Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1018 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
limetka81 napisał:

niestety zuzu nie może być analfabetą skoro to przeczytał... no chyba że jest analfabetą wtórnym - tak to się nazywa - chyba musisz się douczyć żeby zabłysnąć....[/quote]

oj niewiasto
przecież ja cały czas o analfabetach wtórnych piszę. czyż to trzeba tak wszystko łopatą kłaść do tych łepetyn? przytaczałem nawet odpowiednie fragmenty i linki do raportu UNESCO o analfabetyzmie wtórnym w Pomrocznej. teraz się już nie da być analfabetą zwyczajnym bo policja w kajdanach do szkoły zaciągnie, a co poniektórym niewiastom to jeszcze nawet matury dołożą. koniec świata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Fiona66 napisał:

W przypadku uzytkownika, ktorego ta wypowiedz dotyczy, to niemozliwe. Predzej moj kot nauczy sie jezdzic na rowerze

Fionka ty nie ucz swojego kotka cyrkowych sztuczek. Niech on dalej siedzi w tej twojej główce, gdzie mu ciepło i ma bardzo dużo miejsca do wybiegania się. Nikt mu tam nie dokucza, bo te parę szarych komórek co wisi pod sufitem, to już tak pajęczyną zarosło, że niegroźne dla nikogo.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
panladnyzrodzina napisał:
...poszukiwany!...
JAK WIDZĘ ... , pokątnie i ogródkami , chcesz Nam zasugerować , iż byłbyś skłonny , zostać Modem Tego FORUM...
A jak WIDAĆ z kolei z Twoich postów, to BANOWAŁ byś Na PRAWO I LEWO...
zapominając przy okazji...
...ŻE ZAŁOŻYCIEL TEGO FORUM , swego czasu... , SAM ZOSTAŁ ZBANOWANY... , NA INNYM SĄSIEDNIM FORUM...
Dlatego , nie walcz tą szabelką , bo w myśl przysłowia ...
..."KTO CZYM WOJUJE , Z CZASEM OD TEGO SAMEGO, NIERAZ I GINIE".... .

UVL ... dawno , przed podjęciem decyzji o moderowaniu , miał już dużo znajomych z Tego Forum w REALU...

...I WIELKIM CHAMSTWEM Z TWOJEJ STRONY , JEST SUGEROWAĆ TO , CO NAPISAŁEŚ POWYŻEJ...

JAK DLA MNIE , TO POWINIENEŚ ZNOWU SIĘ ZNIHILIZOWAĆ , PRZYBIERAJĄC NOWĄ NAZWĘ WŁASNĄ ...
Bo ta obecna , będzie Tobie od tej pory , ciążyć jak nie wytarte gówno ... ,na Twojej szanownej DUPIE...!!! ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
jasta102 napisał:
[quote]limetka81 napisał:

niestety zuzu nie może być analfabetą skoro to przeczytał... no chyba że jest analfabetą wtórnym - tak to się nazywa - chyba musisz się douczyć żeby zabłysnąć....

oj niewiasto
przecież ja cały czas o analfabetach wtórnych piszę. czyż to trzeba tak wszystko łopatą kłaść do tych łepetyn? przytaczałem nawet odpowiednie fragmenty i linki do raportu UNESCO o analfabetyzmie wtórnym w Pomrocznej. teraz się już nie da być analfabetą zwyczajnym bo policja w kajdanach do szkoły zaciągnie, a co poniektórym niewiastom to jeszcze nawet matury dołożą. koniec świata

Napisała to osoba która pewnej dziewczynie radziła jak latać Norwegianem, choć ta w swoim zapytaniu wyraźnie napisała że sprawdzała tą opcję.

"Przyganiał kocioł garnkowi"

przerośnięte EGO, jakbyś tak miał skoczyć z jego poziomu na poziom IQ to byś się pewnie zabił.

Zasób słownictwa ci się skończył i powtarzasz się jak zdarta: analfabetyzm ,kiszona kapusta, ciepła wódka i tak w koło.
Niby co polskie to wszystko dla ciebie jest be, a w wypowiedziach typowy Polak: zawiść i chęć pokazania kto jest "mondrzejszy" ehh
Może pochodzenie z rodziny policyjnej gdzie jedna osoba potrafi czytać, a druga pisać???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zuzu napisał:

Napisała to osoba która pewnej dziewczynie radziła jak latać Norwegianem, choć ta w swoim zapytaniu wyraźnie napisała że sprawdzała tą opcję.

Nie jest łatwa ocena skali analfabetyzmu wtórnego oraz funkcjonalnego (dot. niemożności zrozumienia i wykorzystania drukowanych informacji oraz przedstawień graficznych tj. ikon, wykresów, diagramów), czyli praktycznej niezdolności posługiwania się słowem pisanym: braku zrozumienia treści najprostszych instrukcji, braku umiejętności wypełnienia najprostszych formularzy.

no i co z tego, że sprawdzała?????
tak samo no i co z tego, że ty coś przeczytasz???

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
jasta102 napisał:
Zuzu napisał:

Nie jest łatwa ocena skali analfabetyzmu wtórnego oraz funkcjonalnego (dot. niemożności zrozumienia i wykorzystania drukowanych informacji oraz przedstawień graficznych tj. ikon, wykresów, diagramów), czyli praktycznej niezdolności posługiwania się słowem pisanym: braku zrozumienia treści najprostszych instrukcji, braku umiejętności wypełnienia najprostszych formularzy.

no i co z tego, że sprawdzała?????
tak samo no i co z tego, że ty coś przeczytasz???

idąc twoim tokiem rozumowania:

no i co z tego że ty coś napiszesz?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zuzu napisał:

no i co z tego że ty coś napiszesz?[/b]

ja tu prowadzę działalność leczniczą dla osób z za niskim ciśnieniem tętniczym. i jak ja coś napiszę, to im ciśnienie skacze do góry o 20 mm Hg. no i wtedy szczęśliwi i zrelaksowani kładą się spać. rano wyspani idą radośnie do pracy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
gabriel napisał:
[quote]panladnyzrodzina napisał:

...brawo!

w koncu wracasz do swoich korzeni,gabrysiu!

dlugo nie trzeba bylo czakac,az zaczniesz ponownie rzucac wulgaryzmami.masz w koncu udokumentowane doswiadczenie,w tym temacie...

coz za paradoks,ze najwiekszy forumowy cham (wyzywajacy publicznie kobiety od dziwek) prubuje uczyc innych kutury...

poza tym,nigdzie nie napisalem,ze ulv nie mial wczesniej (czy pozniej) znajomych.natomiast wszystko inne,nie mija sie raczej z prawda.

moze sam zainteresowany odwiedzi jeszcze kiedys mn. i oceni:
czy ma sie obazic,czy nie i na co i za co...

p/s:
malo mnie interesuje,co wedlug ciebie powinnienem zrobic.
a od mojej szanownej dupy,3maj sie z daleka,bo moze sie okazac,ze moja dupa bardziej czysta,od twojej geby...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
ulv tez ulv
(ulv7dwa)
Nowicjusz
gabriel napisał:
panladnyzrodzina napisał:
...poszukiwany!...
JAK WIDZĘ ... , pokątnie i ogródkami , chcesz Nam zasugerować , iż byłbyś skłonny , zostać Modem Tego FORUM...
A jak WIDAĆ z kolei z Twoich postów, to BANOWAŁ byś Na PRAWO I LEWO...
zapominając przy okazji...
...ŻE ZAŁOŻYCIEL TEGO FORUM , swego czasu... , SAM ZOSTAŁ ZBANOWANY... , NA INNYM SĄSIEDNIM FORUM...
Dlatego , nie walcz tą szabelką , bo w myśl przysłowia ...
..."KTO CZYM WOJUJE , Z CZASEM OD TEGO SAMEGO, NIERAZ I GINIE".... .

UVL ... dawno , przed podjęciem decyzji o moderowaniu , miał już dużo znajomych z Tego Forum w REALU...

...I WIELKIM CHAMSTWEM Z TWOJEJ STRONY , JEST SUGEROWAĆ TO , CO NAPISAŁEŚ POWYŻEJ...

JAK DLA MNIE , TO POWINIENEŚ ZNOWU SIĘ ZNIHILIZOWAĆ , PRZYBIERAJĄC NOWĄ NAZWĘ WŁASNĄ ...
Bo ta obecna , będzie Tobie od tej pory , ciążyć jak nie wytarte gówno ... ,na Twojej szanownej DUPIE...!!! ...

ech... Gabrielu, z tym ladnym panem nie ma sensu w ogole dyskutowac, on nie ma wlasnego zdania, jedyne co robi to wstawia glupawe komentarze wzglednie wyrywa jakies slowko lub slow kilka z wypowiedzi ktoregos z uzytkownikow i czepia sie nie wiadomo czego, niejednokrotnie kolorujac wszystko jeszcze odpowiednio... juz kiedys tam, swego czasu Fazi pokazal na forum kim jest ten ladny pancio, oczywiscie w sensie negatywnym... i pozostalo ladnemu tylko zmienic ksywe...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...nastepny prorok!

skoro tak sie znasz...to kim jest ladny (oczywiscie w sensie negatywnym) chetnie sie dowiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok