Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marlena Kugler ewelina xy Justa n. Karolina Go Tomasz Banaszkiewicz Milena Mis (5397 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
A jest przepis, ktory mowi, ze mozna przetrzymywac na terenie danego panstwa obywatela innego kraju?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
150 Postów
Przeciesz nikt na sile raczej nie przetrzymuje nikogo , sa udogodniena mozna zalatwic paszport oplata taka sama jak w pl , zdiecie , wniosek , nawet ida na reke bo jesli ktos ma dalej niz 100 km, wysylaja poczta w pl nie masz takiej mozliwosci . Za dziecko odpowiedzialny jest rodzic i do jego obowiazku nalezy aby dziecko mialo stosowny dokument prawda ? Mi tez i w ambasadzie i punkcie infor. na lotnisku powiedziano ze mam taka mozliwosc na lotnisku w dniu wyjazdu okazalo sie ze nie wyjade i nic poradzic nie moglismy ... jedyne to strata kasy na bilet i strata czasu ... ale za to bedziemy madrzejsi na przyszlosc ... ja dopier na kilka dni przed wyjazdem zauwazylam ze mala ma nie wazny paszport , wypadlo mi to z glowy ten rok tak szybko mija ... zadzwonilam odpowiedz uzyskalam zadowalajaca na lotnisku sie rozczarowalam ... i tyle . Zawsze mozna probowac jesli nie ma mozliwosci zalatwienia paszportu w Oslo ... Zycze powodzenia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Hehe, no i problem sam sie rozwiązał. za 3 tygodnie bedzie dyzur w Stavanger i wtedy wyrobymy paszport.

Ale dziekuje wszystkim za odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok