Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
arkadiusz krosnowski Pawel Przybyszewski (911 niezalogowanych)
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
MOżE SIE MYLę,A JEśLI TAK TO NIECH KTOś MNIE POPRAWI,BO JA NADAL NIEWIDZE SŁóW OCENY.NAPISAŁAM żE MI PRZYKRO żE NIKT NIE ODPISAŁ A TYLE RAZY BYŁ TEMAT CZYTANY.WIDOCZNIE INACZEJ INTERPRETUJEMY TEKST.DLA MNIE OCENA TO MIęDZY INNYMI TAKIE SŁOWA: GŁUPI,MąDRY,PIęKNY ,BRZYDKI I MOGŁABYM TAK WYMIENIAć W NIESKONCZONOść.I NIKOGO NIE OCENIŁAM BO NIE UżYŁAM żADNYCH Z TEGO RODZAJU SŁóW.OWSZEM KAżDY MA PRAWO DO SOWEJ WYPOWIEDZI,ALE NIE WSKAKUJ NA MNIE JAK NIEMA POWODU I JAK MNIE NIEZNASZ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
TO CO TY STOSUJESZ to czysta ERYSTYKA
I tyle mojego w tym temacie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
NIE STOSUJE ERYSTYKI DO ROZWIąZYWANIA SPORóW TERAZ TY MNIE NIESŁUSZNIE OCENIASZ.SKORO NIEMASZ NIC DO POWIEDZENIA NA TEMAT KTóRY TU ZACZEŁAM CZYLI POBYT STAŁY,TO FAKTYCZNIE SKOńCZ DYSKUSJE.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
WąSIK napisał:
WIELKIE DZIęKI ALMA78 TROCHE MAŁO TYCH INFORMACJI NA TEJ STRONCE ALE ZAWSZE COś.TO JEST PRZYKRE żE BYŁO Aż 87 ODSŁON TEMATU,A NIKT NIC NIE NAPISAŁ.NIEWIERZE żE NIKT TEGO NIE ZAŁATWIAŁ,NO ALE Cóż.JESZCZE RAZ DZIęKI ALMA.

a moze te 87 osob nie ma ochoty tego pisac bo jest pozno w nocy i przeglada sobie tylko forum. a moze na forum jest wiecej polakow nadal mieszkajacych w PL - majacych tylko chec i nadzieje przyjechac tutaj? a moze kazdy odpala po kolei kazdy temat i zamyka zaraz po pierwszym poscie jak ja teraz?? a moze sprawdzalas co godzine czy ktos nie odpisal i polowe z 87 sama sobie nabilas?? a moze jest wielu ktorzy chca miec pobyt staly i weszli tutaj bo tez szukaja informacji - temat watku nie jest jendnoznaczny moge tak tworzyc do woli......

po co takie fochy?? zadaj takie pytanie na forum norwegia albo forum skandynawia to zobaczysz ile oszolomow Ci odpowie i jakie bedziesz miala rozrzutnosci w odpowiedziach!!!! tam Ci podsuna jakies dobre pomysly na pewno!!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
90 Postów
ANNA W
(WąSIK)
Początkujący
DZIęKI ZA RADY!ALE NIE PISZ MI żE STRZELAM FOCHY.A CO DO TYCH 87 ODSŁON TEMATU,TO NIEMOGŁAM SOBIE SAMA NABIć,WCHODZąć TYLKO RAZ DZIENNIE NA TEN POST WIDZE żE TEN MóJ TEMAT WZBUDZA DZIWNE EMOCJE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok