Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1703 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Ble ble ble jak wiele postow tutaj!!!! Polak Polakowi Wilkiem -Ulv co oni sie tak czepili Ciebie? Powtarzaja to co jakis czas na okraglo!!!! Prawda jest taka ze ci co pisza wlasnie o tej pomocy,jej braku ze strony innych najczescie reprezentuja wlasnie negatywna postawe w zyciu a na forach podnosza sobie morale tylko.
Grzes gdzies tam wkleja dziesiatki ogloszen o prace wyszukiwane w wolnych chwilach na necie !!!! Zbiera to w jednym miejscu aby bylo lzej wlasnie tym poszkodowany i pozbawionym pomocy !!!!
Niestety tez ma racje jezeli szuka sie pracy to dobrze chociaz wiedziec i umiec wymowic jak poprawnie nazywa sie okolica w ktorej chcemy pracowac. Swoja droga nie wiem po co jest na tym portalu dzial ogloszenia??? Czy potencjalny pracodawca bedzie szukal pracownika na forum? Pozdrawiam i nie ironicznie a szczerze zycze powodzenia wszystkim szukajacym pracy .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Marcin :)
(Marcinlbn)
Początkujący
krolestwo za konia napisał:
Ble ble ble jak wiele postow tutaj!!!! Polak Polakowi Wilkiem -Ulv co oni sie tak czepili Ciebie? Powtarzaja to co jakis czas na okraglo!!!! Prawda jest taka ze ci co pisza wlasnie o tej pomocy,jej braku ze strony innych najczescie reprezentuja wlasnie negatywna postawe w zyciu a na forach podnosza sobie morale tylko.
Grzes gdzies tam wkleja dziesiatki ogloszen o prace wyszukiwane w wolnych chwilach na necie !!!! Zbiera to w jednym miejscu aby bylo lzej wlasnie tym poszkodowany i pozbawionym pomocy !!!!
Niestety tez ma racje jezeli szuka sie pracy to dobrze chociaz wiedziec i umiec wymowic jak poprawnie nazywa sie okolica w ktorej chcemy pracowac. Swoja droga nie wiem po co jest na tym portalu dzial ogloszenia??? Czy potencjalny pracodawca bedzie szukal pracownika na forum? Pozdrawiam i nie ironicznie a szczerze zycze powodzenia wszystkim szukajacym pracy .

krolestwo za konia, nie umiesz czytać ze zrozumieniem, tu nie chodzi o pomaganie albo nie pomaganie, chodzi o nie przeszkadzanie.

Wiesz po co jest dział ogłoszenia na portalu? żeby zapłacić za nie, a jak mam się bawić z kontaktowanie z administracją, przelewami i akceptacją regulaminu (w którym notabene nie ma nic o ogłoszeniach) który zaakceptowałem przy rejestracji to miałbym to gdzieś i po prostu napisał moje ogłoszenie na forum. Jakość tego forum biorąc pod uwagę że ktoś na nim zarania to woła o pomstę do nieba. Jak znajdę wolny weekend to zrobię taki portal z ogłoszeniami za free hehe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Pola Zawadzka
(Polunia)
Wiking
Grzegorzu zabieram Ci oklaski?Tak mi przykro Sam sobie je zabierasz pisząc w ten sposób o innych.Po raz kolejny mi ubliżyłeś nazywając mnie pasożytem itp.Powiem Ci jedno...Tacy ludzie jak Ty udzielają się na forum by być w centrum uwagi i dla oklasków.Chcesz oklaski to idź na aktora i wystąp w teatrze a na koniec jak uznają,że jesteś dobry w tym co robisz to może je otrzymasz!!!Czepiłeś się mnie i mojego ogłoszenia.Pytam tylko po jakiego grzyba to robisz?Dałam tu ogłoszenie i jest to moja prywatna sprawa czy ktoś na nie odpowie czy nie Jak Ci się to nie podoba to poprostu tu nie właź i będzie święty spokój!Nudzą mnie już Twoje wypowiedzi.Ze zwykłego ogłoszenia zrobiłeś wielkie halo.Cokolwiek tu napiszesz dla mnie nie ma to już znaczenia.Myśl sobie o mnie co chcesz a ja i tak mam to gdzieś.Znam swoją wartość jako człowieka i osobę wykształconą i to jest dla mnie najważniejsze!Tacy jak Ty nie są warci moich nerwów.Pozdrawiam tych co widzą w Tobie to,co ja zauważyłam już od pierwszego Twojego komentarza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Marcinlbn napisał:

krolestwo za konia, nie umiesz czytać ze zrozumieniem, tu nie chodzi o pomaganie albo nie pomaganie, chodzi o nie przeszkadzanie.

Wiesz po co jest dział ogłoszenia na portalu? żeby zapłacić za nie, a jak mam się bawić z kontaktowanie z administracją, przelewami i akceptacją regulaminu (w którym notabene nie ma nic o ogłoszeniach) który zaakceptowałem przy rejestracji to miałbym to gdzieś i po prostu napisał moje ogłoszenie na forum. Jakość tego forum biorąc pod uwagę że ktoś na nim zarania to woła o pomstę do nieba. Jak znajdę wolny weekend to zrobię taki portal z ogłoszeniami za free hehe

...co nie zmienia faktu, ze forum sluzy do wymiany pogladow, a nie do zamieszczania ogloszen..

Poza tym gdzie tu ludzka konsekwencja... piszecie polak polakowi wilkiem, to dlaczego wlasnie wsrod polakow pracy szukacie... Przeciez sa norweskie portale do tego przeznaczone... ahhh, chwila, no tak, bo wiekszosc szuka pracy jakiejkolwiek i nie zna zadnego jezyka... Mnie jakos nie dziwi polew z calej armii *zlotych raczek*...

Tak troche od kuchni: na moim biurku lezy stale jakies osiemdziesiat CV-ek. Sa Abdule, Ahmedy jest takze kilku rodakow.. Z wyzej wymienionych powodow niegdy nie dostana ode mnie odpowiedzi.. Statystycznie wymagania spelnia 0,3% aplikantow. Ot cala tajemnica niepowodzen w poszukiwaniu pracy w Norge...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Pola Zawadzka
(Polunia)
Wiking
Ale kocioł się zrobił...Gdybym wiedziała,że tak będzie to w życiu bym nie dodała tego ogłoszenia!I jeszcze jedno...Wczoraj byłam na rozmowie w sprawie pracy Zaczynam od połowy września bo chwilowo wracam do Polski pozamykać sprawy Idę na kurs języka norweskiego więc znajdę kiedyś pracę w swoim wyuczonym zawodzie fizjoterapeutki i masażystki bo praca w obu zawodach jest.Reszta jest milczeniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
549 Postów
Grzegorz K
(Grzes203)
Wyjadacz
Papuc0201, Ty chyba czytasz co drugie zdanie w wypowiedziach i nie potrafisz pojąć o co w nich chodzi. To nie ja nazwałem Cię pasożytem, a tylko zgodziłem się z tą opinią dotyczącą ogółu szukających na forum.
To że zauważyłem niedociągnięcia w Twoim wpisie i sposób (według Ciebie) brutalny pokazałem co jest nie tak powinno być odebrane jako krytyka, przyjęte do wiadomości i poprawione. Zwiększyłabyś tym samym swoje szanse na znalezienie pracy. Zamiast pomyśleć nad tekstem oczywiście lepiej się obrazić i wyzywać. Ciesz się że nie podważyłem Twojej uczciwości którą się reklamujesz. Piszesz że jesteś osobą wykształconą. Czy przez te wszystkie lata edukacji nie spotkałaś się w szkole z takim przedmiotem jak język obcy?
Teraz odpowiem na pytanie: "po jakiego grzyba to robisz?"
Pomyśl logicznie i powiedz czy źle zrobiłem że odpisałem?
W tym samym dniu co Twoje ogłoszenie powstał podobny wątek, z prawie tym samym tytułem.
Tam też odpisałem, tylko że normalnie, bez żadnej krytyki.
Tamtego trzeba szukać po archiwum bo nikt nawet na niego nie spojrzał, ten dzięki mnie jest ciągle na wierzchu.
Oczywiście uznasz że to żadna pomoc bo pewnie akurat Twój wątek jest inny i siłą rzeczy że jest TWÓJ to byłby na górze cały czas.
Ehhh, szkoda słow.
Jeszcze tylko nie zgodzę się z Twoim twórczym stwierdzeniem:
...Dałam tu ogłoszenie i jest to moja prywatna sprawa czy ktoś na nie odpowie czy nie...
Może "profesor" Marcinlbn wyjaśni nam o co w powyższym zdaniu chodzi, przecież tylko cenne wskazówki daje i nie przeszkadza.
Pozdrawiam tych, których papuc0201 nie pozdrowiła.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Pola Zawadzka
(Polunia)
Wiking
Nikt mi dziś nie popsuje humoru...Nawet Ty Grzegorzu... Mam powody do radości więc cokolwiek napiszesz będzie to uczczone minutą żenady dotyczącej Twojej osoby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
marzena grzegorczyk
(mania1233)
Wiking
Witaj
Napisałam ci prywatną wiadomość jeżeli możesz przeczytaj i odpisz
dziękuję
pozdrawiam Marzena
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Pola Zawadzka
(Polunia)
Wiking
Maniu odpisałam Ci na prywatną wiadomość i tam podałam Ci namiary.Trzymam kciuki!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Marcinlbn napisał:

Maslo maslane-niechodzi o pomaganie ale posty w poszukiwaniu pracy koncza sie zawsze slowami pomozcie ,dajcie wskazowki itp. Dzial ogloszen jest po to by zamieszczac ogloszenia jak sama nazwa wskazuje a to czy jest darmowy czy platny to inna sprawa.Ktos zaznaczyl -forum jest do wymany pogladow,opini,wyppowiedzenia wlasnego zdania. Grzes wg mnie dal w miare delikatnie do zrozumienia ze skoro nie potrafi sie wymowic miejscowosci w ktorej szuka sie pracy to moze tez wielu innych rzeczy ta osoba nie potrafi i tu jest moze problem.Reprezentujesz typowa postawe Polaka-patrzysz na to ze ktos na tym portalu zarabia-i co z tego???? W czym to przeszkadza? Co mnie to interesuje?Jakosc jest taka jaka mi odpowiada i widocznie Tobie tez skoro sie udzielasz tutaj.
Co do przeszkadzania- lepiej czasami przeszkodzic zeby potem nie trzeba bylo pomagac!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok