Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2404 niezalogowanych)
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Nies nie wkladaj kija w mrowisko!!!! disco przegina z reklama tej niby Polskiej dyskoteki i tyle. Duzo ludzi wkurwia wlasnie ze udostepnia sie dla czystej komerhy jednej osobie wszystko co mozliwe,banery,forum itd nawet kurwa numery telefonow prywatne a gdy MY SAMI ORGANIZUJEMY SPOTKANIE JASNIE PAN ADMIN NIE ZECHCE SIE NAWET ODEZWAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
nies napisał:
Jezuu... co z Wami?
Reklama to reklama a informacja jest jej czescia zeby nie bylo to nie zgodne z jakism prawem to by zostalo usuniete a jak widze jest wiecej podobnych informacji a wy czepiacie sie do jednego :/ Luuudzie! a ty jak tam jakimis 5 sypiesz to moze na prawo pojdz bo pewnie marnujesz sie w jakiejs budowlance.
Powiedzcie mi czym jest nasz jakis znak poza orzelkiem? :/
Nie rozumiem o co wam chodzi.. zawsze jak ktos cos zrobi poza jakims polakiem zagranica to probuje go zjesc! :/ rodacy...
a pokazcie mi gdzie jest wzmianka o jakims spotkaniu bo sama tego nie widzialam :] a jaki ty masz efekt przeciwny na mysli??

Niesamowite . Nie widziałam, regulaminu serwisu nie czytałam, nie znam ludzi, gardzę symbolem narodowym, ale opinie i wnioski mam jakbym zjadła wszystkie rozumy. Gratulacje . Poza tym, skoro moderator nie reaguje na "reporty", to ktoś musi, a tobie polecam przejrzeć forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
nies, jak bedziesz wiecej czytac, a mniej wystawiac cyce i malowac paznokcie to bedzie ok. Ja z kolei nie rozumiem jak godło narodowe moze byc dla ciebie jakims tam znakiem??????? Gdzie ty wyrosłas ignorantko i kim ty jestes? Nie wiesz co to jest efekt przeciwny?

Do disko: skoncz chłopie pańszczyźniany wrzucac wytarte frazesy o kulturze i nieprzeklinaniu, gówno cie obchodzi jaka ja jestem. Ty jestes bezczelny i wcinasz sie tam gdzie nie potrzeba i jescze sobie podśmiechujki robisz ze ludzie sami wybiora gdzie pójda. Oczywiscie ze tak, ludzi ktorzy ida na spotkanie z forum nie jest jakas rzesza, dyskotekowiczow zapewne bedzie wiecej. Ale twoje posuniecie to chamstwo i bezczelnosc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Agnieszka W
(nies)
Wiking
Hilton! Ty masz cos z glowa nie tak moim zdaniem. jakies zanizenie swojej osoby czy co? To ty wtawiasz komenty typu zrobic pazurki itd. Masz jakas kaciata twarz i wiecej nie mam checi zagladac na Twoj profil i szukac jakis rzeczy ktore sa na minus. A boli Cie ktos inny? spojrz na siebie i nie pisz mi jaka ja jestem bo mnie nie znasz. Bo ty widac Pani ze wsi za granice sie wybrala i bedzie tu wielka chojraczke grac.

Uwazacie ze forum jest do pisania takich rzeczy i obrazania innych? luuzz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
nies napisał:
Jezuu... co z Wami?
Reklama to reklama a informacja jest jej czescia zeby nie bylo to nie zgodne z jakism prawem to by zostalo usuniete a jak widze jest wiecej podobnych informacji a wy czepiacie sie do jednego :/ Luuudzie! a ty jak tam jakimis 5 sypiesz to moze na prawo pojdz bo pewnie marnujesz sie w jakiejs budowlance.
Powiedzcie mi czym jest nasz jakis znak poza orzelkiem? :/
Nie rozumiem o co wam chodzi.. zawsze jak ktos cos zrobi poza jakims polakiem zagranica to probuje go zjesc! :/ rodacy...
a pokazcie mi gdzie jest wzmianka o jakims spotkaniu bo sama tego nie widzialam :] a jaki ty masz efekt przeciwny na mysli??

Nie musisz lubic ludzi ktorzy tu pisza ale to ty nie obrazaj budowlancow!!!!! Dzieki nim masz dach nad glowa!!!! A temu orzelkowi zawdzieczasz godne miano Polki!!!!! Tyle w temacie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
Gosia Z
(goshia)
Początkujący
Nies, trzeba przyznac, ze z tymi cycami to Hilton ma racje, a paznokietkow nie widze
Swoja droga, dzieki takim barwnym postom osob z cietym jezykiem, to forum nie jest cukierkowo nudne. Sama chcialabym miec taki talent i wyobraznie do pisania. Ja sie bynajmniej zawsze usmieje, o ile to oczywiscie mnie sie nie dostaje Mysle, ze ewentualna krytyke przyjelabym na luuuuzzzzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
nies napisał:
Hilton! Ty masz cos z glowa nie tak moim zdaniem. jakies zanizenie swojej osoby czy co? To ty wtawiasz komenty typu zrobic pazurki itd. Masz jakas kaciata twarz i wiecej nie mam checi zagladac na Twoj profil i szukac jakis rzeczy ktore sa na minus. A boli Cie ktos inny? spojrz na siebie i nie pisz mi jaka ja jestem bo mnie nie znasz. Bo ty widac Pani ze wsi za granice sie wybrala i bedzie tu wielka chojraczke grac.

Uwazacie ze forum jest do pisania takich rzeczy i obrazania innych? luuzz

A badałaś moja głowe??? Jestes neurologiem ?? czy zwykłym internistą??? Wręcz przeciwnie, mam o sobie wysokie mniemanie a ty sie nawet wysłowic nie potrafisz, co to za zdanie "zanizenie swojej osoby" ? Pisze co widze, nie musze cie znac, wystarczą mi twoje tepawe wypowiedzi dziewczyny z dyskoteki. Przykro mi, ale z analizy tez jestes zerem, nie pochodze ze wsi, ale za to czesto tam bywałam bo lubie ten klimat. A to, ze za granice sie wybrałam o niczym nie swiadczy.
Poza tym ja twojej urody nie oceniałam, wiec ty nie oceniaj mojej. Ja ci nie pisalam skąd jestes i na tej podstawie cie nie próbowałam urazic. Ogólnie jestes głupia i nie potrafisz czytac, dodatkowo nie masz pojęcia o polskim godle, hymnu tez zapewnie nie znasz. A to wstyd!!! Wiekszy obciach niz moja kanciasta facjata.
Jezeli chcesz nadal prowadzic ze mna jakakolwiek konwersacje, to dobrze sie zastanów, bo do błyskotliwych nie nalezysz.
Zastanow sie, dlaczego budowlancow masz za kogos gorszego???? Tatus policjant z dziada pradziada???? Ech, po co ja to napisalam, przeciez i tak nie zrozumiesz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
81 Postów

(Marcin_D)
Początkujący
Amen...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Łukasz luk
(sharpyk)
Wiking
Jakie to polskie... Ponizanie innych i wywyzszanie siebie. Brawo kochani forumowicze. Juz wiem czemu tak rzadko tu zagladam...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
najwiecej do pouczania maja jacys calkiem nowi forumowicze ma toto 3 posty lat 20 i wszystkich poucza
a jak szybko zapominaja kto ich uczyl czytac i i leczyl l ich katark i to darmo za
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok