Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marzena D........a (1904 niezalogowanych)
25 Postów
kasia m
(lkasiaM)
Wiking
hilton on mimo ze sie rozglada na boki nic nie widzi no jedynie to co chce zobaczyc laska go oskubie w oslo kumple zaopiekuja sie corka a on dalej bedzie mówił to co chce mówic ja widze ze to egoista któty widzi tylko swoj czubek nosa mysle ze ta sprawa i to co tu napisal świetnie nadaje sie dla tutejszych wladz oni sa bardzo uczuleni na punkcie dzieci i opieki nad nimi ja mialam rozmowe bo nie poszlam do dentysty raz a jakby przeczytali jego poglady i ten pierwszy post oczywiscie chyba by zdziwili sie bardzo i pewnie cos by z tym zrobili moze i dobrzeby bylo by gdyby ktos kompetentny sie tym zainteresowal ja wiecej tu nie przyjde bo ludzka głupota mnie denerwuje i takie pogladay tez mnie denerwuja nie nawidze egoistów samolubów i buraków a ten facet jest typowy burak koniec na ten temat i teraz moze pisac co mu sie tylko spodoba
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
lkasiaM napisał:
hilton on mimo ze sie rozglada na boki nic nie widzi no jedynie to co chce zobaczyc laska go oskubie w oslo kumple zaopiekuja sie corka a on dalej bedzie mówił to co chce mówic ja widze ze to egoista któty widzi tylko swoj czubek nosa mysle ze ta sprawa i to co tu napisal świetnie nadaje sie dla tutejszych wladz oni sa bardzo uczuleni na punkcie dzieci i opieki nad nimi ja mialam rozmowe bo nie poszlam do dentysty raz a jakby przeczytali jego poglady i ten pierwszy post oczywiscie chyba by zdziwili sie bardzo i pewnie cos by z tym zrobili moze i dobrzeby bylo by gdyby ktos kompetentny sie tym zainteresowal ja wiecej tu nie przyjde bo ludzka głupota mnie denerwuje i takie pogladay tez mnie denerwuja nie nawidze egoistów samolubów i buraków a ten facet jest typowy burak koniec na ten temat i teraz moze pisac co mu sie tylko spodoba
Hmmm.
Hmmmm.
Hmmmmm.
Oj bardzo mocne słowa. Fazi nie jest egoistą, tak myślę. Poza tym w NO takie młode dziewczyny mają już konkretnie "na liczniku" i jakies skrobanki za sobą, bo jest to tutaj legalne i wladze sie tym nie interesuja
Fazi jest ufny po prostu, nie jest "typowy burak".

Ps. dzis sącze sobei alkohol, sącze i zobaczyłam po lewej stronie "usuń profil" . Sprawdziłam. Działa. Hahahaha. Ale znowu jestem i nawet dałam zdjecie, aby mnie juz nikt nie brał za meżczyznę.
Kłaniam sie nisko i pozdrawiam . Hilton
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
kasia jezeli napisalas prawde w profilu to masz 19 lat! ale to nie jest wazne(twoj wiek) tylko to co piszesz. tak jestem samolubny bo uwazam ze najpierw trzeba lubic siebie zeby mozna bylo kochac innych. do tego jestem burakiem z twojego miasta w polsce,hihihihihihi moze nawet z moim synem sie znacie hihihihii. zycze tobie wiecej optymizmu a wychowanie dzieci(17 lat dziecko hihihihi)zostaw rodzicom tych dzieci. mimo wszystko wiem ze mialas dobre intencje i dziekuje jeszcze raz za rady i troske.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Hilton u mnie kazdy czlowiek startuje od przyslowiowej 5 a czy utrzyma ta ocene zalezy od niego tylko.ja poprostu nie mam powodu nie ufac ludziom.

ps. skorzystalem z twoich i dziewczyn rad hihihihihihi kupilem pilke do siatki i idziemy jutro pograc na bygdøy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(Kartabi)
Nowicjusz
Aż mi się nie chce wierzyć, że wszyscy jednakowo się tutaj w tym wątku wypowiadacie.
Nie widzę nic dziwnego w tym, że Fazi szuka koleżanek dla swojej córki. Są wakacje i jest przekonany, że wiele dziewczyn w podobnym wieku do jego córki tutaj spędza wakacje. A nóż widelec rodzic takiej córki będzie siedział na tym forum i ma ten sam problem co Fazi. Oczywiste jest to, że rodzice się spotkają porozmawiają, wymienią numerami telefonów i zaufają swoim córkom. Normalne też, że Fazi nie mial na myśli aby pokazać jego córce nocne zabawy bo te zapewne dobrze zna

Chce aby jego córka bawiła się w Oslo dobrze ale bawić się dobrze to nie oznacza zaraz sex pijaństwo i narkotyki. Szkoda, że większość ludzi na tym forum zaraz tak to wszystko odbiera.

Sama swojego czasu myślałam aby spotkać się z ludźmi z tego forum bo było spotkanie i nie myślałam kategoriami, że Ci ludzie mogą zaraz mi coś zrobić.

Fazi niestety nie znam żadnej dziewczyny w wieku Twojej córki aby Ci pomóc.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
Corka juz wyjechala niestety. Pozdrawiam rodzicow nastolatkow tutaj!!! Za rok poprostu zabieram corke z soba na urlop bo Oslo zna prawie jak Szczecin.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Młodziutka napisał:

Chce aby jego córka bawiła się w Oslo dobrze ale bawić się dobrze to nie oznacza zaraz sex pijaństwo i narkotyki. Szkoda, że większość ludzi na tym forum zaraz tak to wszystko od....

A seks to cos zlego???? Chodzilo wszystkim o to, aby nikt jej krzywdy nie zrobil. W Polsce trez moze ma seks, alkohol i moze pali pod szkola hasz lub maryche. tego nie wiemy. Wazner jest bezpieczenstwo ogolne. Wczoraj w nicy norweska mlodziez sie bawila, lecialy z 6 piestra kubki, butelki, napoje a mlodiez sie bawila na calego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
100 Postów

(SUZII)
Początkujący
Ja proponowalabym wybrac sie z corka na wycieczke po Norwegii,piekny Bergen panorama ,Ålesund -oceanarium,albo( 600km )z Oslo do GEIRANGER lub TROLLSTIGEN,STAVANGER-Lysefjord ,uwiez widoki dech zapiera,i napewno nikomu sie tam by nie nudzilo.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok