Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
ARKADIUSZ ROZANSKI arkadiusz rozanski Kamila Sygutowska grazyna h H Krzyszt Kris LukaszC Ce pmvppl Asia Nowakowska Lukasz Chrupek Joanna Gonka ...aurus Colins (6828 niezalogowanych)
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
A co to za ogrod rozany? ja mam termin za niecałe dwa tygodnie także za daleko to sie nie wypuszczam bez męża
Mieszkamy w Hylkje i tez sie chetnie pisze na wspolne spacery tym bardziej, jesli po mojej mysli, taka pogoda jak dzisiaj towarzyszyla by nam do jesieniPP
W swieta tez jesteśmy w norwegi, oby tylko nie na porodówce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
Barbara Papuga
(mrocka3)
Wiking
hej no troche to daleko a my nie mamy autka, szkoda. Mozna tam dojechac jakims autobusem ? Diewczyny znacie jakies fajne miejsca w Bergen do ogladniecia ? Ja mieszkam tutaj dopiero 2 mce wiec nie znam za bardzo miasta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
sylwia cichon
(stynia)
Wiking
hej!

ja jestem z espelandu i mam 8 miesiecznego synka, czy jest jakas mama z okolic?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Wiking
HEI, CZY KTORAS Z MAM UCZĘSZCZA DO APEN BARNEHAGE I ASANE?? JA TAM CHODZE Z CÓRCIĄ LECZ NIESTETY JESZCZE NIKOGO POLSKOJĘZYCZNEGO NIEPOZNALAM, MY MIESZKAMY NA HYLKJE MOZE KTORAS CHCIALABY SIĘ DOLACZYC ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
Dorota ro
(garetka)
Wiking
To sie mamuski z Bergen rozkrecily troszke
Moze po Swietach umowimy sie na wspolny spacerek ??
My z kolezanka jezdzimy na Sotre do przedszkoli Ale moze i zawitamy na Asane
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
77 Postów
Anna Anna
(Ania199)
Początkujący
Tez mieszkam na Hylkje i własnie urodził nam sie synus takze za jakis czas chetnie wybierzemy sie na spacerek milo widziec ze nie jestesmy sami w okolicy pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Wiking
GRATULUJĘ, I CHĘTNIE UMÓWIMY SIE NA SPACEREK,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Justyna P
(Justynaa)
Wiking
witam. Mieszkam 50 km od Bergen i mam półrocznego synka. Chetnie dołączyłabym na jakiś spacerek.
pozdrawiam wszystkie mamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Dominika J
(Doma123)
Wiking
Może mamą jeszcze nie jestem, ale chętnie chciała bym mieć takiego bobaska Tylko pozazdrościć...Ja też mieszkam na Hylkje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
107 Postów
Bogusia K........
(Bogunia)
Początkujący
A ja mieszkam na Landasie i mam 2 miesięcznego synkaSą może jakieś mamy,które mieszkają w pobliżu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok