Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Krzysztof Jaskolski saddam husajn Reptile (4146 niezalogowanych)
8 Postów
Anna Krupa
(anjuxx)
Wiking
Nie ma to jak poziom wypowiedzi, jezeli sie myle-wystarczy poprawic,a ja z checia sprawdze napisane informacje, a nie obrazac, no ale tak jak pisze- poziom wypowiedzi porazajacy wiec nei ma co wchodzic w dyskusje.Pozdrawiam i wiecej kultury osobistej Panu zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
basiek !!!! nie ma co sie obrazac hilton to nauczyciel z polszy,hihihihihi inteligencja czy cos tam takiego,hihihiihi on tak specjalnie na przywitanie nowego forumowicza!!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
fazi, i wlasnie z powodu zboczenia zawodowego wypowiedz Basienki wydala mi sie na poziomie gimnazjalisty, nie obrazajac gimnazjalistow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
i wlasnie z powodu zboczenia zawodowego NO właśnie ...
w związku ze zboczeniem zawodowym Twojej osoby, Twoje teksty są ohydne i w tym przypadku STRASZNIE WULGARNE .
Jednak to jest regułą ,iż wszyscy nauczyciele to zakompleksione osobniki i na dodatek strasznie chamscy jak ich nikt nie zna i nie widzi .
W szkole i w towarzystwie osób obcych .."Ę... Ą...bułkę przez bibułkę.." a w domu chamstwo ,buractwo i negatywna wiocha całą gębą ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Gabi, chciales powiedziec "bulke w bibulke a chuja do lapy" ? Nie trzebabylo sie tak hamowac. Nie jestem zakompleksionym osobnikiem, bo nie mam ku temu powodow, opierniczylam cie tu kiedys i widze ze zmieniles swoj styl o 180 stopni, az mi sie smiac chce, myslisz ze wszyscy zapomna jak wczesniej wysmiewales ludzi? Chamski to ty jestes i wydaje ci sie ze pozjadales wszystkie rozumy. SAM OBRAZASZ LUDZI ZE WSI, w ostatnim twoim zdaniu, wiec zastanow sie co piszesz i o ci ci ogolnie chodzi, ok? Wulgarnych tekstow chyba jeszcze nie slyszales, za to w kasliwych uwagach jestes specjalistą.
Jednak to jest regułą, iż wszyscy pryszczaci intelektualisci w okularach, siedzacy przed komputerami 24/7 to zakompleksione osobniki i na dodatek strasznie przemądrzali jak ich nikt nie zna i niewidzi.
Koleś, twarza w twarz nie dasz rady wiekszosci tych jak to nazywasz burakow i negatywnej wiosze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:

Koleś, twarza w twarz nie dasz rady wiekszosci tych jak to nazywasz burakow i negatywnej wiosze.

I nigdy nie starałem się konfrontować Twarzą w Twarz z RYNSZTOKIEM nie mój poziom niestety.
Silisz się na gościówę poprzez swoje prostackie gesty i komu Ty chcesz zaimponować swoją pisownią ...? .
Mnie... który w budownictwie przemysłowym pracuje ponad trzydzieści lat i takie przedszkolne wulgarne słownictwo jakie tu starasz się kreować nawet nie rusza jednego włoska na powiece ....
Zastanów się bo powoli z tą Twoją nonszalancją stajesz się śmieszna i w całości wulgarna .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Po co w ogóle komentujesz wypowiedzi ludzi z rynsztoka? Taki Bob Budowniczy jak ty nie powinien sie kalac rozmowa ze mną - wulgarną, siląca sie na goiściówę wieśniarą. Nie interesuje mnie juz to co masz do powiedzenia, i nie skorzystam z twojej rady - nie bede sie nad soba zastanawiac. Ty sie zastanów jaki sens ma wspominanie o budownictwie przemysłowym w sensie przedszkolnego słownictwa? Tylko w tym sektorze pracują powazni, kulturalni jak ty? Hahaha, Koncze ten temat. Moim kosztem sie nie dowartościujesz Gabrielu, nie dasz rady, gdyz jesteś za cienki w uszach. Koniec i kropka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Ty sie zastanów jaki sens ma wspominanie o budownictwie przemysłowym w sensie przedszkolnego słownictwa?
NAWET TEKSTU PRZECZYTAĆ NORMALNIE I ZE ZROZUMIENIEM NIE POTRAFISZ NAUCZYCIELU OD SIEDMIU BOLEŚCI....
NO I WIDZISZ "Hilton " JAK SIĘ BŁAŹNISZ
Takimi tekstami.....
Jak Świat światem nawet" dziecko " wie ,że w budownictwie pracują w większości LUDZIE KTÓRZY NA CO DZIEŃ UŻYWAJĄ TAK WULGARNEGO JĘZYKA ,ŻE AŻ INNYM USZY WIĘDNĄ .

A TY ... SILISZ SIĘ TUTAJ JAK PRZEDSZKOLAK ....nie będę cytował ...twojego wulgaryzmu , na moje poparcie tego co piszę o TOBIE bo to widać w twoich postach ........
OD TEGO MOMENTU -/postu /- nie istniejesz dla mnie na tym forum jako Osoba godna by z nią prowadzić jakiekolwiek dyskusje .

BYWAJ I MIEJ SIĘ DOBRZE W SWOJEJ NIEŚWIADOMOŚCI .....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Chłopie, daj juz sobie spokoj, bo jestes mocny w gebie a reszta jest milczeniem. Juz nie koloruj swoich wypowiedzi na czerwono, bo tak wlasnie robią przedszkolaki. Slownictwo przedszkolne nie rowna sie wulgarne. Ciesze sie, ze wreszcie zamkniesz ten swoj przemądrzały dziób doradco od siedmiu boleści. Najlepiej w ogole juz sie nie udzielaj na forum, bo mozna sie utopic w twoim wodolejstwie, znam niejednego takiego cwaniaka za dyche jak ty, a jak przyjdzie co do czego to mapy nie potrafi odczytac. A klnąc mi nie mozesz zabronic, pilnuj sobie zony zeby z Murzynem ci rogów nie przyprawila i ciesz sie, ze masz prace w Norwegii i mozesz dorobic do wieku emerytalnego, chociaz tacy jak ty mają juz pewnie emeryturke policyjną, prawda??? Buhahahahahah.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fazi)
Wiking
OOOOOOO chol................ Hilton Ty jestes kobieta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok