Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Karolina Karolina (5155 niezalogowanych)
262 Posty

(oppenheimer)
Stały Bywalec
giovi2 napisał:

A gdzie niby ja nakłaniałam to dziewczę do aborcji?

gówno mnie obchodzi, co ona zrobi i jak jej losy się potoczą, życzę jej wszystkiego dobrego[/quote]

Twoje życzenia sa zajebiste
Jeżeli twierdzisz że rodzice maja racje to tym samym nakłaniasz ja do aborci

Nie Ona jedna i jedyna wpadła sobie w młodym wieku ale Ona jedna ma jaja dźwigać ten ciężar i dać szansę dziecku Nigdy nie jest za późno poprosić o pomoc ewentualnie poszukać innej rodziny dla dziecka Moja mama też lekko nie miała jednak poradziła sobie i za to będe Ją szanował do śmierci Wtedy tez byłem tylko embrionem a teraz jestem dorosłym facetem bo dała mi szanse a Wam wszystkim którzy twiedzicie że powinna usunąć to dziecko nie embrion bo pno juz żyje serdeczne Chuj w dupę!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Jaroslaw M
(molik)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
oppenheimer napisał:
giovi2 napisał:

gówno mnie obchodzi, co ona zrobi i jak jej losy się potoczą, życzę jej wszystkiego dobrego

Twoje życzenia sa zajebiste

[/quote]

To może inaczej, żebyś zrozumiał:
Nie interesuje mnie zbytnio co laska zrobi ze swoim życiem, ale nie życzę jej źle.

oppenheimer napisał:

Jeżeli twierdzisz że rodzice maja racje to tym samym nakłaniasz ja do aborci

[/quote]

Tak, uważam że rodzice mają rację, że się wściekają, na gówniarę, za to, że dawała dupy w tym wieku i do tego zaskoczyła, marnując przy tym swoje życie. Każdego by szlag trafił.

oppenheimer napisał:

Nie Ona jedna i jedyna wpadła sobie w młodym wieku ale Ona jedna ma jaja dźwigać ten ciężar i dać szansę dziecku [/quote]

Z pewnością! Ona jedna, jedyna!
Jeszcze kilka postów i zaczniesz się do niej modlić.

oppenheimer napisał:
Nigdy nie jest za późno poprosić o pomoc ewentualnie poszukać innej rodziny dla dziecka Moja mama też lekko nie miała jednak poradziła sobie i za to będe Ją szanował do śmierci Wtedy tez byłem tylko embrionem a teraz jestem dorosłym facetem bo dała mi szanse a Wam wszystkim którzy twiedzicie że powinna usunąć to dziecko nie embrion bo pno juz żyje serdeczne Chuj w dupę![/quote]

Twoja matka nie dokonała żadnego heroicznego czynu. Takich jak ona jest wiele, wystarczy że przejdziesz ulicami polskich miast i się rozejrzysz. Co rusz, jakaś młoda siksa zasuwa z wózkiem czy z brzuchem pod nosem. Uważasz, że w wieku kilkunastu lat, to wszystko tak z miłości i zaplanowane?

Urzekła mnie twoja historia, doprawdy!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
e tam od razu zmarnowala swoje zycie

moze teraz wlasnie przestanie marnowac zycie i uwolni sie od toksycznej rodziny ,zamieszka z kochajacym mezem i bedzie wreszcie miala normalna rodzine i jej dziecko nie bedzie szukac ciepla milosci w przedwczesnych zwiazkach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
iza nowak
(nowa2014)
Początkujący
fullcasco napisał:

moze teraz wlasnie przestanie marnowac zycie i uwolni sie od toksycznej rodziny ,zamieszka z kochajacym mezem i bedzie wreszcie miala normalna rodzine i jej dziecko nie bedzie szukac ciepla milosci w przedwczesnych zwiazkach

dajcie spokoj dziewczynie,
na pewno bedzie miala bardzo ciezko ale zrobila to przez swoja glupote a nie dojrzalosc
oby nie sprawdzilo sie tutaj powiedzenie z pod deszczu pod rynne...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
iza nowak
(nowa2014)
Początkujący
fullcasco napisał:

przestan p...lic ,bo to co piszesz to stek bzdur!
gdyby zapowiadalo sie na gnizadko milosci, czy ta dziewczyna pisalaby o PORADE na forum ????
Kij ma dwa konce i nie wierze ze jej rodzina jest taka patalogia,a jak jest to zachodzi sie w ciaze w wieku 15 lat z tego powodu ,z dzieciakiem ktory ma 21 lat???
wspolczuje jej ogromnie,ale kazda matka chce dobrze dla ciebie i wcale jej zle nie powiedzieli!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
883 Posty
full casco
(fullcasco)
Maniak
gdyby zapowiadalo sie na gnizadko milosci, czy ta dziewczyna pisalaby o PORADE na forum ????

nawet tu sie lewactwo zaplenilo

skoro pisanie na forum swiadczy a niedojrzalosci to co ty tu robisz?
musisz byc naprawde infantylna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(anna61)
Nowicjusz
fullcasco napisał:

fullcasco prosze Cie nie pisz jak ona ze rodzina jej jest toksyczna bo tak naprawde nie wiesz jak ona jest,To ze ona zaczela w wieku dzxieciecym uprawiac seks to jest wedlug Ciebie normalne?Moze to ona byla niedobrym dzieckiem wiec niech poda Ci namiary do swoich rodzicow ,wysluchasz druga strone ,Ten wpis rowniez jest odpowiedzia to Pana ktory jej tak broni wiec niech jej pomoze Wiesz ze na forach mozna pisac wszystko co slina przyniesie ale ludzie pisza tez niepawde,np ja tez bym napisala ze maz mnie bije a to NIEPRAWDA i wtedy pewnie byloby mnostwo porad,do piszacych jesli nier znasz z dystansem ,z dystansem pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
iza nowak
(nowa2014)
Początkujący
fullcasco napisał:

nawet tu sie lewactwo zaplenilo

skoro pisanie na forum swiadczy a niedojrzalosci to co ty tu robisz?
musisz byc naprawde infantylna

przestan przekrecac, niedojrzalosc jej pseudo chlopaka, bo dziewczyna pisze o porady majac takiego ASA ?co ja tu robie?pelnie funkcje lekarza w Rikshospital
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
648 Postów
Jabin Hazo
(Jabin z Hazo)
Wyjadacz
SENTEX napisał:

Jednak polski katolicyzm to najwieksze zacofanie w wszech swiecie , typowy ciemnogrod ...........Mam dla ciebie rozwiazanie sciagnij ktoregos z ksiezy katolickich z polski Peca, Gila , Wesolowskiego lub innego pedofila kosciol polski ich jest pelny oni pewno z checia zajma sie twoim dzieckiem po urodzeniu i nie bedzie aborcji komorek p

Pewnie istnieja jakies powody znane tylko tobie, dla ktorych postanowiles wlaczyc problemy z wlasna wiara katolicka
w ten watek.Przeciez jestes ochrzczony w kosciele katolickim, prawda?

Zacofanie czlonkow Kosciola katolickiego w Polsce jest rzeczywiscie problemem,zgadzam sie z toba. Niektorzy z nich tak, jak np.ty ,sa tak zacofani ,ze nie potrafia napisac najprostszych zdan
niepopelniajac bledow ortograficznych i logicznych:

... zacofanie w wszech swiecie....

....A czemu dzieciaki sie nie zabezpieczyly dziwne pewno ksiadz nie pozwolil!!! i o to efekt ciemnogrodu Polskiego!!!!!!!!!!!! ....

Pozytywne jest to,ze dostrzegasz ten problem i krytycznie podchodzisz do niego.To juz jest sukces.Zycze powodzenia i wytrwalosci na froncie walki z zacofaniem.

" Nakręciłem ten film [Niemy krzyk], aby pokazać, czym naprawdę jest przerywanie ciąży. Jestem odpowiedzialny za 75 tysięcy sztucznych poronień wykonanych w prowadzonej przeze mnie klinice. Lecz obecnie nawróciłem się na stronę obrony życia. Nie jestem ciemniakiem ani człowiekiem prymitywnym. Nie jestem katolikiem ani protestantem. Jestem żydem i w dodatku kompletnym ateistą. Moje nawrócenie nie jest podyktowane ani motywami religijnymi ani etycznymi: jest ono wyłącznie naukowe i technologiczne. Po prostu doszedłem do wniosku, że nie ma żadnej różnicy między 12-tygodniowym a 28-tygodniowym płodem. Powinny być traktowane kompletnie tak samo. Dokonanie zabiegu przerywania ciąży jest dzieciobójstwem. Zabijany płód doznaje takich samych cierpień jak dorosły torturowany skazaniec."

Bernard Nathanson
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok