Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
66 Postów
Bogdan Drozd
(Bdrozd)
Początkujący
wrzeszczot napisał:
dla kogo zagrozenie ?
do 6000 prace kolo domu i samochodu sa wolne od podatku

twoja dziewczyna pracuje lub bierze bezrobocie w Polsce?

Nie bierze kuronia i nie pracuje.
Ja chce ją zarejestrować tutaj. oprócz mnie miałbym jeszcze kilka innych chaup do ogarnięcia a z czasem niech Sobie ona sama ogarnia więcej. Na poczatek tak chcę jej pomóc.
Ale jakie moga czychać zagrożenia dla mnie? bo ja nie ufam kobietom. Zreszta sobie sam tez czasem nie ufam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
ciaza chorobowe alimenty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Bogdan Drozd
(Bdrozd)
Początkujący
wrzeszczot napisał:
ciaza chorobowe alimenty

ale to nie możliwe. Juz pisałem o tym wcześniej.
Chodzi mi o to że gdyby poźniej nasze relacje sie popsuły, a miałbym ją zatrudnioną, to ja jako pracodawca -jakie są zagrożenia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
66 Postów
Bogdan Drozd
(Bdrozd)
Początkujący
Bdrozd napisał:
wrzeszczot napisał:
ciaza chorobowe alimenty

Chodzi mi o to że gdyby poźniej nasze relacje sie popsuły, a miałbym ją zatrudnioną, to ja jako pracodawca -jakie są zagrożenia?

Tłumaczenie stron internetowych na norweski
Tłumaczenie stron internetowych Chcesz wyróżniać się spośród innych firm? Coraz więcej Twoich klientów pochodzi z Norwegii? Chcesz zwiększyć rozwój swojej firmy? Skontaktuj się z Nami! Pomożemy Ci w przetłumaczeniu strony internetowej na język norweski. Jakie korzyści osiągniesz? Twoja firma otworzy się na rynek norweski, Zdobędziesz szanse na zyskanie dodatkowych profitów, Stworzymy nową, odświeżoną wizytówkę Twojej firmy. Tłumaczenia stron>> Nie zmarnuj takiej ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
16 dni chorobowe i feriepenger a potem redukcja etatu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów
Magda Ma
(Maaggddaa)
Nowicjusz
to że ty jesteś bezpłodny nie wyklucza ciąży
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
wystarczy ze ja przelecisz pomiedzy 180-go i 300-go dnia przed porododem

u ludzi ciaza trwa 280 dni ,chociaz niektore kobiety twierdza ze 360 dni ale to dla pendlerow

mozesz jej nawet nie przelecic ale wystarczy ze ona ma swiadka ze ja przeleciales

albo ja wez na laczenie rodzin jako konkubent
albo niech otworzy otworzy firme sprzatanie strzyze, goli b,anki stawia ,krawaty wiaze ,usuwa ciaze
i bedzie ci wystawiac fakture co miesiac
wtedy mozesz jej powiedziec czesc zdnia na dzien i zadne chorobowe i feriepenge cie nie obchodza

ale po co ci baba jak ty bezplodny jestes ?

to jasta 102 jest lepszy
fruwa na wysokosci lamperi ,pozmywa i jeszcze obciaga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(6e6)
Maniak
zamiast pierdolic na forum co bys nie zrobil to scignij kogos tylko pamietaj ze te 6000 kr jest roczne a nie miesieczne..zamiast gadac/pisac dzialaj .

Tylko wez sobie jakas ladna bo jak Cie fryta wyczesze zeby było co dymac a nie stare próchno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
wlasnie wstaw zdjecie zobaczymy czy warto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Bdrozd napisał:
wrzeszczot napisał:
ciaza chorobowe alimenty

Zagrozen to nie ma, ale ztrudnienie osoby wiaze sie z dodatkowymi kosztami, to nie jest wylacznie pensja, dochodzi feriepenger, arbeidskontrakt itd. I zeby dostala nr personalny, to musi zarabiac minimum 10 tys/miesiac i miec kontrakt na mieszkanie/pokoj.
Lepiej, zeby sobie otworzyla firme, dostanie d nummer i bedzie ci wystawiala faktury co miesiac. po pol roku moze dostac staly numer personalny i myslec co by tu dalej robic i sie rozwijac. W czasie pracy u ciebie, ogarninania chaty itp moz juz chodzic na norweski.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok