Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Gdzie naprawić w NO uszkodzony podczas lotu bagaż - Norwegia

Czytali temat:
16 Postów
Bartek Rybienik
(BartekRybienik)
Wiking
Witajcie,
może ktoś z Was będzie umiał pomóc: WizzAir zniszczył mój bagaż (TORP) i mam go teraz gdzieś na miejscu naprawić. Na miejscu, tzn. chciałbym to zrobić w Drammen, gdzie mieszkam, lub jakoś niedaleko.
Czy orientujecie się może gdzie znaleźć taką firmę lub może ktoś przerabiał już taki problem?

Z góry dziękuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Bartek Rybienik
(BartekRybienik)
Wiking
Tak, tak - zgłosiłem tam, zgłosiłem reklamację w Wizz i dostałem odpowiedź, że mam ją naprawić na własny koszt, a oni za to zapłacą. Teraz więc szukam zakładu, który mógłby mi to naprawić, ewentualnie potwierdzić szkodę całkowitą.
Znasz może kogoś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
SENTEX napisał:
BartekRybienik napisał:
Tak, tak - zgłosiłem tam, zgłosiłem reklamację w Wizz i dostałem odpowiedź, że mam ją naprawić na własny koszt, a oni za to zapłacą. Teraz więc szukam zakładu, który mógłby mi to naprawić, ewentualnie potwierdzić szkodę całkowitą.
Znasz może kogoś?

widze ze kolega jest szczęściarz ja nie mam do dziś odpowiedzi od KLM,Qatar A i Delty ........a

-------
....SupersonikAir, CosmoAeroflot, Apollo 13.....może dlatego nie odpowiedzieli,że nie zdazyles na odloty bo koło drabiniaste odpadło ci na kocich lbach w twojej wsi....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok