Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1019 niezalogowanych)
35 Postów
ulv tez ulv
(ulv7dwa)
Nowicjusz
panladnyzrodzina napisał:
[quote]gabriel napisał:

...brawo!

w koncu wracasz do swoich korzeni,gabrysiu!

dlugo nie trzeba bylo czakac,az zaczniesz ponownie rzucac wulgaryzmami.masz w koncu udokumentowane doswiadczenie,w tym temacie...

coz za paradoks,ze najwiekszy forumowy cham (wyzywajacy publicznie kobiety od dziwek) prubuje uczyc innych kutury...

poza tym,nigdzie nie napisalem,ze ulv nie mial wczesniej (czy pozniej) znajomych.natomiast wszystko inne,nie mija sie raczej z prawda.

moze sam zainteresowany odwiedzi jeszcze kiedys mn. i oceni:
czy ma sie obazic,czy nie i na co i za co...

p/s:
malo mnie interesuje,co wedlug ciebie powinnienem zrobic.
a od mojej szanownej dupy,3maj sie z daleka,bo moze sie okazac,ze moja dupa bardziej czysta,od twojej geby...

hehe.... dobre, obrazic sie

panieladny, najglupsze co mozna by robic to obrazac sie na to, co kto napisze tutaj czy na jakimkolwiek innym forum... to tylko internet, swego rodzaju spotkania wirtualne, na ktorych kazdy moze byc np. wyjatkowo chamski, jesli tak lubi do netu potrzebna jest maksymalna dawka luzu
poza tym, jesli juz mialbym sie choc w malutkim, malusienkim stopniu przejac czyms, co ktos napisal, to jedynie jesli w jakimkolwiek stopniu szanowalbym taka osobe, chocby tylko troche, chocby tylko za to jak i co pisze... ale looozik, nie grozi ci to

tyle ode mnie, pisz sobie co tam chcesz, dla mnie to i tak nie ma zadnej wartosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...jak widac nie szanujesz rowniez swoich slow i nie maja one dla ciebie zadnej wartosci.

to a propos twojej poprzedniej wypowiedzi i mojego pytania

zreszta jak mozna obrazic sie na cos,co jest prawdziwe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
...coz za paradoks,ze najwiekszy forumowy cham (wyzywajacy publicznie kobiety od dziwek) prubuje uczyc innych kutury...
Co za ironia... czyżbyś ...W POPRZEDNIM FORUMOWYM WCIELENIU... był jedną z Tych kobiet , która dostała zasłużone , MOIM ZDANIEM..." CIĘGI"... .
Bo coś , za bardzo eksponujesz ,akurat ten przypadek i to już wielokrotnie... prawie do znudzenia... .
Co zaś do udokumentowanych Moich osobistych doświadczeń , które to uprzejmie raczyłeś zauważyć... to w odróżnieniu od Ciebie...
ZAWSZE I WSZĘDZIE , NA KAŻDYM FORUM Z TEMATYKĄ NORWESKĄ , TAM GDZIE BYŁEM LUB JESTEM NADAL ...JESTEM TYLKO I WYŁĄCZNIE SOBĄ... .
I nie zmieniam Nazw Własnych jak Kameleon...
To ,że wielu Osobom , Moje spostrzeżenia nie pasują , oraz wielu administratorów Zbanowało Mnie za taką właśnie rzetelną i bezpruderyjną formę wypowiedzi to tylko i wyłącznie zasługa takich użytkowników jak na przykład Ty .
Którzy żyją tylko chwilą i jak się da to włażą Każdemu po Własnym palcu do Dupy... , by tylko zaistnieć przez moment jak ten motyl... , którzy akurat jadą na nieuzasadnionej niczym ...poprawności politycznej...
PIĘKNY , JEDNAK ULOTNY ...
JA twardo stąpam po ziemi ...
Dla Mnie Osobiście , Murzynek Bambo będzie zawsze Murzynem a nie jakimś tam afro Amerykaninem ...
Bo nie każdy Murzyn mieszka w Ameryce...
Tak samo i tutaj ... jeżeli jakaś Kobieta robi ze Siebie na Forum zawodowego przygłupa to dla Mnie takim PRZYGŁUPEM , NA TEN MOMENT JEST i kropka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
amen!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
_____________________ WANTED - 100 000 NOK !!!
.
.
.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Andre ved mark napisał:
_____________________ WANTED - 100 000 NOK !!!
.
.
.

Dead or alive?..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
dead or alive !!!
.
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Zuzu napisał:

Napisała to osoba która pewnej dziewczynie radziła jak latać Norwegianem, choć ta w swoim zapytaniu wyraźnie napisała że sprawdzała tą opcję.

Nie jest łatwa ocena skali analfabetyzmu wtórnego oraz funkcjonalnego (dot. niemożności zrozumienia i wykorzystania drukowanych informacji oraz przedstawień graficznych tj. ikon, wykresów, diagramów), czyli praktycznej niezdolności posługiwania się słowem pisanym: braku zrozumienia treści najprostszych instrukcji, braku umiejętności wypełnienia najprostszych formularzy.

no i co z tego, że sprawdzała?????
tak samo no i co z tego, że ty coś przeczytasz???

powinieneś swoją wypowiedź zacytować oraz podać autora bo jeszcze ktoś pomyśli że to twoje słowa...musisz ludzi uświadomić że ty tylko umiesz kopiować mądre zdania z internetu... te definicje są banalne i prawie każdy student np.pedagogiki potrafi zacytować regułkę analfabetyzmu wtórnego z pamięci więc stąd wiem że nie ty układasz takie ładnie rozbudowane zdania bo już to znałam wcześniej.. pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
limetka81 napisał:
jasta102 napisał:
Zuzu napisał:

Napisała to osoba która pewnej dziewczynie radziła jak latać Norwegianem, choć ta w swoim zapytaniu wyraźnie napisała że sprawdzała tą opcję.

Nie jest łatwa ocena skali analfabetyzmu wtórnego oraz funkcjonalnego (dot. niemożności zrozumienia i wykorzystania drukowanych informacji oraz przedstawień graficznych tj. ikon, wykresów, diagramów), czyli praktycznej niezdolności posługiwania się słowem pisanym: braku zrozumienia treści najprostszych instrukcji, braku umiejętności wypełnienia najprostszych formularzy.

powinieneś swoją wypowiedź zacytować oraz podać autora bo jeszcze ktoś pomyśli że to twoje słowa...musisz ludzi uświadomić że ty tylko umiesz kopiować mądre zdania z internetu... te definicje są banalne i prawie każdy student np.pedagogiki potrafi zacytować regułkę analfabetyzmu wtórnego z pamięci więc stąd wiem że nie ty układasz takie ładnie rozbudowane zdania bo już to znałam wcześniej.. pozdrawiam

gdybyś znała nie tylko tą definicję, ale i internet, to byś wiedziała, że w większości przypadków autor zarówno mądrych jak i głupich zdań nie jest znany. do tego jak już ktoś spłodzi taką definicję chociażby na Wikipedii, to później jest ona wielokrotnie wstawiana bez podania źródła na innych stronach jako własna. Nikt tego nie cytuje, ani nie wyróżnia. Myślę, że wyraźnie zaznaczyłem, że to nie moje zdanie robiąc spacje pomiędzy końcem i początkiem definicji, a moją treścią.
także niewiasto aby nie zostać analfabetą wtórnym nie wystarcza znajomość definicji na pamięć. konieczna jest jeszcze zdolność logicznego rozumowania i obsługi internetu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów
inga s.
(limetka81)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
[quote]limetka81 napisał:
jasta102 napisał:
Zuzu napisał:

gdybyś znała nie tylko tą definicję, ale i internet, to byś wiedziała, że w większości przypadków autor zarówno mądrych jak i głupich zdań nie jest znany. do tego jak już ktoś spłodzi taką definicję chociażby na Wikipedii, to później jest ona wielokrotnie wstawiana bez podania źródła na innych stronach jako własna. Nikt tego nie cytuje, ani nie wyróżnia. Myślę, że wyraźnie zaznaczyłem, że to nie moje zdanie robiąc spacje pomiędzy końcem i początkiem definicji, a moją treścią.
także niewiasto aby nie zostać analfabetą wtórnym nie wystarcza znajomość definicji na pamięć. konieczna jest jeszcze zdolność logicznego rozumowania i obsługi internetu.[/quot

niestety dla ciebie ale znam internet a zrobienie spacji nie zawsze wystarczy. wydaje mi się że spację masz w toku myślenia.... pozdrawiam ciepło
p,s. widać znalazł się ktoś na świecie kto dba również o twoje niskie ciśnienie.... niskie ciśnienie i spacja w myśleniu w twoim przypadku grozi impotencją.... bryyyyyyy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok