Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

hej wrozka anila tutaj - Norwegia

Czytali temat:
Katarzyna Zawadzka Patrycja R.... aga8763 J...R TOMASZ PANEK jolao1 Claudia_30 Grzegorz Olszewski kamilanor wrozkaagnieszka (4889 niezalogowanych)
4 Posty
kasia stasowska
(ANILA)
Wiking
dziekuje wszystkim ktorzy do mnie napisali nie jestem w stanie odpowiedziec na wszystkie maile ale zrobie to progresywnie.
dzisiaj a wlasciwie od 7 marca energia spada mozemy odczuc to .czas na oczyszczanie ,aby zniwelowac te wszystkie blokady i torowac droge temu nowemu. duzo slonca dla wszystkich i pozdrawiam .
anila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Mi tez energia dzis spadla, jak sobie taras i podwórko dziś poodśnieżałam, hihi. A jak jeszcze wziąśź pod uwagę nieprzespaną noc, to aż się dziwię, że jeszcze w klawiaturę mam siłę klikać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
gama28 napisał:
Mi tez energia dzis spadla, jak sobie taras i podwórko dziś poodśnieżałam, hihi. A jak jeszcze wziąśź pod uwagę nieprzespaną noc, to aż się dziwię, że jeszcze w klawiaturę mam siłę klikać.

na to zawsze znajdzie sie sila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ECH...Wróżko...wróżko...
Mnie energia również spadła i to bez TWOICH czarów ... ,
jak zobaczyłem Własny stan konta ... i uzmysłowiłem sobie , że tyle jeszcze opłat do końca miesiąca ,
a tu gotówki tyle co kot napłakał....

A tak przy okazji... to co się stało...!? , że ze Szkocyjii zawitałaś na Nasze Norweskie Forum ...?,
czyżbyś się obawiała ichnego stosu...? wszak tam czarownice palą jak im źle wróżą... ,
.
I zaczynasz rozglądać się za nowym lokum z dala od swych prześladowców...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
kochana wróżko Anilo ! Urodziłam się 02.11.1968 , jestem zodiakalnym Skorpionem i numerologiczną jedynką i przez całe życia mam prze....e, a z ostatnich lat poprzedni rok. Czy możesz mi powróżyć najlepiej z tarota bo tylko tym kartom ufam jeśli są w dobrych rękach oczywiście, ewentualnie z run. Mam tylko jedno pytanie. Czy ten rok będzie lepszy od poprzedniego?
Chciałam uprzedzić, że dwa razy w życiu w odstępie co 10 lat stawiano mi tarota i wszystko się sprawdziło, więc jeśli możesz to postaw karty i napisz co widzisz, możesz na forum nie przeszkadza mi to a Ty przy okazji zrobisz autoreklamę.
To że numerologiczne jedynki to silne osobowości wiem, to że skorpiony przetrwają wszystko też wiem, ale szukam światełka. Chcę żyć pełnią szczęścia a nie tylko przetrwać wszystko. Z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Energia spada. Dwudziesty stopień zasilania .
PS.
   Korona mi spadła.
Nic to, znajdzie się przy odkurzaniu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
wróżko a morze mi powiesz kiedy w końcu będzie sie można poopalać na łódeczce ?????

a apropo Energi to sie spóźniłaś o jeden dzień wczoraj był facet z elektrowni i wymieniał mi licznik wiec energia spadła wręcz do zera ba nie było wogole zasilania
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
kasia stasowska
(ANILA)
Wiking
nie mam zwyczaju stawiac kart na forum najlepiej skontaktowac sie pod moim mailem kasiabtaleb@googlemail.com moge ci powiedziec ogolnie bo wrozba to cos osobistego nie wolno jej tak odslaniac dla wszystkich.Jestes jak najbardzxiej osoba mediumiczna i tutaj trzeba oczyszczac podswiadomosc.Wtedy te nasze wezly sie rozwiazuja.to jest klucz i plynie taka energia dobra do zycia pelna bogactwa i wszystkiego co sobie zamarzy.Otwierasz sie na wszechswiat i wtedy nastepuje wymiana.Jestes bardzo silna tylko tutaj trzeba oczyscic i nauczysz sie kierowac energia.bo potrafisz.zycze powodzenia ten rok bedzie lepszy ale prosze oczyszczac podswiadomosc.jestes taka osoba ktora bardzo wszystko chwyta momentalnie.pozdrawiam Anila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Ja potrzebuję wróżby w sprawie ogródka. Wiosnę czuć w powietrzu, a u mnie takie kupy śniegu, że do lipca się chyba nie stopią, hihi? Jest jakaś nadzieja? Bo jak nie to się zajadę i nic energii nie odzyskam, drogi do nowego sobie nie przetoruję...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
a mi z tarota wychodzi że stopień zasilania w energie się zwiększy .
układ kart mówi że dziś gama28 wreszcie się wyśpi , gabriel niedługo dostanie taki przypływ gotówki że będzie najbogatszy w swojej okolicy i będzie sobie mógł kupić budowę na której pracuje , asia68 będzie miała najpiękniejszy rok w swiom życiu jak się o to postara ,dino jak będzie szukał tej koronki co mu spadła to znajdzie pod dywanem stówe a kami kami szybko sie nie poopala dopóki mąż nienaprawi łódki bo jest dziurawa
a ja to mam same damy w talii .........podróże , podróże i wczasy...................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok