nies napisał:
Hilton! Ty masz cos z glowa nie tak moim zdaniem. jakies zanizenie swojej osoby czy co? To ty wtawiasz komenty typu zrobic pazurki itd. Masz jakas kaciata twarz i wiecej nie mam checi zagladac na Twoj profil i szukac jakis rzeczy ktore sa na minus. A boli Cie ktos inny? spojrz na siebie i nie pisz mi jaka ja jestem bo mnie nie znasz. Bo ty widac Pani ze wsi za granice sie wybrala i bedzie tu wielka chojraczke grac.
Uwazacie ze forum jest do pisania takich rzeczy i obrazania innych? luuzz
A badałaś moja głowe??? Jestes neurologiem ?? czy zwykłym internistą??? Wręcz przeciwnie, mam o sobie wysokie mniemanie

a ty sie nawet wysłowic nie potrafisz, co to za zdanie "zanizenie swojej osoby" ? Pisze co widze, nie musze cie znac, wystarczą mi twoje tepawe wypowiedzi dziewczyny z dyskoteki. Przykro mi, ale z analizy tez jestes zerem, nie pochodze ze wsi, ale za to czesto tam bywałam bo lubie ten klimat. A to, ze za granice sie wybrałam o niczym nie swiadczy.
Poza tym ja twojej urody nie oceniałam, wiec ty nie oceniaj mojej. Ja ci nie pisalam skąd jestes i na tej podstawie cie nie próbowałam urazic. Ogólnie jestes głupia i nie potrafisz czytac, dodatkowo nie masz pojęcia o polskim godle, hymnu tez zapewnie nie znasz. A to wstyd!!! Wiekszy obciach niz moja kanciasta facjata.
Jezeli chcesz nadal prowadzic ze mna jakakolwiek konwersacje, to dobrze sie zastanów, bo do błyskotliwych nie nalezysz.
Zastanow sie, dlaczego budowlancow masz za kogos gorszego???? Tatus policjant z dziada pradziada???? Ech, po co ja to napisalam, przeciez i tak nie zrozumiesz.