Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Nawet 20% rabatu

Kalendarz 2026

Zam贸w
Autopromocja

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(10194 niezalogowanych)
429 Post贸w
Monika Engan
(mepsycholog)
Wyjadacz
janusz680809 napisa艂:
mam problem z rozmawianiem z przyjaciulka na ktorej mi bardzo zalezy,niepotrafie z nia rozmawiac i zamykam sie w sobie,co bardzo irytuje ja.dochodzi wowczas do niemilych sytuacj,przez ta malomownosc klucimy sie prawie ciagle..bardzo mnie oniesmiela.jest bardziej wyksztalcona odemnie i chce bym sie otworzyl na ludzi i mowil poprawnie i poprawna polszczyzna.wiem ze chce dla mnie dobrze,ale nie ulatwia mi zadania jakie mi wytyczyla

zamykanie sie w sobie nie jest dobre, trzeba rozmawiac i probowac dojsc do kompromisu,moze fakt ze ONA jest bardziej wyksztalcona widzisz tylko Ty. Moze Twoim problemem jest nadmierne porownywanie sie z innymi.
Jest taka zasada ktora mowi, ze lepiej jest byc najglupszym wsrod madrych niz najmadrzejszym wsrod glupich...Zas kobieta stawiajaca wyzwania dla mezczyzny to najlepsze co mezczyznie moze sie zdazyc...jestes szczesciarzem!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Post贸w
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
mepsycholog napisa艂:
janusz680809 napisa艂:
mam problem z rozmawianiem z przyjaciulka na ktorej mi bardzo zalezy,niepotrafie z nia rozmawiac i zamykam sie w sobie,co bardzo irytuje ja.dochodzi wowczas do niemilych sytuacj,przez ta malomownosc klucimy sie prawie ciagle..bardzo mnie oniesmiela.jest bardziej wyksztalcona odemnie i chce bym sie otworzyl na ludzi i mowil poprawnie i poprawna polszczyzna.wiem ze chce dla mnie dobrze,ale nie ulatwia mi zadania jakie mi wytyczyla

zamykanie sie w sobie nie jest dobre, trzeba rozmawiac i probowac dojsc do kompromisu,moze fakt ze ONA jest bardziej wyksztalcona widzisz tylko Ty. Moze Twoim problemem jest nadmierne porownywanie sie z innymi.
Jest taka zasada ktora mowi, ze lepiej jest byc najglupszym wsrod madrych niz najmadrzejszym wsrod glupich...Zas kobieta stawiajaca wyzwania dla mezczyzny to najlepsze co mezczyznie moze sie zdazyc...jestes szczesciarzem!

jeste艣 szcz臋艣ciarzem !
- nie potrafisz dogada膰 si臋 z kobiet膮,
- albo macie ciche dni, albo k艂贸tnie,
- zamykasz si臋 w sobie,
- jeste艣 poirytowany a zarazem onie艣mielony,
- masz kompleksy,
- nie umiesz pos艂ugiwa膰 si臋 poprawn膮 polszczyzn膮,

JESTE艢 SZCZ臉艢CIARZEM.....
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Post贸w
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
buhahahahahahahha
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
A myslalam ,ze w dziale pani psycholog nic nie zdola mnie juz zaskoczyc
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
555 Post贸w
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
cuda si臋 zdarzaj膮......
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Post贸w
Gosia Z
(goshia)
Pocz膮tkuj膮cy
Nie widze nic w tym zlego, ze sie probuje "naprawic" partnera. Chyba lepiej doskonalic sie cale zycie, niz osiasc na laurach i popasc w samozachwyt. Janusz, w twoim przypadku moge tylko przypuszczac, ze dziewczyna motywuje Cie do wypracowania lepszych umiejetnosci w kontaktach z ludzmi, jedynie dla Twojego dobra, jednoczesnie nie musi to oznaczac, ze Cie nie akceptuje takim jakim jestes. Z pewnoscia jestes dla niej tym WYJATKOWYM i JEDYNYM, wiec glowa do gory!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
455 Post贸w
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
goshia napisa艂:
Nie widze nic w tym zlego, ze sie probuje "naprawic" partnera. Chyba lepiej doskonalic sie cale zycie, niz osiasc na laurach i popasc w samozachwyt. Janusz, w twoim przypadku moge tylko przypuszczac, ze dziewczyna motywuje Cie do wypracowania lepszych umiejetnosci w kontaktach z ludzmi, jedynie dla Twojego dobra, jednoczesnie nie musi to oznaczac, ze Cie nie akceptuje takim jakim jestes. Z pewnoscia jestes dla niej tym WYJATKOWYM i JEDYNYM, wiec glowa do gory!
Na pewno oka偶e te g艂臋bokie uczucia przy pierwszej k艂贸tni
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Post贸w
Gosia Z
(goshia)
Pocz膮tkuj膮cy
DZIKI napisa艂:
goshia napisa艂:

Podobno klotnie sa nie uniknione, zeby sie dotrzec
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
455 Post贸w
Wojtek B.
(DZIKI)
Wyjadacz
goshia napisa艂:
DZIKI napisa艂:
goshia napisa艂:

Zgoda, ale tak jak ch艂opak pisa艂, to wnioskuj臋 偶e ona go naciska, 偶eby sta艂 si臋 kim艣 kim nie jest.Chodzi mi o te poprawne wys艂awianie si臋. A to nie wr贸偶y dalekiej wsp贸lnej przysz艂o艣ci.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
DZIKI napisa艂:
goshia napisa艂:
DZIKI napisa艂:
goshia napisa艂:

Zgoda, ale tak jak ch艂opak pisa艂, to wnioskuj臋 偶e ona go naciska, 偶eby sta艂 si臋 kim艣 kim nie jest.Chodzi mi o te poprawne wys艂awianie si臋. A to nie wr贸偶y dalekiej wsp贸lnej przysz艂o艣ci.

聽聽聽Zero szans na przysz艂o艣膰. Aby rozwi膮za膰 szybko i bezbole艣nie ten k艂opot, wystarczy w艂a艣ciwa odpowied藕 na standardowe pytanie zadawane zapewne przez ni膮: " Lepiej ci by艂o z poprzedni膮 czy ze mn膮?"... pi臋tna艣cie sekund p贸藕niej b臋dzie buty zak艂ada艂a na ulicy .
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok