Szanowna Moniko, oto twoje s艂owa : "Jesli chodzi o jakies dziwne grozby to nie bardzo rozumiem o co chodzi.
Jestem psychologiem dyplomowanym,z praktyka w Polsce i Uk, czlonkiem Brytyjskiego Towarzystwa Psychologicznego,z zarejestrowanym dyplomem w Norwegii.
Nie zycze sobie tego typu smiesznych grozb bo to nie dotyczy tematu."
To dlaczego zachowujesz sie jak idiota? Dlaczego wypisujesz takie g艂upoty? w UK ludzie sa tak t臋pi, ze leczyc ich moze nawet Kasia Cichopek, tez psycholog.
Dziwi mnie, ze psycholog czyli ty, pope艂ni艂as najwiekszy z mozliwych i najg艂upszy b艂膮d - wybieraj膮c nick tworz膮cy bariere pomi臋dzy toba i ludzmi z forum. Od poczatku wiedzia艂as, ze bedziesz tu miec swoje miejsce, ale najpierw chcia艂as zbadac teren i niby mimochodem zaproponowalas jakies tam porady psychologiczne. Ludzie to wysmiali.
Gdybys od poczatku by艂a jak膮艣 tam "ka艣k膮 ba艣k膮 czy elk膮" to psychologicznym "podstepem" sprowokowalabys ludzi do rozm贸w i pod przykryciem pomaga艂abys im.
Inaczej by rozmawiali z tob膮. Wcale nie musieliby wiedziec ze jestes psychologiem. a to co ty zrobi艂as to g艂upota rodem z United Kingdom. Twoje wypowiedzi sa pozbawione sensu i nawet g艂upie, wychodzi w nich brak elementarnej wiedzy. i nie mow ze jestes cz艂onkiem czegos tam, bo to smieszne, ja jestem cz艂onkiem mensy i co z tego???
Owszem, zwracam niektorym uwage na ich b艂臋dy merytoryczne i nietylko, ale ja to robie maj膮c do tego podstawe - cudza g艂upot臋 nabazgran膮 na forum. i wtedy daje "dobra rade" . Natomiast ty zastan贸w sie nad soba. Ps. Nigdzie o tobie nie s艂yszeli... mozesz powiedziec z kim z autorytet贸w w psychologii wsp贸艂pracujesz? Do jakich czasopism piszesz? Itp. takie wiesz..... drobnostki... a jednak wazne