Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

przelot - Norwegia

Czytali temat:
(412 niezalogowanych)
5 Postów
Tomek K
(TomK)
Wiking
Nie lepiej Wam lecieć samolotem? I taniej, jak znajdziecie bilety w promocji, a tanich połączeń Polska - Norwegia nie brakuje www.tanie-latanie.net/ i szybciej znacznie. Generalnie wygodniej. Ja już mam wykupione bilety na święta, z tymże zrobiłem to jeszcze w 2010, więc lecę, o ile nic na drodze powietrznej nie zawiśnie, za taniochę. Jest jeszcze trochę czasu, myślę, ze coś Wam się uda wychwycić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ja tam jeżdżę rowerem do Norwegii , także wychodzi tanio i dobrze na zdrowie-- co prawda przejazd w obie strony pochłania mi moje 5 tygodni urlopu w roku , ale na prawdę warto i wszystkim serdecznie polecam--- kupujmy rowery !!!! rowery zdobędą wiosnę !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...najlepiej

polaczyc przyjemne z pozytecznym - latac rowerem!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Fiona66)
Wiking
.....ze spadochronem, dla wiekszego bezpieczenstwa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
można np. także poskładać się np. w czwórkę na balon -- wtedy wyjdzie przelot bardzo tanio, widziałem kiedyś że w koszu zmieściło się 4 osoby , leciały sobie spokojnie nad ziemią i wodą, pozostaje jeszcze nakopać trochę ziemi albo kamienia do worków dla balastu , butla gazu i można śmiało lecieć do Polski --- czasami można napotkać się na silny wiatr który zbije nas trochę z kursu i może okazać się że znajdziemy się przypadkowo np. nad Australią , ale to bardzo rzadko- a nawet jeśli to przecież pozwiedzać inne kraje też można
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok