Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

szukam znajomych - Norwegia

Czytali temat:
Oldboy (773 niezalogowanych)
1 Post

(Andzia2921)
Wiking
Witam Mam na imie Aneta i jak wiekrzosc z nas siedze sama w domu w wekendy. Chcialabym odpoczac od pracy odstresowac sie ale mieszkam tu krotko i nie mam zbyt duzo znajomych do wyjscia. Jesli nudzicie sie w wekendy albo macie ochote gdzies wyjsc i nie zawadzi wam jeszcze jedna osoba dajcie znac. Moje gg 5942272
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(oleczka85)
Wiking
a skąd jesteś Andzia?
i tak swoją drogą skoro mieszkasz tu krótko to jakim cudem znalazlas sie tu sama, masz prace mieszkanie itd? przylecialas do Norwegii i tak od razu wszystko naraz sie znalazło?
pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
oleczka85 napisał:
a skąd jesteś Andzia?
i tak swoją drogą skoro mieszkasz tu krótko to jakim cudem znalazlas sie tu sama, masz prace mieszkanie itd? przylecialas do Norwegii i tak od razu wszystko naraz sie znalazło?
pozdrawiam

Przeciez nie napisała,że nikogo tu nie zna,tylko że nie ma wielu znajomych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(oleczka85)
Wiking
ojojoj giovi już tak nie łap za słówka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andzia2921)
Wiking
Prac czesc odkupilam a reszte sama znalazlam, a jestem sama bo dzieci rodzina w Polsce przyjechalam popracowac i do domu ale teskno mi i nie chce siedziec sama. Nic nie znalazlam od razu ale moi przyjaciele tu byli i mi pomogli chcialabym jednak nawiazac wiecej znajomosci gdzies wyjsc pogadac.........to chyba nic zlego??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Andzia2921 napisał:
No wlasnie przepraszam ale chyba nie musze pisac zyciorysu?? Mam swoich znajomych i nie jestem tu pierwszy raz ale wiekrzasc siedzi w domu ja tylko czasem chcialabym gdzies wyjsc z kims pogadac wy tez jakos sie znacie??. Przepraszam jesli checia zawarcia znajomosci kogos urazilam

Raczej nikogo nie uraziłaś,a oleczka....hmmm chyba chciała błysnąc,ale trochę jej nie wyszło
Powodzenia w aklimatyzacji na norweskiej ziemi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andzia2921)
Wiking
DZieki Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(MichalSylwia)
Wiking
Witajcie ja tez jestem od niedawna w Norwegii ( Porsgrunn) i chetnie bym kogos poznala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(oleczka85)
Wiking
Andzia nie wiem skąd taka myśl, że mogłabyś kogokolwiek urazic szukając znajomych na tym portalu. To chyba całkiem normalne i przyznam, że sama założyłam profil po to, żeby poznac jakichs znajomych. Więc jak najbardziej życzę powodzenia w zawieraniu znajomości

a co do giovi to pisz za siebie ok? może ty próbujesz zabłysnąc ja tego nie potrzebuję i nie uważam, żeby było coś złego w tym co napisałam pierwszy raz do Andzi. Poprostu może sama potrzebowałam pomocy i zapytałam jak sobie poradziła z pracą i z mieszkaniem, będąc tak krótko w Norwegii
a może w tym jest coś złego, że o to spytałam?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
oleczka85 napisał:
Andzia nie wiem skąd taka myśl, że mogłabyś kogokolwiek urazic szukając znajomych na tym portalu. To chyba całkiem normalne i przyznam, że sama założyłam profil po to, żeby poznac jakichs znajomych. Więc jak najbardziej życzę powodzenia w zawieraniu znajomości

a co do giovi to pisz za siebie ok? może ty próbujesz zabłysnąc ja tego nie potrzebuję i nie uważam, żeby było coś złego w tym co napisałam pierwszy raz do Andzi. Poprostu może sama potrzebowałam pomocy i zapytałam jak sobie poradziła z pracą i z mieszkaniem, będąc tak krótko w Norwegii
a może w tym jest coś złego, że o to spytałam?

Nic złego w tym nie ma ,ale jeśli chcesz się z kimś wdac w dyskusję ,to najpierw przeczytaj dokładnie i jak to Gabriel powtarza ,ze zrozumieniem,co ten ktoś napisał.Bo inaczej jest to zwyczajny brak szacunku dla rozmówcy.
Niestety,ale Twoje zachowanie wskazuje na całkowity brak poszanowania,osoby z którą rozmawiasz.
Jeśli chcesz poznac kolezankę/ki ,to najpierw naucz się słuchac,tego co mają do powiedzenia ,bo Ty nie jesteś pępkiem świata.
Ty nie przeczytałaś dokładnie posta Andzi, a teraz zamiast przyznac się do błedu,wdajesz się w niepotrzebną sprzeczkę.
Zyczę Ci powodzenia w szukaniu znajomych.(wcale się nie dziwię ,że ich nie masz)
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok