Szanowna Moniko, oto twoje słowa : "Jesli chodzi o jakies dziwne grozby to nie bardzo rozumiem o co chodzi.
Jestem psychologiem dyplomowanym,z praktyka w Polsce i Uk, czlonkiem Brytyjskiego Towarzystwa Psychologicznego,z zarejestrowanym dyplomem w Norwegii.
Nie zycze sobie tego typu smiesznych grozb bo to nie dotyczy tematu."
To dlaczego zachowujesz sie jak idiota? Dlaczego wypisujesz takie głupoty? w UK ludzie sa tak tępi, ze leczyc ich moze nawet Kasia Cichopek, tez psycholog.
Dziwi mnie, ze psycholog czyli ty, popełniłas najwiekszy z mozliwych i najgłupszy błąd - wybierając nick tworzący bariere pomiędzy toba i ludzmi z forum. Od poczatku wiedziałas, ze bedziesz tu miec swoje miejsce, ale najpierw chciałas zbadac teren i niby mimochodem zaproponowalas jakies tam porady psychologiczne. Ludzie to wysmiali.
Gdybys od poczatku była jakąś tam "kaśką baśką czy elką" to psychologicznym "podstepem" sprowokowalabys ludzi do rozmów i pod przykryciem pomagałabys im.
Inaczej by rozmawiali z tobą. Wcale nie musieliby wiedziec ze jestes psychologiem. a to co ty zrobiłas to głupota rodem z United Kingdom. Twoje wypowiedzi sa pozbawione sensu i nawet głupie, wychodzi w nich brak elementarnej wiedzy. i nie mow ze jestes członkiem czegos tam, bo to smieszne, ja jestem członkiem mensy i co z tego???
Owszem, zwracam niektorym uwage na ich błędy merytoryczne i nietylko, ale ja to robie mając do tego podstawe - cudza głupotę nabazgraną na forum. i wtedy daje "dobra rade" . Natomiast ty zastanów sie nad soba. Ps. Nigdzie o tobie nie słyszeli... mozesz powiedziec z kim z autorytetów w psychologii współpracujesz? Do jakich czasopism piszesz? Itp. takie wiesz..... drobnostki... a jednak wazne