Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

kiedy kurs w tonsberg? - Norwegia

Czytali temat:
JUstyna St Krzysztof J (1154 niezalogowanych)
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
czy ktoś się orientuje kiedy zaczyna się w tonsberg jakiś kurs norweskiego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Jessi Z
(orzeszek)
Wiking
hej...na przykład o kursie w szkole nic mi nie wiadomo ale od lutego ja i paru znajomych zaczynamy kurs ktory bedzie prowadzony przez panią(polkę) która uczy norweskiego w szkole ;D taka forma kursu jest wygodniejsza niz nauka w szkole ale to jest tylko moje zdanie;Dpozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Agnete)
Wiking
hej,ja i moi znajomi tez chcemy zapisac sie na kurs norweskiego,mam pytanie czy ta pani ktora uczy ma wiecej grup tzn czy mozna sie jakos z nia skontaktowac??? jesli tak to poprosze o kontakt
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-5  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
jak ktoś będzzie wiedział coś o kursie w szkole to proszę o info bo raczej taki kurs mnie interesuje. nie moge się sama dowiadywać bo jeszcze ok 2 tyg. jestem w Polsce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
emilia paszek
(milus)
Wiking
czesc,zaczynam wlasnie taki kurs 16-go lutego. w tonsberg VOKSENOPPIERING. takie kursy zaczynaja sie ok raz w miesiacu. trzeba tam isc i sie zapisac.od zapisania czekalam na rozpoczecie kursu ok 3 tyg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
dzięki. ja znalazłam już szkołę w sandefiord. trochę dalej ode mnie niż tonsberg ale idę tam na dzienny kurs który trwa 3 miesiące. za miesiąc płacę 1600kr i mam pięć razy w tygodniu po 3 godz. ponoć jest tam bardzo dobra kadra nauczycielska. mam koleżankę po tej szkole i muszę przyznać że mówi po norwesku całkiem nieźle. oczywiście nie poprzestała na 3 miesiącach nauki...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Ola N
(ogr17)
Nowicjusz
ceny

www.voksenopplaringen.no/cms/skole/vopl/cms.nsf/$all/1BF2808AD1759B35C125764E00454584

a tu strona glowna- kontakty, terminy egzaminow i wszystko inne

www.voksenopplaringen.no/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok