Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

... - Norwegia

Czytali temat:
(1736 niezalogowanych)
14 Posty
Pola Zawadzka
(Polunia)
Wiking
Nieaktualne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(dusia7)
Wiking
hmmm... mam ten sam problem. Równiez szukam pracy, z tym że mam 21 lat i znam komunikatywnie j.angielski... Więc dołączam się do wątku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
papuc0201 napisał:
Pilnie szukam pracy jako opiekunka,sprzątaczka lub pomoc domowa w Lorenskok i rejonach Oslo.Mam 34 lata,jestem osobą pracowitą,sumienną,uczciwą i bez nałogów.Niestety nie znam języka obcego w stopniu komunikatywnym.Jeśli ktoś może pomóc to będę bardzo wdzięczna.Pozdrawiam serdecznie!

Ja mogę pomóc.
Wykreśl sumienna i pracowita bo nie uczysz się języka (leniwa(?)) i zrobiłaś błąd w nazwie miejscowości (to powinnaś wiedzieć jak się pisze skoro w tym rejonie przebywasz).
Standardowe - Powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
142 Posty

(marteszka)
Stały Bywalec
Grzes203 napisał:
papuc0201 napisał:
Pilnie szukam pracy jako opiekunka,sprzątaczka lub pomoc domowa w Lorenskok i rejonach Oslo.Mam 34 lata,jestem osobą pracowitą,sumienną,uczciwą i bez nałogów.Niestety nie znam języka obcego w stopniu komunikatywnym.Jeśli ktoś może pomóc to będę bardzo wdzięczna.Pozdrawiam serdecznie!

Ja mogę pomóc.
Wykreśl sumienna i pracowita bo nie uczysz się języka (leniwa(?)) i zrobiłaś błąd w nazwie miejscowości (to powinnaś wiedzieć jak się pisze skoro w tym rejonie przebywasz).
Standardowe - Powodzenia

Ale sie czepiasz Grzes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
marteszka napisał:
Grzes203 napisał:
papuc0201 napisał:

Ja mogę pomóc.
Standardowe - Powodzenia

Ale sie czepiasz Grzes

To się chyba nazywa: znieczulica,czy coś takiego .............. o,już wiem,już brak mi słów
Swoja drogą,masz dobre zadatki na tetryka Grześ Tylko, czy aby nie za wcześnie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Jaka tam znieczulica, przecież odpisałem więc w jakimś stopniu przejąłem się tymi pilnymi poszukiwaniami.

p.s. Wy wrażliwi nawet tyle nie doradziliście...
i to jest właśnie znieczulica
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Pola Zawadzka
(Polunia)
Wiking
Grzegorzu jak masz zamiar dawać ludziom takie rady to lepiej milcz na forum!Nie znasz mnie a na starcie mi ubliżasz od leni.I to tylko dlatego,że nie znam języka w stopniu komunikatywnym.To śmieszne i żenujące!Nawet nie wiesz ilu Polakom w tej chwili ubliżyłeś!Nie tylko ja nie znam języka przebywając tu!Po to są kursy z których mam zamiar skorzystać.Są dwa rodzaje Polaków na obczyźnie...Ci ludzcy i Ci,którzy swoją znieczulicą,chamstwem i pogardą wywyższają się nie mając ku temu powodów.Zgadnij do której grupy Ciebie zaliczyłam?!A swoje ironiczne życzenie powodzenia możesz sobie wiesz gdzie wsadzić!!!Pozdrawiam tych,którzy zostawili komentarze ciut wyżej
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Zgaduję...
Do tej drugiej?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Pola Zawadzka
(Polunia)
Wiking
Brawo za domyślność
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
Grzes203 napisał:
Jaka tam znieczulica, przecież odpisałem więc w jakimś stopniu przejąłem się tymi pilnymi poszukiwaniami.

p.s. Wy wrażliwi nawet tyle nie doradziliście...
i to jest właśnie znieczulica

A kto tam tetryków i staruchów będzie słuchał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok