Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

zabrane prawko - Norwegia

4 Posty
Paweł Konieczny
(pawelus)
Wiking
Nie chcę Cię bardziej dołować, , ale jeżeli nie masz własnego mieszkania, lub wynajętego na siebie ani pracy to grozi Ci deport.za taki numer mogą ci dowalić z grubej rury.mogę ci doradzić jak wybrnąć ale to nie jest temat na forum. Prv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Paweł Konieczny
(pawelus)
Wiking
Cześć Janek Stary.Nie chcę Cię bardziej dołować ale masz przeje.Mogę ci pomóc ale to nie jest temat na forum. Priv.masz mało czasu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
o cholera mafia sie wziela za gabriela i jaste ,no to bedziecie teraz bulic kolega sie wami zaopiekuje moze wam zalatwi prawo jazdy na koze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Paweł Konieczny
(pawelus)
Wiking
JAK masz coś z głową to idź do lekarza tylko nie wiem czy nie jest za późno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
raczej ty ,bo tylko debil moze omijac prawo w norwegi a prawko to zabrali grzybowi a nie jankowi ,Deportacja takiego osobnika bylaby najlzejsza kara jakamu grozi ,,Dobrze ze nie zalozyles nowego tematu zeby mi odpowiedziec,i ciekawe czy bedziesz taki pomocny jak pijak przejedzie twoja corke i wnuczki na pasach .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Paweł Konieczny
(pawelus)
Wiking
Nie twierdzę że zrobił dobrze wręcz przeciwnie.Tylko nie lubię tego typu komentarzy ok?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
380 Postów
Stały Bywalec
to po co chces pomagac mordercom?

tak wyglada pijany kierowca

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok