Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

POBYT STAŁY - Norwegia

Czytali temat:
arkadiusz krosnowski Pawel Przybyszewski (933 niezalogowanych)
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
Hej!czy ktoś z Was się orientuje jak to jest z pobytem stałym a dokładnie jak sie o niego staraś?wiem że można już sie o niego ubiegać po 3 latach.jakie dokumenty trzeba złożyć?czy ktoś sie już o niego starał?pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
365 Postów

(alma78)
Stały Bywalec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
WIELKIE DZIęKI ALMA78 TROCHE MAŁO TYCH INFORMACJI NA TEJ STRONCE ALE ZAWSZE COś.TO JEST PRZYKRE żE BYŁO Aż 87 ODSŁON TEMATU,A NIKT NIC NIE NAPISAŁ.NIEWIERZE żE NIKT TEGO NIE ZAŁATWIAŁ,NO ALE Cóż.JESZCZE RAZ DZIęKI ALMA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
WąSIK napisał:
PRZYKRE żE BYŁO Aż 87 ODSŁON TEMATU,A NIKT NIC NIE NAPISAŁ.NIEWIERZE żE NIKT TEGO NIE ZAŁATWIAŁ,NO ALE Cóż.JESZCZE RAZ DZIęKI ALMA.
Po pierwsze--- 99% osób z naszego kraju tu w Norge jest tylko po to, aby się dorobić i wrócić z powrotem.
Po drugie---TO PRZYKRE JEST RÓWNIEŻ TO ŻE TAK POCHOPNIE I NIESPRAWIEDLIWIE osądzasz pozostałych rodaków.
Po trzecie--- pewnie dużo osób tą sprawę przerabiało i teraz ma inne zmartwienia niż zaglądanie na TE lub INNE FORUM tego typu.
Bo zajmują się już Swoją Nową Ojczyzną i jej sprawami .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
30 Postów

(nikagreen)
Nowicjusz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
GABRIEL NIE PROSIŁAM O TAKą RADE,NIE BEDZIESZ TY MNIE POUCZAŁ.A PO DRUGIE NAPISZ MI W KTóRYM TO ZDANIU OCENIŁAM NASZYCH RODAKóW??!!!!!!BO JA NIE WIDZE żADNEGO SŁOWA OCENY.CHYBA WIESZ NA CZYM POLEGA OCENA?NA KONKRETNYM NAZWANIU OSOBY LUB OSóB.WIęC ZAJMIJ SIE SWOJą NOWą OJCZYZNą I NIEZAWRACAJ MI GŁOWY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
NIKAGREEN DZIęKI ZA INFO,PRZYDAŁY SIE
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
gabriel napisał:
WąSIK napisał:
PRZYKRE żE BYŁO Aż 87 ODSŁON TEMATU,A NIKT NIC NIE NAPISAŁ .NIEWIERZE żE NIKT TEGO NIE ZAŁATWIAŁ,NO ALE Cóż.JESZCZE RAZ DZIęKI ALMA.
.

TO jest Twoja niesłuszna ocena innych tak jak w moim powyższym poście .

JA CIEBIE nie pouczam tylko stwierdzam fakt.

TO JEST FORUM i każdy może pisać co uważa za słuszne z własnego punktu widzenia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
niby masz rację gabriel,ale przez takie myślenie mamy co mamy w naszej pięknej ojczyżnie.tak myśli i robi 90 procent polaków a 10 proc. musi tułać się po świecie za chlebem i godnym życiem,smutne to ale jakże prawdziwe.jeśli uraziłem to przepraszam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
retier1 napisał:
niby masz rację gabriel,ale przez takie myślenie mamy co mamy w naszej pięknej ojczyżnie.tak myśli i robi 90 procent polaków a 10 proc. musi tułać się po świecie za chlebem i godnym życiem,smutne to ale jakże prawdziwe.jeśli uraziłem to przepraszam.
A niby czym miałbyś mnie urazić...?
Napisałeś to co uważałeś za ważne i tyle mogę się z tym zgodzić lub nie ,niemniej nie powinienem nikogo z tej przyczyny IMIENNIE TYKAĆ i tyle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok