Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Katarzyna Zawadzka Patrycja R.... aga8763 J...R TOMASZ PANEK jolao1 Claudia_30 Grzegorz Olszewski kamilanor wrozkaagnieszka (4890 niezalogowanych)
1 Post

(bad harry)
Wiking
byłem na przeszpiegach bo chciałem sprawdzić twoją datę urodzin żeby móc wszystko odczytać w układzie gwiazd .
ale dziś pada i nie widze dokładnie ..........to wszystko co ci napisałem to zobaczyłem w ułamku sekundy gdy spadający meteoryt przebił warstwe chmur . to wystarczyło tylko na to skromne info .
ale sława murowana , może nawet filmowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Anastazja :)
(niezapominajka741)
Początkujący
ojj wrózba znowu nie trafna ... to nie szczyt moich marzeń , ale trudno (((( A długo mam być tą aktorką ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
ja wcale nie powiedziałem że aktorką , może sławnym reżyserem albo nie daj boże politykiem ale dokładnie nie mogę ci powiedzieć bo niebo jak mówiłem zachmurzone , może jutro będzie pogodnie albo spadnie więcej meteorytów
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Droga Anilo,czy mogłabyś mi pomóc i powiedzec czy moja Kikunia ma szansę na prawdziwą miłośc?
Jakiś czas temu gdy wyszłam z nią na spacer,zza rogu wyszedł bardzo przystojny dalmatyńczyk i to była ze strony mojej Kikuni miłośc od pierwszego wejrzenia.On również nie był obojętny ,aczkolwiek jego pan był bardzo niezadowolony z tej znajomości i szybko się oddalił ze swoim dalmatyńczykiem.
Moja Kikunia bardzo zawiedziona,szukała swojej nowej miłości,aż któregoś dnia gdy wędrowałyśmy sobie obok parku usłyszałyśmy szczekanie.Dochodziło ono z pobliskiego domu.Spojrzałyśmy obie w tymże kierunku i w oknie zobaczyłyśmy obiekt miłości mojej Kikuni.Od tamtej pory codziennie chodzimy pod jego domem,ale jego pan jest bardzo przeciwny związkom między różnymi nacjami.Czy kiedyś uda nam sie zmiękczyc jego serce i czy zrozumie, że nie jest istotne, że Kikunia jest Polką a dalmatyńczyk Norwegiem?Czy kiedyś dotrze do niego że najważniejsze jest to, że oni się kochają?
Bardzo Cie proszę o wróżbę,bo już sobie z moja Kikunią nie daję rady.Biedna,nie chce jeśc,nie śpi,nie bawi się,po prostu usycha z miłości.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Giovi, ja ci wyjaśnie co tu zaszło. Pamietasz jak ten pies z komisariatu w PL pogłaskał Kikunię? Tak jej teraz sentyment do piesków pozostał ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Giovi, ja ci wyjaśnie co tu zaszło. Pamietasz jak ten pies z komisariatu w PL pogłaskał Kikunię? Tak jej teraz sentyment do piesków pozostał ....

No tak Hilton,może coś w tym jest,ale co ja mam teraz zrobic jak mi Kikunia płacze,popada w depresję i grozi samobójstwem
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
daj jej zyletkę, jak sie ogoli, znaczy Ok, jak sie zatnie, znaczy problem... a ona z tym dalmatyńcem chce seksu tylko, to tak jak te Polki w białych kozakach z solarium... jak widzi hindu lub pakisza to mu na faje wskakuje bez pytania.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
daj jej zyletkę, jak sie ogoli, znaczy Ok, jak sie zatnie, znaczy problem... a ona z tym dalmatyńcem chce seksu tylko, to tak jak te Polki w białych kozakach z solarium... jak widzi hindu lub pakisza to mu na faje wskakuje bez pytania.

Hilton,moja Kikunia to porządna dziewczyna!Z dobrego domu!Mówię przecie,że to miłośc!Sex dopiero po ślubie!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Hilton napisał:
Asia, ja teraz mam 34 lata i nie narzekam na zainteresowanie zapylaczy, ale zapylic sie nie dam
Harry wywróż mi cos, najlepiej sofe i duzo pieniedzy na wakacje

Hilton w tym wieku to najchętniej krążą wokół kobiety smarkaci zapylacze bo taka tuż po trzydziestce to jeszcze nie stara i bardziej doświadczona niż 18-stka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton napisał:

Hilton,moja Kikunia to porządna dziewczyna!Z dobrego domu!Mówię przecie,że to miłośc!Sex dopiero po ślubie!!!!

a skąd wiadomo, ze to miłosc jak seksu nie było ??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok