Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

POSZUKJE PRACY NA TERENIE OSLO!!! - Norwegia

Czytali temat:
Marcin Z. (1773 niezalogowanych)
9 Postów
Wiking
WITAM.

MAM 30LAT I OBECNIE POSZUKUJE PRACY NA TERENIE OSLO. POSIADAM WYKSZTALCENIE WYZSZE ORAZ TECHNICZNE O SPECJALNOSCI TECHNIK INFORMATYK. W 2010 R PRACOWALEM PRZEZ 3 MIESIACE NA TERNIE OSLO W FIRMIE NORWESKIEJ JAKO MALARZ DOMOW, PRZEDSZKOLI, BUDYNKOW PUBLICZNYCH. ZNAM BARDZO DOBRZE JEZYK ANGIELSKI, POSIADAM PRAWO JAZDY KAT.B, DOSWIADCZENIE W PRACY NA BUDOWIE .OD PONAD DWOCH LAT PRZEBYWAM W ANGLII. POSZUKUJE JAKIEJKOLWIEK PRACY W OSLO LUB POZA. JESTEM SUMIENNYM, ODPOWIEDZIALNYM CZLOWIEKIEM, KTORY CHCE POWROCIC DO NORWEGII ABY ZACZAC ZYCIE OD NOWA Z ZONA ORAZ 4 LETNNIA CORKA. PROSZE JEDYNIE O SZANSE NA WYKAZANIE SIE IZ POTRAFIE WYKONAC SUMIENNIE POWIEZONA MI PRACE I NIE ZAWIODE. NIE BOJE SIE ZADNEJ PRACY I SZUKAM JAKIEGOKOLWIEK ZATRUDNIENIA.JESTEM GOTOWY DO PRZYJAZDU DO OSLO W KAZDEJ CHWILI. O to moje dane kontaktowe:
Mariusz Staszewski nr tel:00447435246372, e-mail:mariuszstaszewski82@wp.pl. JESLI KTOS Z PANSTWA BYLBY ZAINTERESOWANY ZATRUDNIENIEM MOJEJ OSOBY PROSZE O KONTAKT.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
człowieku,z takim wykształceniem na budowę????
tu w norge potrzebują dobrych informatyków z angielskim.
szukaj nawet przez firmy pośredniczące w zatrudnieniu
nie szukaj pracy u polaka.
powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
Zdaje sobie sprawe ale nawet nie wiem od czego zaczac:/// Nie wiem gdzie zaczac szukac tych firm posredniczacych i proboje zlapac cokolwiek aby moc wyjechac iu byc na miejscu w Norwegii. moglbys pomoc gdzie i po jakich stronach ma szukac ofert pracy i co za tym idzie mieszkania? Bylbym wdzieczny za pomoc. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Możesz zajrzeć na www.finn.no lub www.nav.no, www.zett.no.
Zarejestruj się na stronach pośredników norweskich typu, adecco, jobzone, manpower..itd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
Dziekuje za pomoc, naprawde nie wiem od czego zaczac na poczatku. wiadomo lepiej by bylo gdybym byl juz w Oslo ale coz nie da sie przeskoczyc trudnosci z tym zwiazanych dlatego zamiescilem to tzw ogloszenie na forum i licze po cichu na zyczliwych ludzi, ktorzy pokieruja i pomoga, poradza co dalej, co rbic. Pzdr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Tutaj masz parę ogłoszeń :
www.finn.no/finn/job/fulltime/result?keyword=IT&sort=0
Wysyłaj wszędzie gdzie się da.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
Dziekuje. Staram sobie pomoc translatorem gdyz niestety ale nie znam norweskiego) Sporoboje jakos zrozumiec te ogloszenia ale dziekuje Aniu za pomoc, naprawde.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
100kaa napisał:
Dziekuje. Staram sobie pomoc translatorem gdyz niestety ale nie znam norweskiego) Sporoboje jakos zrozumiec te ogloszenia ale dziekuje Aniu za pomoc, naprawde.

Jeśli chodzi o ludzi z wyższym, to dużo ogłoszeń jest po angielsku. Poszukaj też bezpośrednio na stronach firm - i to jest chyba najlepsza opcja

Firmy z branży oil & gas potrzebują ludzi i to na cito, tak że spokojnie z ang. znajdziesz oferty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
Jasne, jak najbardziej. Staram sie aplikowac bezposrednio na stronie danej firmy gdyz wszystko jest tam opisane nie tylko w jezyku norweskim lecz angielskim rowniez. Nie ukrywam,ze byloby latwiej byc na miejscu w Oslo i zaczac dzialac tam na lokalnym rynku gdyz pewnie byloby latwiej z znalezieniem pracy ale jak narazie pozostaje mi czekanie na jakakolwiek odpowiedz lub ewentualnie pomoc zyczliwych ludzi takich jak wy) Nie ukrywam iz chcialbym wrocic do Norwegii i zaczac prace gdyz z tego co pamietam prace sezonowe rowniez mozna znalesc w Oslo. Dziekuje wszystkim za wszelkie komentarze i prosze o dalsza pomoc,dyskusje co i jak oraz gdzie moge znalesc prace. Pzdr
Mariusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
Jezeli ktos z osob odwiedzajacy te strone i czytajacy moja informacje prosilbym o udzielanie rad gdzie moge szukac pracy, gdzie ja moge znalesc. Jestem w ciezkiej sytuacji i chcialbym znalesc prace jaka kolwiek na poczatek aby moc wyjechac. Bez znajomych, zaprzyjaznionych ludzi niestety jest to bardzo ciezkie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok