Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

mieszkanie - Norwegia

Czytali temat:
(998 niezalogowanych)
5 Postów
Anka Anka
(Buziaczek)
Wiking
Mieszkanie do wynajęcia na pół od stycznia. Szukam osoby spokojnej, uczciwej i posiadającą prace. Więcej inf na priv. Spokojna okolica Klemetsrud. Lukas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Buziaczek napisał:
Mieszkanie do wynajęcia na pół od stycznia. Szukam osoby spokojnej, uczciwej i posiadającą prace. Więcej inf na priv. Spokojna okolica Klemetsrud. Lukas

...na pol stycznia
....już nie bądź takim scioligroszem, .....ze jedziesz do polski pewnie na ten czas, a tu jeszcze moze by wynająć komuś na pol stycznia. ....byle jeszcze ze 2000 nok zarobić ... ehhhh.

.....pieniądz ponad wszystko!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Simmon napisał:
Buziaczek napisał:

...na pol stycznia
....już nie bądź takim scioligroszem, .....ze jedziesz do polski pewnie na ten czas, a tu jeszcze moze by wynająć komuś na pol stycznia. ....byle jeszcze ze 2000 nok zarobić ... ehhhh.

CZY JA JUŻ TOBIE NIE PISAŁEM GDZIEŚ ...!!!
Że zanim zaczniesz coś komentować to najpierw DOKŁADNIE PRZECZYTAJ TEKST I PRZEANALIZUJ GO ...!!!
---
Ponadto ...
DLACZEGO ZMIENIASZ TREŚĆ TEKSTU ...!!! .
---
Chciałeś zabłysnąć a Tu znowu Szambo ...
ECH ... co za Sobotni Pech ...!!!
ŻENADA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Gabriel napisał:
Simmon napisał:
Buziaczek napisał:

...na pol stycznia

Że zanim zaczniesz coś komentować to najpierw DOKŁADNIE PRZECZYTAJ TEKST I PRZEANALIZUJ GO ...!!!
---
Ponadto ...
---
ŻENADA

idz dalej spać.
....tak będzie lepiej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Anka Anka
(Buziaczek)
Wiking
od stycznia, czytaj rozważniej. Chodzi mieszkanie na pół czyli szukam jednej osoby. Tak trudno zrozumiec.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Anka Anka
(Buziaczek)
Wiking
Simmon napisał:
Gabriel napisał:
Simmon napisał:
Buziaczek napisał:

...na pol stycznia

---
Ponadto ...
---
ŻENADA

idz dalej spać.
....tak będzie lepiej.

Dzieki są jeszcze ludzie co czytać potrafią heh. Ale czasem tak bywa, pewnie te osoby tak robią żeby zarobisz na każdym kroku heh... Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Buziaczek napisał:
Simmon napisał:
Gabriel napisał:
Simmon napisał:
Buziaczek napisał:

...na pol stycznia

---
Ponadto ...
---
ŻENADA

idz dalej spać.
....tak będzie lepiej.

Dzieki są jeszcze ludzie co czytać potrafią heh. Ale czasem tak bywa, pewnie te osoby tak robią żeby zarobisz na każdym kroku heh... Pozdrawiam

ten co nie zrozumial twojego ogloszenia to prostak i cep
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
antonio o
(antonio11)
Wiking
Simmon prostaku i cepie? zatkało Ci Twój wredny i wyszczekany pysk ze sie już nie odzywasz? chciałes zabłysnąc i spaliłes temat. sa na tym forum ludzie żenujacy i tacy co nawet nie wiem jak ich okreslic bo brakuje na wasz temat słow i uwierz mi ze jestes w 5 pierwszej piątce takich skurwieli co przyjechali tu lizneli troche pieniadza kupili se laptopa i pewnie jeszcze korzystaja z internetu sasiada i wyszczekuja sie na forum po to zeby se ulzyc. zrób cepie dobry uczynek dla innego człowieka pomóz komuś a jak nie potrafisz tego zrobic to sie nie wpierdalaj wiecej w temat bo bedziesz gaszony na kazdym kroku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
antonio11 napisał:Simmon prostaku i cepie? zatkało Ci Twój wredny i wyszczekany pysk ze sie już nie odzywasz? chciałes zabłysnąc i spaliłes temat. sa na tym forum ludzie żenujacy i tacy co nawet nie wiem jak ich okreslic bo brakuje na wasz temat słow i uwierz mi ze jestes w 5 pierwszej piątce takich skurwieli co przyjechali tu lizneli troche pieniadza kupili se laptopa i pewnie jeszcze korzystaja z internetu sasiada i wyszczekuja sie na forum po to zeby se ulzyc. zrób cepie dobry uczynek dla innego człowieka pomóz komuś a jak nie potrafisz tego zrobic to sie nie wpierdalaj wiecej w temat bo bedziesz gaszony na kazdym kroku
NIE łapię twojego potoku słów ...!!! .
Starasz się komuś ubliżyć i przypiąć łatkę , a sam nie jesteś od tego kogoś lepszy .
---
Ba aaa ... jest jeszcze Gorzej ... ! ponieważ SAM SOBIE UBLIŻASZ ...!!! .
---
Przeczytaj to co wypociłeś i iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ZAMILCZ ...!
---
Tak będzie najlepiej dla Nas Wszystkich .
Pa
Hade bra ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
antonio o
(antonio11)
Wiking
sam zamilcz cepie. krew mnie zalewa jak patrze na takich wlasnie ludzi. napisze cos normalny czlowiek oczekujac normalnej odp to dostaje odpowiedz w formie zenujacej i docinajacej tylko. po huj taki czlowiek zyje? przyjemnosc mu to sprawia? jak byl gnebiony w dziecinstwie to niech przemysli swoje zycie i pomysli jaki jest tego sens sprawianie przykrosci innym. jak nie bedziesz jezdzil po takich skurwielach odrazu i zatykal im mordy to tak bedzie caly czas. jak by wiecej forumowiczow po wpisie simona zmieszala by go z blotem raz i drugi to by wiedzial ze wiecej nie ma czego tu szukac i by dal se spokoj wkoncu a tu obronca sie kurwa jeszcze znalazl i to swiety gabriel. a tamten cieszy miche ze komus zaimponował. chore to jest. widocznie oboje jestescie siebie warci nara
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok