Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Szukam Kariny z Bergen - Norwegia

Czytali temat:
(505 niezalogowanych)
4 Posty
Michał x
(piwek)
Wiking
Dziwnie to wygląda,ale próbuje odnaleźć dziewczynę,którą poznałem na czacie.Zależy mi na kontakcie z nią.Jeśli jest ktoś w stanie zlokalizować,będę wdzięczny.mam kilka niezbędnych info.Karina lat 19,studiuje stosunki międzynarodowe.Mieszka w Nrw od 9 la,jej tata ma firmę i zajmuje się odnawianiem mostów i innymi podobnymi rzeczami.Kiedyś pracował u Króla jako ogrodnik.Karina ma brata w Stanach,który studiuje.Nie wygląda to najlepiej,ale nie mam z nią żadnego kontaktu,a bardzo jest mi potrzebny.Jeśli więc ktoś miał kiedyś przyjemność ja poznać,bardzo proszę o kontakt.Z góry dzięki za pomoc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ewkaPAZUR)
Wiking
heheheh a co ci takiego obiecała, że tak jej poszukujesz??P jakby chciała to by się sama odezwała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Wiesz co jak się znajdzie to na pewno Ci podziękuje że upubliczniłeś jej życiorys .
Jej znajomi będą mieli o czym mówić z 3 lata.
Zastanów się co robisz mówiłam Ci już...........
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
piwek napisał:
Dziwnie to wygląda,ale próbuje odnaleźć dziewczynę,którą poznałem na czacie.Zależy mi na kontakcie z nią.Jeśli jest ktoś w stanie zlokalizować,będę wdzięczny.mam kilka niezbędnych info.Karina lat 19,studiuje stosunki międzynarodowe.Mieszka w Nrw od 9 la,jej tata ma firmę i zajmuje się odnawianiem mostów i innymi podobnymi rzeczami.Kiedyś pracował u Króla jako ogrodnik.Karina ma brata w Stanach,który studiuje.Nie wygląda to najlepiej,ale nie mam z nią żadnego kontaktu,a bardzo jest mi potrzebny.Jeśli więc ktoś miał kiedyś przyjemność ja poznać,bardzo proszę o kontakt.Z góry dzięki za pomoc.
halo halo tu Radio Erewań
mili słuchacze musimy sprostować poprzednie wiadomości
Karina nie studiuje stosunków, tylko odbywa stosunki krajowe i międzynarodowe, jej tata nie odnawia tylko mieszka gdzieś pod mostem, a Karina to szuka na czatach kogoś, kto ma firmę, w najgorszym wypadku kogoś w Stanach aby mógł ją zasponsorować
dziękujemy za uwagę i pozdrawiamy słuchaczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
dobre janek dobre
Heh radio erewań.....
Dawno nie słuchaełem, wiec dzis nastawie moją unitre na odpowiedznie fale i poszło :0
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Kazimierz Leszcz
(KazekRyba)
Wiking
nooo Brawo Jasta... twoja wypowiedź na poziomie kogoś kto poza pracą (jeśli wogóle ją ma) spędza czas na forum i szuka tematu żeby tylko komuś pojechać jest świetna, to takie polskie to takie swojskie.... byle tak dalej, przecież chodzi tylko żeby licznik postów pokazywał więcej i więcej.... pozdro.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
216 Postów

(Anna Maria)
Stały Bywalec
KazekRyba napisał:
nooo Brawo Jasta... twoja wypowiedź na poziomie kogoś kto poza pracą (jeśli wogóle ją ma) spędza czas na forum i szuka tematu żeby tylko komuś pojechać jest świetna,

Kazek...Rybko,
to Ty nie wiesz, że Pan Janek jest tu na etacie !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok