Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Ch (8966 niezalogowanych)
1 Post

(giovi2)
Wiking
Sethur napisał:
mepsycholog napisał:
W biedniejszych spoleczenstwach jest ubogi dostep do informacji,edukacja jest na znacznie mniejszym poziomie,kobiety maja przypisana role matki.

Kobiety same sobie przypinaja role matki tak samo jak praczki, sprzataczki, wkurwiaczki. Rozgrzebujesz przyczyny socjologiczne i geopolityczne. Jakie sa przyczyny psychologiczne, bo ro chyba twoja specjalnosc?

Ja dosc czesto slysze ze kogos wkurwiam,wiec chyba mozna mnie zakwalifikowac do tych wkurwiaczek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
Hilton napisał:
Monia, czyli ty, WYKSZTAŁCONA I WIERZACA bedziesz miec dzieci przed pięćdziesiątką tak
To prawdopodonie celowe dzialanie, aby jak najdluzej cieszyc sie sexem. Kosciol Katolicki naucza, ze kazdy stosunek ma za zadanie poczecie nowego zycia, wiec gdy Monia bedzie miec juz ilosc dziecki jaka sobie zaplanuje nie bedzie mogla uprawiac sexu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
uuuuuuu widzę że na forum pojawiła się cenzura mój post zniknął w nicości........ czy za wolność słowa dostanę pod choinkę bana? to widać ze można sobie wypisywać bzdury pod adresem kobiet niewykształconych i zachodzących w ciążę ale na temat Madpsycholog i jej pustostanu w głowie już nie..... brawo!
niech żyją adminy i inne gady! niech żyje wolność słowa!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
417 Postów
Brudny Harry
(Hardi)
Wyjadacz
limetka81 napisał:
uuuuuuu widzę że na forum pojawiła się cenzura mój post zniknął w nicości........ czy za wolność słowa dostanę pod choinkę bana? to widać ze można sobie wypisywać bzdury pod adresem kobiet niewykształconych i zachodzących w ciążę ale na temat Madpsycholog i jej pustostanu w głowie już nie..... brawo!

ja proponuje zmienic jej nick z Madpsycholog na Moherpsycholog

limetka, ode mnie dostajesz banana i to nie jednego tylko wiecej i oklaski na plus

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(smajk)
Wiking
w tej erze psychologów......chyba spora czesc ludzi wziela sobie do serca role "psycholoszek" z reklamy serkow hochlland
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
Hardi napisał:
limetka81 napisał:

ja proponuje zmienic jej nick z Madpsycholog na Moherpsycholog

limetka, ode mnie dostajesz banana i to nie jednego tylko wiecej i oklaski na plus

Hardi dzięki za plusa i BANany
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok