Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Transport na lotnisko torp z oslo sentrum - Norwegia

Czytali temat:
13 Posty
Heninger
(Heninger)
Wiking
Witam forumowicze a więc mój pociąg dojeżdża do Oslo Sentrum 26.11. o godzinie 23.00
jak najlepiej dostać się wtedy do lotniska Torp Sandefjord (samolot mam dopiero 27 o 13 ale trudno przekitram się noc na lotnisku)

zawsze latałem z Bergen z oslo lecę pierwszy raz...
może ktoś z was byłby w stanie podwieść mnie i 2 moich kolegów, lub doradzić mi jakiś autobus lub przewoźnika?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty

(lukasz_larsen)
Wiking
Witam, zadzwon na nr 96712770
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
359 Postów
high octane
(high_octane)
Stały Bywalec
Lotnisko jest zamkniete na noc!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1610 Postów
Maniak
lukasz_larsen napisał:
Witam, zadzwon na nr 96712770 a masz dla nich nocleg?czy zawieziesz ich na parking i zostawisz?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1610 Postów
Maniak
za 800 no masz 3 osobowy pokój w Anker Apartment w Oslo na Booking.com ...wyśpicie się ,rano prysznic i spokojnie na Torpa busem,nsb lub torpexpressem dojedziecie...

ale co kto woli...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1610 Postów
Maniak
napisał:
Witam forumowicze a więc mój pociąg dojeżdża do Oslo Sentrum 26.11. o godzinie 23.00
jak najlepiej dostać się wtedy do lotniska Torp Sandefjord (samolot mam dopiero 27 o 13 ale trudno przekitram się noc na lotnisku)

zawsze latałem z Bergen z oslo lecę pierwszy raz...
może ktoś z was byłby w stanie podwieść mnie i 2 moich kolegów, lub doradzić mi jakiś autobus lub przewoźnika?

a Ty nie jedziesz na Torp z Hol?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Heninger
(Heninger)
Wiking
no okolice a co?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1610 Postów
Maniak
Heninger napisał:
no okolice a co? bo mam gościa w Geilo co by was rzucił w niedziele na lotnisko bezpośrednio jak się dogadacie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
Heninger
(Heninger)
Wiking
Dzięki za wszystko ale już ogarnąłem sobie transport :] znajomy znajomego z oslo odbierze nas w oslo, przekima (może pół litra postawi) a w niedziele zawiezie na lotnisko

jakby sytuacja mi się nie wyklarowała na bank bym skorzystał jeszcze raz dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok