Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
M D robert witek Marian Koniuszko (3281 niezalogowanych)
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
nie, nie jestem

jak napisalam wczesniej, potrzebuje tylko w naglej sytuacji, gdyby owa zaistaniala...

retier, z byle pierdolka nie lece do lekarza, bo to nic nie da... paracet to sama moge podac do nad opiekunczych matek tez nie naleze ale biada temu kto krzywde moim panienkom zrobi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
nie, nie jestem

jak napisalam wczesniej, potrzebuje tylko w naglej sytuacji, gdyby owa zaistaniala...

retier, z byle pierdolka nie lece do lekarza, bo to nic nie da... paracet to sama moge podac do nad opiekunczych matek tez nie naleze ale biada temu kto krzywde moim panienkom zrobi

więc co....staropanieństwo je czeka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
nie dlaczego.. oj retier ty juz tak daleko brniesz w przyszlosc

i jak zawsze uciekasz od tematu, ktory moim zdaniem zostal zakonczony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
magdalena_d84 napisał:
nie dlaczego.. oj retier ty juz tak daleko brniesz w przyszlosc

i jak zawsze uciekasz od tematu, ktory moim zdaniem zostal zakonczony

i stąd ten przytyk do staropanieństwa....by nie brnąć dalej dla podnoszenia swego .....coś tam
a teraz na prawde wieje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
89 Postów
marian kut
(mitko2002)
Początkujący
Witam
Wysłałem dokumenty do Helfo o to ubezpieczenie dla mnie i mojej rodzin i otrzymałem od HELFo
dwa formularze E106 ii nie wiem co dalej robić.... czy mam je osobiście dostarczyć do NWZ w PL? w jakim terminie od daty otrzymania ewentualnie...? Czy dokumenty przyjdą też z Helfo na Polaki adres.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
mitko2002 napisał:
Witam
Wysłałem dokumenty do Helfo o to ubezpieczenie dla mnie i mojej rodzin i otrzymałem od HELFo
dwa formularze E106 ii nie wiem co dalej robić.... czy mam je osobiście dostarczyć do NWZ w PL? w jakim terminie od daty otrzymania ewentualnie...? Czy dokumenty przyjdą też z Helfo na Polaki adres.......

pewnie juz po fakcie...ale widac, ze nie przeczytales tego dokladnie bo retier napisal co nalezy zrobic.

cyt. "Skladasz Søknad om blankett E106 tam gdzie podlega twoja komuna.... i czekasz.
odsylaja ci papiery ktore musi8sz dostarczyc do NFZ i czekasz do .....30 dni nawet,
i tyle w tym temaciew.
E106 daje ci pelna obsluge medyczna w Polsce,ale nie widze sensu robienia tego jesli prawie wszystko kwalifikuje sie pod nagle zdarzenie....nawet zwykle zaziebienie....sprawdzilem na sobie."
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok