Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2409 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak

Dyskusja osiąga już poziom "onetu" . Może jestem przewrażliwiony, ale coś tu nie gra. Nies pojawiła się jako nowa użytkowniczka forum niedługo po pierwszych negatywnych komentach (około godziny po wypowiedzi fullcasco). Disko myli swoją płeć: "Moglabys dobierac swoje slownictwo bradziej... Z nikim nie chce konkurowac bo i nie wiedzialam ze macie jakies spotkanie.. nie czytalem." Poza tym, twarz z fotki w awatarze nies dziwnie pasuje do twarzy pani na grupowej fotce z dyskoteki, przy wiele (lub nic) mówiącym napisie "VIP". Hmmm... czyżby disko = nies, ewentualnie nies jest powiązana z diskofirmą. Snuję sobie takie przypuszczenia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
DINO za te snucie masz plusa odemnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Agnieszka W
(nies)
Wiking
hehe Dino spokojnie jestem kim jestem i za nikogo sie nie podaje nie widac mnie na zadnym ze zdjec wiec musiales mnie pomylic z kims innym A zaloze sie ze nie ja jedna tego dnia zalogowalam sie na mojej norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
nies napisał:
hehe Dino spokojnie jestem kim jestem i za nikogo sie nie podaje nie widac mnie na zadnym ze zdjec wiec musiales mnie pomylic z kims innym A zaloze sie ze nie ja jedna tego dnia zalogowalam sie na mojej norwegii

Jak miło i sympatycznie się zrobiło <łza wzruszenia spłynęła mu po policzku> , już nawet "ty" nie jestem . Oby tak dalej .
   Co do snucia, to jak nie gra, zazwyczaj nie gra, pożyjemy zobaczymy (a może i nie) .
PS:
   Skojarzyło mi się akurat:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
a Wsytarczyliby isc na inne dicho zamiast sie rozpisywac ;p
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
disko napisał:
Zdjecia z dyskoteki znajdziecie na
www.polskadyskoteka.com

This site is a partner of United Hearts «Easy Flirt» system
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Dino, nikt na świecie nie ma takich spodni jak ja!! Całe fioletowe, szerokie la la la!!!

Nies, zazdroszcze ci wszystkiego, poczawszy od głupoty do sześcianu. Pocieszające jest to, ze to nie jest w całości twoja wina, jest to równiez wina innych, ktorzy mieli na ciebie wpływ przez lata. Tez kiedyś bedziesz miała lat 30, 40 i tak dalej. Ale prócz tego, ze bedziesz stara bedziesz nadal głupia. Uroda przemija, to dar na krótki czas. A tego co masz w głowie, nikt ci nie zabierze No bo kto by chciał siano??? Chyba tylko koń
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
błahahahahaha Hilton rozbawiłaś mnie tym sianem ale tak właściwie to zgadzam się z Tobą w 100%...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(vanessa 30)
Wiking
Hilton, dziwię się ,że ulegasz prowokacji niejakiej,,nies,,.........???
Znasz siebie(chociaż mówią,że tak do końca się nie zna nawet siebie),wiesz kim jesteś, jaka jesteś, znasz swoją wartość,
A i osoby o dłuższym stażu na tym forum lub osoby,które czytały Twoje posty wstecz(mam tutaj na myśli siebie)
doceniają Twoją wiedzę.......
Chociaż patrząc na ,,minusy,,jakie otrzymujesz, to tak do końca nie jestem tego pewna........
Ale cóż......życie jest pełne niespodzianek,których sama doświadczyłaś
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Hilton a masz tego minusa co Ci bede zalowal!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok