Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Platforma do szkoleń dla pracowników - Norwegia

Czytali temat:
orime (56 niezalogowanych)
79 Postów
orime
(orime)
Początkujący
Cześć, szukam rozwiązania do przeprowadzania szkoleń online dla pracowników w naszej firmie. Zależy mi na czymś, co pozwoli na tworzenie własnych programów szkoleniowych, monitorowanie postępów i łatwe zarządzanie kompetencjami zespołu. Czy ktoś może polecić sprawdzoną platformę?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
holdigreti
(holdigreti)
Wiking
Hej, miałem podobne potrzeby w naszej firmie i po przeszukaniu różnych opcji natknąłem się na platformę noSilo. To system, który umożliwia tworzenie dedykowanych programów szkoleniowych, a także monitorowanie ich realizacji przez pracowników. Każdy użytkownik ma własny profil, z którego może śledzić swoje postępy, a kierownictwo ma dostęp do narzędzi analitycznych, które pomagają w ocenie kompetencji zespołu. Dodatkowo, platforma pozwala na planowanie ścieżek rozwoju pracowników i automatyczne przypomnienia o konieczności ukończenia szkoleń. Całość działa online, co jest dużym plusem, zwłaszcza w obecnych czasach. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej, możesz zajrzeć tutaj: www.naszagazeta.info/firma/183,nosilo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok