Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

e-papieros - Norwegia

Czytali temat:
(1078 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
hei
słyszał ktos o e-papierosie ????
wydaje mi sie to fajna sprawa ma ktos jakies uwagi sugestie badz doswiadczenia
i jak to wyglada w no sprawa wkładow czy mozna je bezproblemowo kupic????

pl.wikipedia.org/wiki/E-papieros
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Moja siostra tego używała... ,
jednak widocznie trafiła na zły egzemplarz...
lub miała za mało woli by tego używać...
I całkowicie się zniechęciła do tego wynalazku...

Teraz leży sobie spokojnie w śród innych wynalazków które podobno pomagają w zawlczaniu różnych szkodliwych nawyków współczesnej cywilizacji...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
powiem Ci Kami z wlasnego doswiadczenia mniej wiecej to samo co mowi Gabriel
trzezba miec duzo dobrej woli i cierpliwosci i nastawic sie na duzo wieksze wydatki niz jeden papieros,bo niestety urzadzenie to wciaz nie jest doskonale,wystepuje duzo problemow przy uzytkowaniu i tak naprawde trzeba miec 3-4 sztuki(i to nie tych najtanszych z allegro),zeby miec pewnosc,ze nie bedziesz musiala siegnac po prawdziwa fajke
tutaj znajdziesz mnostwo informacji
www.papierosyforum.pl/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
115 Postów

(anuk)
Początkujący
e-papieros to naprawdę lipa razem z mężem zakupiliśmy sobie w listopadzie i już nawet kilka razy próbowaliśmy zerwać z tem nałogiem ale nie stety nie wyszło.Może rzeczywiście trzeba mieś silną wolę ale i moim osobistym zdaniem całkowicie odcięcie od zwykłych papierosów a to niestety jest nie możliwe.Może lepsze były by plastry mi kiedyś pomogły nie paliłam rok a mój maż prawie rok ale nie stety człowiek jest głupi i powraca do złego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Luudzie, bo wy go zle uzywacie e-papieros nie dziala bez e-kawy, e-kibelka o poranku czy e-pifka wieczorkiem!!! Zcybernetyzowac sie trzeba najpierw
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
e-głupoty opowiadasz. Może lighty sobie pokupili i normalnie są za słabe
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(xxx1xxx)
Wiking
a ja tam, jako byly palacz bardzo sobie cenie tego e-wynalazka i dziekuje osobie ktora mi go czasem udiostepniala, bo teskno czasem za dymkiem przy kufelku piwa, a nie chce juz wracac do nalogu wiec wynalazek super...choc czasem martwi mnie ze znow zaczyna mi sie podobac to dymiace gowno pomiedzy moimi palcami...wiec trzeba uwazac, jako byl nalogowiec, a jako obency, po prostu trzeba rzucic a nie probowac e-wynalazkow, pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
u mnie poskutkowała dopiero ciąża; przedtem nieskutecznie rzucałam setki razy. teraz z dumą mogę oświadczyć, że nie palę już ponad dwa lata ale u panów to raczej ciąża odpada [ale tak na serio to wystarczy znaleźć w sobie silną motywację i wtedy dopiero się uda]
kiedyś widziałam takiego papierosa w aptece i stwierdziłam, że to pewnie straszliwa lipa jest.
palenie to okropny nałóg - powodzenia życzę tym, którzy akuratnie rzucają.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
yhmm czyli nie warto dziki za info generalnie to myslałam bardziej o tym ze mozna bdzie go palic w domku bez marzniecia na zewnatrz bo miał nie wydzielac dymu no ale nie wiedziałam jak z tymi wkładkami tu w no czy bez problemu mozna je kupic bo generalnie to jak ktos chce zucic palenie to wydaje mi sie ze wystarczy silna wola (najgorsze pierwsze 2 tyg ) a nie tam jakis e-papieros
w kazdym razie tym co zucili gratuluje

Saska ja tez zuciłam jak byłam w ciazy(skutek uboczny 60kg wiecej) a potem jakos tak po jedym przyszeedł nastepny i tak wrociłam do palenia :/(z waga wciaz musze sie pilnowac :/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Po rzuceniu palenia najgorsze jest pierwsze 5 lat. Potem sie mozna przyzwyczaic...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok