałek tez leci na Dyskotece często
Możesz go skomentować? Podoba Ci się?

youtu.be/IxM03nRMtjo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
Kawałek który skrytykowałeś wcześniej "DJ Hazel - I love Poland" jest to kawałek wypromowany przez najlepszego DJ w Polsce i jest grany w większości Dyskotek.
Tak że, pomijając fakt ze mogłeś tego nie wiedzieć, twoja uwaga jest niepoważna i amatorska.
Pomijając również fakt ze jesteś polakiem (z czego się wstydzę) a kawałek ma tytuł - I love Poland, ... jeśli wiesz co to znaczy oczywiście.

Ponadto jeśli nie interesuje Cie ta grupa, to się nie interesuj.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
to ja poprosze o np. to:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
lub o to:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
lub:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
i to znowu ja))
albo najprościej: zrobić imprezę przy muzyce lat `90. Pasuje prawie każdemu starsi, którzy też bywaja na takich imprezach podyniają sobie i większości się to podoba, mlodszym też) np.mi!!!

Wg mnie grasz trochę dziwną muzykę!mi nie takie klimaty sie podobają, ale oczywiście jesteś szefem i to ty decydujesz
ja podałam propozycję)) i napewno zajrzę na imprezę, ale czy zostanę zależeć będzie od muzyki jaka będzie grana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Dominik Kowalski
(DominikM)
Nowicjusz
Agnieszka.
Kawałki które chcesz są bardzo fajne i moze Cię to zdziwi, ale też je lubię i mam wszystkie!!!!
Lubie także muzykę lat 90. Nawet bardzo, ale wiesz dobrze że zawsze będzie ktoś komu sie to nie spodoba. Dlatego muszę to uśredniać.
Bardzo dobrze że wrzucasz te kawałki i o to właśnie mi chodziło. Bym poznał gusta tych którzy sa zainteresowani.
Nie gram inaczej niż inni. Po prostu nie wiem czy lubisz techno, ale sporo osób o to prosi, więc zdaje sobie sprawę ze moze komus to nie pasuje ale dostosowuje się do większości.
Jedno Ci moge obiecać.
Jeśli na parkiecie będziesz tylko ty. Zagram tylko dla Ciebie.

A co masz z polskich kawałków?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów

(****Liten76****)
Wiking
to ja poprosze to i wlasnie wiec kiedy ta iprezka ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok