Witam Od kilkunastu tygodni chodzę na lekcje norweskiego i jestem bardzo zadowolony z ceny oraz jakości Płace 100 za 2 lekcje po 45 min każda i nigdy nie trwały one krócej jak 1,5 godziny Przeważnie 2 a czasem jak babkę się zagaduje pytaniami to i dłużej Kobiecina skromna i bardzo miła do tego lekcje są w niedziele o 13 w południe u nauczycielki w domu Przychodzi taki fajny moment kiedy złapiesz język i zaczyna się rozumieć Norwegów. ... Polecam i namawiam wszystkich żeby się uczyć języka w kraju w którym się znajduje W 2 dni znalazłem dużo lepszą i lepiej płatną pracę a wystarczyło do CV dopisać JEG SNAKKER NORSK ... Za wydanie 100-ki w niedzielne południe zyskałem 10.000 każdego miesiąca przelewane przez pracodawcę na konto Mam umowę o pracę a co najważniejsze nie jestem wykorzystywany przez ''rodaka'' który bez umowy płacił mi 100 a drugie tyle a często i więcej na tym zarabiał Nie dajcie się wykorzystać Nie pracujecie na czarno za mniej niż niż powinniście dostać Uczcie się języka a praca sama was znajdzie!!!
8 Lat, 9 Miesięcy temu