Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Naprawa drukarki - Norwegia

Czytali temat:
Jan Maryjan Adam PL Kasia K boj fra oszlo Konrad Midura Jaceksum Ja Gabriel (819 niezalogowanych)
1 Post
Wiking
Witam, Potrzebujemy pomocy do drukarki.
Czy potrafi ktoś naprawiać drukarki, lub znacie kogoś kto może pomóc?
Drukarka HP photosmart C7280. Drukarka ma nowe tusze a mimo to pokazuje błąd.
Zgodnie instrukcjamii pomocy technicznej restarowalismy drukarke ale to nie działa.

Bardzo dziękujemy za wszelkie informacje
pozdrawiamy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
212 Posty
Ja Gabriel
(Ja Gabriel)
Stały Bywalec
AnielaS napisał:
Drukarka ma nowe tusze a mimo to pokazuje błąd.
Zgodnie instrukcjamii pomocy technicznej restarowalismy drukarke ale to nie działa.

Jeżeli jest to drukarka nowej generacji, to ma wbudowaną blokadę przed montowaniem zamienników i system akceptuje tylko oryginalne wkłady z logo HP.
Też tak miałem, zamontowałem tusze "aktive jet" zgodne z wymaganiami cyfrowymi, gdzie w opisie jest zaznaczone, że pasują do HP tego właśnie cyfrowego typu, niestety drukarka je odrzuciła, a firma A-J wypięła się co do zwrotu gotówki. Ponieważ, polskie prawo w tej dziedzinie olewa takich detalistów z tak małą kwotą roszczeniową.
Kupiłem oryginały z logo HP i drukarka działa, a nieszczęsne wkłady, oprawiłem w ramkę ku pamięci i przestrodze.
To tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok