Jako że to smietnik ,to chciałbym przypomnieć ci panie moderatorze że czas już wziąść się troche za porządki jeszcze trochę a będziemy czytać to samo w każdym kącie
Jakbyś nie widział moderatorze,to dwa tematy kwalifikują się do usunięcia
Zdaje się nerwówka zaczyna wracać jak na początku.
Jakieś koligacje rodzinne zaczynają wyłazić czy ki czort?
retier1 napisał: Jakbyś nie widział moderatorze,to dwa tematy kwalifikują się do usunięcia
Zdaje się nerwówka zaczyna wracać jak na początku.
Jakieś koligacje rodzinne zaczynają wyłazić czy ki czort?
pijesz do mnie i do Hilton?
boli cie ze ktos kogos lubi jak sioste czy brata?
nudzisz sie swoim zyciem?
lubisz wpieprzac sie w czyjes uklady, zycie?
pozatym co cie obchodza koligacje rodzinne?
co z toba ze ciagle do admina z ucha strzelasz?
placa ci za to?
w przeszlosci podpieprzales kolegow z placu zabaw?
czy tez masz juz we krwi bycie konfidentem... "uprzejmie donosze" ?
mysle, ze tak masz....konfitura z ciebie....
nie bedziesz mi mowil kogo mam lubic albo nie...
jak ci to nie pasuje to skasuj konto i wstap do fanklubu Radia Maryja....
Tylko na tyle cię stać BiZi? Jeśli już się przyznajesz do pokrewieństwa z Hilton to powinno cię stać na dużo więcej. I o ile mi wiadomo to Hilton potrafi sama zadbać o swoje sprawy.
Jeśli nie znasz znaczenia słowa to sprawdź go przed użyciem .I mam w głębokim poważaniu twoje koligacje rodzinne,a może jeszcze powiesz że ulv jest twoim braciszkiem?
Nie pokazałeś nić poza tym że przypomniałeś mi że ludzię to najgorsze zwierzęta na tej planecie.
I to co powiesz dalej o mnie też mam tam gdzieś. Także droga wolna. Miłego dnia.
retier1 napisał: Tylko na tyle cię stać BiZi? Jeśli już się przyznajesz do pokrewieństwa z Hilton to powinno cię stać na dużo więcej. I o ile mi wiadomo to Hilton potrafi sama zadbać o swoje sprawy.
Jeśli nie znasz znaczenia słowa to sprawdź go przed użyciem .I mam w głębokim poważaniu twoje koligacje rodzinne,a może jeszcze powiesz że ulv jest twoim braciszkiem?
Nie pokazałeś nić poza tym że przypomniałeś mi że ludzię to najgorsze zwierzęta na tej planecie.
I to co powiesz dalej o mnie też mam tam gdzieś. Także droga wolna. Miłego dnia.
pytanie...gdzie sie przyznalem do pokrewienstwa z Hilton?
pytanie...jakiego slowa wg ciebie nie rozumiem?
zgadzam sie z toba ze ludzie to najgorsze stwory na swiecie...
JA wiem pare rzeczy na twoj temat, ktore mi wogole nie pasuja..i tepie takich jak ty, konfidentow forumowych ( i nie tylko, bo w realu tez lubisz obgadywac ludzi za plecami ,
prawda boli...co?
bardzo serdecznie cie pozdrawiam zyczac wesolych swiat i szczesliwego nowego roku 2011...
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.