WujekJanek napisał:
wrzeszczot napisał:
raczej poziom jasty reprezentuje
strasznie traci na blizszym poznaniu
Nawet obrażanie na forum musi mieć pewne granice.
Sugestia z twojej strony że się znamy, a nawet, że się bliżej znamy, to właśnie tych granic przekroczenie.
Sorki Cysiu, ale takich znajomych jak Ty, to ja raczej nie miewam
Mam znajomych malarzy, prawników, kucharzy, śmieciarzy, ludzi którzy wykładają towar na półkach i takich którzy wykładają ekonomię na tutejszym uniwersytecie... ale nie zbrojonych betonów ktorzy 2 plus 2 bez zaglądania w google nie są w stanie zrachować... raczej nie.
na poczatku jeszcze pisales z sensem ale ostatnio ujadasz na calym forum atakujesz niewinne ofiary ktore osmielily sie zadac pytanie i nie masz szacunku ani dla studentow ani dla kobiet i to starszych od ciebie
a co gorsza robisz to jak nieopierzony dresik atakujesz w grupie
zwykle tchorzostwo
i zero honoru
jak cie optimus zjebal to z nim nie podjoles duskusji zato teraz mu sie podlizujesz
Adam Jarubas z PSL to tez twoj znajomy
nie nawiazuje znajomosci z taki ludzmi
wrzeszczot napisał:
raczej poziom jasty reprezentuje
strasznie traci na blizszym poznaniu
Nawet obrażanie na forum musi mieć pewne granice.
Sugestia z twojej strony że się znamy, a nawet, że się bliżej znamy, to właśnie tych granic przekroczenie.
Sorki Cysiu, ale takich znajomych jak Ty, to ja raczej nie miewam

Mam znajomych malarzy, prawników, kucharzy, śmieciarzy, ludzi którzy wykładają towar na półkach i takich którzy wykładają ekonomię na tutejszym uniwersytecie... ale nie zbrojonych betonów ktorzy 2 plus 2 bez zaglądania w google nie są w stanie zrachować... raczej nie.
na poczatku jeszcze pisales z sensem ale ostatnio ujadasz na calym forum atakujesz niewinne ofiary ktore osmielily sie zadac pytanie i nie masz szacunku ani dla studentow ani dla kobiet i to starszych od ciebie
a co gorsza robisz to jak nieopierzony dresik atakujesz w grupie
zwykle tchorzostwo
i zero honoru
jak cie optimus zjebal to z nim nie podjoles duskusji zato teraz mu sie podlizujesz
Adam Jarubas z PSL to tez twoj znajomy
nie nawiazuje znajomosci z taki ludzmi