Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
79 Postów
orime
(orime)
Początkujący
Jesli masz pomysł, ma to sens.
Moim zdaniem nadal warto jest zastanowić się nad otwarciem lokalu typu kebab - oczywiście jesli będziesz serwował kebab ze smacznym mięsem

kulinarnesmaki.pl/gastronomiczne-wyposaz...u-serwujacego-kebab/

Zerknij sobie najlepiej na stronę. Opisane jest tutaj ile może kosztować gastronomiczne wyposażenie do takiego typu lokalu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Riggman
(Riggman)
Wyjadacz
napisał:
Jesli masz pomysł, ma to sens.
Moim zdaniem nadal warto jest zastanowić się nad otwarciem lokalu typu kebab - oczywiście jesli będziesz serwował kebab ze smacznym mięsem
kulinarnesmaki.pl/gastronomiczne-wyposaz...u-serwujacego-kebab/
Zerknij sobie najlepiej na stronę. Opisane jest tutaj ile może kosztować gastronomiczne wyposażenie do takiego typu lokalu.


Pewno po 12 ltach od ostatniego posta droga MN ktos to przeczyta jak juz dawno nie umarl. Po co wypisujecie takie pierdoly ? bylo nie blokowac wszystkich pare lat temu to mielibyscie ruch w interesie a tak dupa bo ludzie zagladaja tu z sentymentu lub koniecznosci a nei z przyjemnosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj


Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok