Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

16-17 latki pomocy! - Norwegia

Czytali temat:
Marzena D........a (1924 niezalogowanych)
1 Post

(fazi)
Wiking
przyjechala do mnie corka i nudzi sie strasznie.jest tu juz drugie wakacje wiec zabytki,muzea ja zabardzo juz nie interesuja a ja do tego pracuja wiec tez nie mam zabardzo czasu. prosze ZABIERZCIE JA Z DOMU I POKAZCIE OSLO JAKIEGO 40 LATEK NIE ZNA!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
fazi napisał:
przyjechala do mnie corka i nudzi sie strasznie.jest tu juz drugie wakacje wiec zabytki,muzea ja zabardzo juz nie interesuja a ja do tego pracuja wiec tez nie mam zabardzo czasu. prosze ZABIERZCIE JA Z DOMU I POKAZCIE OSLO JAKIEGO 40 LATEK NIE ZNA!!!!!!!!
Fazi, obys nie załował swoich próśb. Jestes swiadomy o co prosisz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
hilton ja ufam mojej corce!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
No właśnie, ufasz CÓRCE... a innym ufasz????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
a wiesz ze w wiekszosci przypadkow tak! zaczynam od zaufania a dopiero pozniej je ktos traci w moich oczach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
kasia m
(lkasiaM)
Wiking
dziecku swojemu ufasz a ludziom tez ufasz? prosisz aby ktos obcy pokazał twojemu dziecku cos czego ty nieznasz ....... jestem w szoku... nie slyszales nigdy co robi sie w miejscach gdzie niema "sterych"....... czesto o to chodzi aby "sterych" niebylo przemysl swoja prosbe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
fazi napisał:
a wiesz ze w wiekszosci przypadkow tak! zaczynam od zaufania a dopiero pozniej je ktos traci w moich oczach.
No fAZI... jesli chodzi o 16 czy 17stolatkę, to nawet jesli ktos by "pozniej" stracił w twoich oczach, mogłoby byc i tak za poźno...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
fazi bądź tatą przecież ją kochasz, a jak nie , w co nie wierzę to odeślij ją tam skąd przyjechała. Weź wolne i pogadajcie, zagrajcie w karty nawet zwiedzanie jest wtedy niepotrzebne.Niech dziecko czuje, że ją kochasz i że ci na niej zależy. "małe dziecko -mały kłopot- duże dziecko - duży kłopot" znasz to?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
kasia m
(lkasiaM)
Wiking
e no na pewno kocha i dlatego chcial dobrze ale nie do konca sprawe przemyslał bywa czesto tak ze chcemy aby bylo ok a wychodzi cos innego ale po to sie rozmawia ... mam nadzieje ze przemysli bo jak widze dobrze mu radzimy i tylko wiecie sa ludzie co nigdy nie zaznali wielkiej krzywdy od innych i nie zdaja sobie sprawy ile człowiek człowiekowi moze zrobic krzywdy niestety ja wiem i dlatego przestrzegam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
jasne ze KOCHAM! inaczej nie bylo by jej tutaj wogole (chociazby),hilton -dziewczyny chyba troszke przesadzacie,nie ma zlych ludzi tylko popelniaja bledy!!! nie mozna zakladac ze poznajac kogos obcego narazamy sie na niebezpieczenstwo!!! to bylaby paranoja!!! ja wierze ze wsrod naszej spolecznosci sa wspaniali ludzie i tyle! a moja corke uwazam za rozsadna.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok