Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

problem - Norwegia

7 Postów
Joanna Lewandowska
(Mala1414)
Wiking
Parę dni temu jechałem tunelem w Oslo ciężarówka a był zakaz wjazdu dla ciężarówek, nie wiem czy był fotoradar jeśli był to nie wiecie czy mogę dostać jakiś mandat za złamanie takiego zakazu jeśli nie zatrzymała mnie policja i nie przekroczyłem prędkości?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
jan wino
(janrski)
Wiking
nic nie dostaniesz żadnego mandatu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Joanna Lewandowska
(Mala1414)
Wiking
Dzięki za szybką odpowiedź jesteś w 100 % pewien? bo trochę mnie to dręczy i szkoda by było kasy jeśli by coś przyszło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
Mala1414 napisał:
Dzięki za szybką odpowiedź jesteś w 100 % pewien? bo trochę mnie to dręczy i szkoda by było kasy jeśli by coś przyszłoW którym to tunelu jest zakaz jazdy "ciężarówką"?
Może raczej chodzi o to, że są pasy skrajne, gdzie jest zakaz jazdy dla pojazdów gabarytowych.
Bardzo często przejeżdżam przez wszystkie tunele w Oslo i okolicy i nigdzie nie widziałem totalnego zakazu wjazdu dla "ciężarówek"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Joanna Lewandowska
(Mala1414)
Wiking
Nie wiem dokladnie ktory tunel byl znak przekreslona ciezarowka nabocznych scianach tunelu moze chodzic tylko o dwa boczne pasy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok