Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

co robicie na sylwestra w Bergen??? - Norwegia

Czytali temat:
ewa mlynarczyk Przemek . Piotr Łupiński Gosia Sz. Karol Z paweł m Joanna Moja Norwegia Colo Bro Artur Kotłowski forrestjohn Janek Patryk Begier forbannafin bobek2901 (6786 niezalogowanych)
69 Postów
Początkujący
witam!!
co robicie na Sylwka w bergen, bo my niewiemy co tu robić(((( Polećcie coś!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Nowicjusz
własnie też miałam zapytać co robić na Sylwka w Bergen?? chyba nie wiecie bedzie coś organizowane w centrum Bergen?pozdrawiam i czekam na propozycje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:9  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
pewnie będą fajerwerki inne atrakcje zorganizuj sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
słyszałem że władze miasta Bergen w tym roku zaniechały organizacji hucznego sylwestra na rzecz oszczędności w związku z kryzysem

ale w zamian za to każdy obywatel Bergen otrzyma od gminy jedną petardę ,,paluszek,, oraz potarkę od zapałek do odpalenia , którą to petardę każdy mieszkaniec odpali o północy >

dodatkowo każdy mieszkaniec otrzyma 0,33 ml szampana , i plastikowy kubek

cała impreza rozpocznie się o godzinie 23.50 , a zakończy się o godzinie 00.05

Życzę miłej imprezy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
wiem, ze jest impreza sylwestrowa w Ricksie w centrum. bilet kosztuje 150NOK za osobę. Ja z moim chłopakiem myślimy iść, ale tak głupio samym Może jest ktoś chętny?? A może ty czarna27?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Nowicjusz
do aga2210 a co to jest jakas polska impreza i tam organizuja Sylwka? możemy poklikać na gg jak chcesz? moje gg12909857 lub na facebooku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Witam czarna27 a wiesz, ze my sie juz poznałysmy na nk, pisalas ze mną nie jest to polska impreza jest to dyskoteka organizowana w pubie Ricks, byłam tam kiedyś na imprezie i sprawdzałam u nich na stronie i organizują sylwestra,wiec moze warto sprubowac i sie tam wybrac?! w sumie to my juz sie raczej zdecydowalismy tam isc!bo w sumie lepsze to niz siedziec w domciu chyba!
w razie co to masz mój nr tel. to zawsze mozesz sie odezwac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-9  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Nowicjusz
aha Aga kosmetyczka tak sobie myslałam ze to może Tyno my zobaczymy jeszcze co i jak to najwyzej dam znakapozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
A inni?? co porabiacie tutaj w Sylwestra??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
72 Posty
forrestjohn Janek
(forrestjohn)
Początkujący
To było 4 lata temu,a jak w tym roku??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok