Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz Ch (8966 niezalogowanych)
1 Post

(alfred)
Wiking
Hilton napisał:
Monia, czyli ty, WYKSZTAŁCONA I WIERZACA bedziesz miec dzieci przed pięćdziesiątką tak jak ja, ale w moim przypadku bedą to wnuki. Ja miałąm 22 lata jak urodziłam pierwsze dziecko, ale moja edukacja była niekompletna, bo byłam na trzecim roku medycyny i tak mi sie wpadło, bo opusciłam zajecia o antykoncepcji. szlag trafił prywatny gabinet lekarski, a ojciec sie podłamał, bo brat tez mu numer wykrecił i został spawaczem , ale ja, sprytna i inteligentna wymysliłam kolejny biznes, poszłam na filologie angielską i dawałam prywatne lekcje w prywatnym "gabinecie" mojego mieszkania. A teraz jestem w NOrwegii hahahah. Monia weź ty sie pierdolnij w potylice.

H..j tam z tematem glownym (a moze gownym), ale warto bylo aby zobaczyc ten tekst "Monia weź ty sie pierdolnij w potylice"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
To moze stan konta ma wplyw na ruchliwosc plemnikow?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Andrew Wat
(andvat)
Początkujący
mepsycholog napisał:
Kobiety zachodza w ciaze i zachodzic beda, z ta roznica ze w biedniejszych spoleczenstwach lub warstwach spolecznych dzieje sie tak czesciej .

... a to z tego powodu, ze tych "biedniejszych" nie stac na edukacje,
za to z wielkim zainteresowaniem sluchaja klerykow oraz ich stosunku do antykoncepcji - jesli chodzi o PL

kilka lat temu byl wielki szum w angielskiej telewizji na temat podawania pigulek juz 13-latkom,
aborcja jest tam czyms normalnym

nie sa "biedniejszym spoleczenstem" a mlodych matek i tak jest tam na peczki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Postów
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
Dino napisał:
mepsycholog napisał:
Kobiety zachodza w ciaze i zachodzic beda, z ta roznica ze w biedniejszych spoleczenstwach lub warstwach spolecznych dzieje sie tak czesciej .

Dlaczego tak jest według Ciebie? Wyjaśnij co nieco forumowiczom, nie wszyscy znają przyczyny.

Na to trzeba będzie długo czekać, mep lubi coś rozgrzebać, a później zmyka i po temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
429 Postów
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
W biedniejszych spoleczenstwach jest ubogi dostep do informacji,edukacja jest na znacznie mniejszym poziomie,kobiety maja przypisana role matki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Andrew Wat
(andvat)
Początkujący
mepsycholog napisał:
W biedniejszych spoleczenstwach jest ubogi dostep do informacji,edukacja jest na znacznie mniejszym poziomie,kobiety maja przypisana role matki.

... no i doczekalismy sie mep nas uswiadomila

dziekujemy bardzo za tak doglebne informacje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
mepsycholog napisał:

Kobiety same sobie przypinaja role matki tak samo jak praczki, sprzataczki, wkurwiaczki. Rozgrzebujesz przyczyny socjologiczne i geopolityczne. Jakie sa przyczyny psychologiczne, bo ro chyba twoja specjalnosc?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
mepsycholog napisał:

No cóż... rola matki została kobiecie przypisana przez naturę. Wielodzietność w tego typu społecznościach, oprócz braku edukacji jest spowodowana przez wiele innych przyczyn, choćby brak dostatecznej opieki medycznej i problemy żywnościowe powodujące wysoką śmiertelność wśród dzieci, nadzieja na poprawę sytuacji ekonomicznej rodziny w wyniku większych szans na uzyskanie przez jej członków dochodu umożliwiającego przeżycie (Głównie poprzez emigrację - byłem świadkiem wysłania przez dziewczynę 1000NOK do Etiopii, sumy dla nas niewielkiej, a pozwalającej tam utrzymać się całej rodzinie. Wysyłająca promieniała z radości i dumy.). Nie można również pominąć faktu prowadzenia kreciej roboty przez misjonarzy wciskających swój kit tym biednym i niewykształconym ludziom. Dołóżmy do tego biologiczny popęd oraz traktowanie seksu jako doskonałej rozrywki. Dość ogólnie to napisałem, ale chcę dać szansę uzupełnienia tych informacji przez fachowca jakim jest niewątpliwie nasza Mad psycholog.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
32 Posty

(monisia)
Nowicjusz
zalamujecie mnie!!!
BEZROBOTNI MAJA DZIECI Z GLUPOTY !!!TAK????CZY ZLE TO ZROZUMIALAM ???
ze jeszcze nie doszliscie do tego ,ze ludzie robia sobie dzieci dla becikowego ............????????
sa kobiety ,ktore kochaja dzieci ,chca miec rodzine,meza i zyc dlugo i szczesliwie,potrafia przy tym miec super wyksztalcenie i duzo zer na koncie,
kwestia pryjorytetow zyciowych,
inne czy wyksztalcone czy madre wola szalec do 30stki ,spac z kim popadnie i usuwac ciaze jak niechciany zarost,

chyba ,ze rozmowa jest o patologicznych rodzinach ,ktorych niestety nie stac na antykoncepcje,
a w takich rodzinach glupota wynika glownie z alkoholu ....

zalozycielka tematu niech okresli dokladniej o jakiej grupie spolecznej rozmowa ma byc,
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
monisia napisał:
zalamujecie mnie!!!
BEZROBOTNI MAJA DZIECI Z GLUPOTY !!!TAK????CZY ZLE TO ZROZUMIALAM ???
ze jeszcze nie doszliscie do tego ,ze ludzie robia sobie dzieci dla becikowego ............????????
sa kobiety ,ktore kochaja dzieci ,chca miec rodzine,meza i zyc dlugo i szczesliwie,potrafia przy tym miec super wyksztalcenie i duzo zer na koncie,
kwestia pryjorytetow zyciowych,
inne czy wyksztalcone czy madre wola szalec do 30stki ,spac z kim popadnie i usuwac ciaze jak niechciany zarost,

chyba ,ze rozmowa jest o patologicznych rodzinach ,ktorych niestety nie stac na antykoncepcje,
a w takich rodzinach glupota wynika glownie z alkoholu ....

zalozycielka tematu niech okresli dokladniej o jakiej grupie spolecznej rozmowa ma byc,

Przeczytaj ten wątek powoli, dokładnie i napisz jeszcze raz swoje wnioski. Czytać, a "czytać" czyni wielką różnicę.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok