Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

TRANSPORT MEBLI Z Polski DO Norge - Norwegia

2 Posty
Wiking
Witam
Szukam informacji, może ktoś coś wie o transporcie mebli itd. ogólnie - przeprowadzki z Polski(Pomorze) do Norwegi(Oslo).
Szukam prywatnych przewoźników,ewentualnie firm. Ogólnie interesuje mnie koszt tego przedsięwzięcia. Dodam jeszcze,że mebli jest niewiele więc samochód nie musi być duży.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nie opłaca ci sie to jesli nie masz własnego samochodu. Meble sprzedaj w Polsce, a tu sobie kupisz nowe. Nie wiem jaki styl ci sie podoba, ale np. w IKEA sa tanie meble. Wyjdzie cie taniej niz przewoz i bedziesz miała nowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Hilton napisał:
Nie opłaca ci sie to jesli nie masz własnego samochodu. Meble sprzedaj w Polsce, a tu sobie kupisz nowe. Nie wiem jaki styl ci sie podoba, ale np. w IKEA sa tanie meble. Wyjdzie cie taniej niz przewoz i bedziesz miała nowe.

Albo mozesz kupic urzywane na :

www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/resulta...=78&keyword=oslo

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
Tom Tom
(McBeth)
Nowicjusz
Malym autem moze sie nie oplacac. Ale jesli bedzie tego duzo to juz zaczyna miec sens.
Dwa lata temu zaplacilem 3500 euro za calego tira z polski w okolice trondheim. To cena przyzwoitego kompletu wypoczynkowego w norwegii. Oczywiscie trzeba liczyc jescze moms.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
www.skandexpress.eu/index.php

Tani i dosc sprawny kurier. Ceny na przewoz rzeczy o wiekszych gabarytach obliczaja indywidualnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(ankaper)
Wiking
Temat o przeprowadzkach znalazłam na innym forum. Oto link
www.forumnorwegia.net/viewtopic.php?t=35...;highlight=transport
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok