giovi2 napisał:
oleczka85 napisał:
Andzia nie wiem skąd taka myśl, że mogłabyś kogokolwiek urazic szukając znajomych na tym portalu. To chyba całkiem normalne i przyznam, że sama założyłam profil po to, żeby poznac jakichs znajomych. Więc jak najbardziej życzę powodzenia w zawieraniu znajomości 
a co do giovi to pisz za siebie ok? może ty próbujesz zabłysnąc
ja tego nie potrzebuję i nie uważam, żeby było coś złego w tym co napisałam pierwszy raz do Andzi. Poprostu może sama potrzebowałam pomocy i zapytałam jak sobie poradziła z pracą i z mieszkaniem, będąc tak krótko w Norwegii
a może w tym jest coś złego, że o to spytałam? 
Nic złego w tym nie ma ,ale jeśli chcesz się z kimś wdac w dyskusję ,to najpierw przeczytaj dokładnie i jak to Gabriel powtarza ,ze zrozumieniem,co ten ktoś napisał.Bo inaczej jest to zwyczajny brak szacunku dla rozmówcy.
Niestety,ale Twoje zachowanie wskazuje na całkowity brak poszanowania,osoby z którą rozmawiasz.
Jeśli chcesz poznac kolezankę/ki ,to najpierw naucz się słuchac,tego co mają do powiedzenia ,bo Ty nie jesteś pępkiem świata.
Ty nie przeczytałaś dokładnie posta Andzi, a teraz zamiast przyznac się do błedu,wdajesz się w niepotrzebną sprzeczkę.
Zyczę Ci powodzenia w szukaniu znajomych.(wcale się nie dziwię ,że ich nie masz)
Pozdrawiam a ja sie moge podpisac pod tym ,bo mało mi i kolezance szczena nie opadła!Widac laska nie czai pytania na bank ,wogóle!To dobra rada i ja tez polecam,oleczka85 czytaj,czytaj,czytaj potem pomysl a dopiero odpisuj(ale zawsze gdy jestes tego pewna!!)no i tez zycze podbojów w poszukiwaniu kolezanek! ps.dobrze ze ja mam to juz za sobą bo trafic na taką....