Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
janusz janusz Tadeusz00 Chojny Jędrzej G (2824 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
SENTI napisał:
jasta102 napisał:
SENTI napisał:

Odpowiedz jest prosta w samochodach kolo parkingow turystycznych , inni znow probuja parkowac na iliczkach osiedlowy a nory na polskie autka uczuleni wiec jak stoja one dluzej to dzwonia i dobrze jak delikwenci sa na miejscu bo inaczej auta jada na parking Falcka i wtedy mysla ze fiata pande im ktos ukradl............jest tez ekipa ktora ulubila pola kampingowe wiec ciagna z polski bude 30letnia w ktorej potem mieszka ich z 5 -6 parkuja i mieszkaja ci przynajmniej maja prad latem nawet wode ( jakby ktos byl zainteresowany to taki kamping parkuje przy lotnisku przy plazy na Sola

dlaczego w tobie jest tyle nienawiści, pogardy i złości do tych biednych ludzi, którzy bonanzą dojeżdżali w zacofanej Polsce do szkoły?

pytanie jest retoryczne ? jak nie to ci napisze
Bo przez takich co laza zebrza po domach , wybieraja chleb z pod maszyn , sraja pod krzakami , pracuja ponizej godnosci ludzkiej ,okradaja norwega garaze , Okradaja FRETEX ze smieci (zreszta to byl przelomowy moment w RA na pierwszej stronie POLSCY BANDYCI RABUJA FRETEX - pozniej juz bylo tylko gorzej) przez to wszystko ci pracujacy i mieszkaja z rodzinami musza sie wstydzic ze sa Polakami nawet ty sie jasta wstydzisz tylko ze tobie to niestety na psychike poszlo troche i tego nie przyznasz

ja przynajmniej próbuję tę hołotę jakoś uświadamiać
uczyć
nieść jej kaganek oświaty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
to niech się jasta pokory nauczy .... bo głupi jak cap w tych naukach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Andre ved mark napisał:
to niech się jasta pokory nauczy .... bo głupi jak cap w tych naukach
ten cap jest nierereformowalny,wsiok spod slomnik...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
popieram cie kolego ,same zawistne k....y jak to czytam ,boja sie ze przyjada inni i im prace odbiora ,ludzie jedzcie w ciemno i szukajcie pracy bo napewno ja znajdziecie a nie czytajcie tych bredni ,wystarczy przez kilka dni poczytac forum to pisza jedni i ci sami ktorzy pisza ze nie ma po co tu jechac,to niech oni wracaja do polski
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
kminek napisał:
popieram cie kolego ,same zawistne k....y jak to czytam ,boja sie ze przyjada inni i im prace odbiora ,ludzie jedzcie w ciemno i szukajcie pracy bo napewno ja znajdziecie a nie czytajcie tych bredni ,wystarczy przez kilka dni poczytac forum to pisza jedni i ci sami ktorzy pisza ze nie ma po co tu jechac,to niech oni wracaja do polski

A Ty juz znalazles?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
znalazlem w rysstad,i zaden k...as nie bedzie mi mowil co mam robic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
kminek napisał:
znalazlem w rysstad,i zaden k...as nie bedzie mi mowil co mam robic

Tylko pytam, bo pamietam, ze szukales na forum. Gratuluje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Wiking
oczywiscie pomogl mi norweg u ktorego mieszkalismy na wakacjach,bardzo wporzadku ludzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
kasia kasia
(kobietka1)
Wiking
a może ktoś by pomógł rodzince w znalezieniu pracy??? mam prawo jazdy kat c+e .pracuję już ładnych parę lat w tym zawodzie .byłem 2 lata za granicą na fasadach. jak ktoś by miał chęć pomóc to proszę pisać na priv . chciałbym rodzinę zabrać z tego popieprzonego kraju....zapewnić rodzince byt bo w Polsce to tylko wegetacja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok