Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(999 niezalogowanych)
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
antonio11 napisał:
Simmon prostaku i cepie? zatkało Ci Twój wredny i wyszczekany pysk ze sie już nie odzywasz? chciałes zabłysnąc i spaliłes temat. sa na tym forum ludzie żenujacy i tacy co nawet nie wiem jak ich okreslic bo brakuje na wasz temat słow i uwierz mi ze jestes w 5 pierwszej piątce takich skurwieli co przyjechali tu lizneli troche pieniadza kupili se laptopa i pewnie jeszcze korzystaja z internetu sasiada i wyszczekuja sie na forum po to zeby se ulzyc. zrób cepie dobry uczynek dla innego człowieka pomóz komuś a jak nie potrafisz tego zrobic to sie nie wpierdalaj wiecej w temat bo bedziesz gaszony na kazdym kroku
bardzo trafna diagnoza ,zgadzam sie ,ale tepy simon tego nie pojmie bo mu tylko bruzdy z mozgu zostaly...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Anka Anka
(Buziaczek)
Wiking
Buziaczek napisał:
Mieszkanie do wynajęcia na pół od stycznia. Szukam osoby spokojnej, uczciwej i posiadającą prace. Więcej inf na priv. Spokojna okolica Klemetsrud. Lukas

NIE AKTUALNE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
antonio11 napisał:
... zamilcz cepie.
... krew mnie zalewa jak patrze na takich wlasnie ludzi.
... po huj taki czlowiek zyje?
... takich skurwielach odrazu
... zmieszała by go z blotem
... sie kurwa jeszcze znalazl ....

Ty to masz słownictwo ...!
---
Pewnie prosto z Poprawczaka ...lubo innego podobnego blokerskiego środowiska .
---
A może ty zawitałeś do Nas z Wysp angielskich i irlandzkich !? .
Tam wśród ULICZNEJ Polonii ,taki język to wszak Norma ...!
---
I taki chce Innych Pouczać !
---
ŻENADA ... !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
antonio o
(antonio11)
Wiking
wyobraz sobie ze an i z tego ani z tego gamoniu. własnie twoj jezyk to norma bo ty nalezysz do takich skurwieli. wiesz ja szanuje normalnych ludzi i jak bys byl normalny to odnosil bym sie do ciebie z szacunkiem i piszac to pisal bym z duzych liter zeby ci to okazac ale ze nie masz szacunku do innych to i inni nie beda miec do ciebie osle jeden poprostu ja szanuje ludzi i wiem co to znaczy. jak czlowiek zasluguje na szacunek to tak sie do niego odnosze a jak nie (tak jak ty w tym przypadku) to odnosze sie jak do zwierzaka. chociaz obrazam zwierze tak piszac bo nawet swinie kultury mozna nauczyc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok