Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Małgorzata xxxxx Jacek Godzisz karol burghardt Joanna Fladro marian wnuk michał lars Daniel Dziekoński cnk90 mateusz1318 DreamWorks Consulting Pan Tadeusz jkamil225 Dami24 (3356 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:
Autorytety medyczne juz ocenily, czy choroba kwalifikowala sie do zwolnienia lekarskiego, czy nie

I znowu Fionka ... nie potrafisz Logicznie czytać Tekstu .
---
Gdzie Ja podważyłem decyzję Lekarza ? .
---
Odniosłem się jedynie do słów :

"...popekaly mi czeraki pod pacha./sorry ze tak bezposrednio/..." .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
gabriel napisał:
Lindemans napisał:
Autorytety medyczne juz ocenily, czy choroba kwalifikowala sie do zwolnienia lekarskiego, czy nie

I znowu Fionka ... nie potrafisz Logicznie czytać Tekstu .
---
Gdzie Ja podważyłem decyzję Lekarza ? .
---
Odniosłem się jedynie do słów :

"...popekaly mi czeraki pod pacha./sorry ze tak bezposrednio/..." .

Widze, ze z jakiegos powodu przypisujesz mi inne nicki, niz ten, ktory mam od poczatku swojego bytowania na tym i nie tylko tym forum
Marjanek juz mylil mnie z Jasna, albo Jasna ze mna i wyszedl na idiote, o czym dokladnie sam wie
Widze, za stajesz z nim w szranki, ktory okaze sie wiekszym idiota

Jesli nie potrafisz z jakiegos powodu uzywac mojego nicka, to mozesz zwracac sie bezosobowo - absolutnie mnie to nie zmartwi

A teraz w sparawie czyrakow i przyczyn ich wystepowania.
Wystarczy otarcie miejsca(skory), gdzie powstaly pozniej czyraki i koniecznosc pracy fizycznej, czesto nie zwiazanej z ukladaniem karteczek z polki na polke, a raczej "brudnej" przez wiele nastepnych godzin (np. 16!). Dojdzie do zainfekowania i toto sobie rosnie, az peknie, albo zostanie chirurgicznie zalatwione.

Chamstwem jest sugerowanie, ze czyraki powstaja u brudasow zaniedbujacych swoja higiene.
Tylko, ze chamstwo, w Twoim wykonaniu, to nic dziwnego, dziwne by bylo, gdyby naraz go zabraklo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:Widze, ze z jakiegos powodu przypisujesz mi inne nicki, niz ten, ktory mam od poczatku swojego bytowania na tym i nie tylko tym forum...
... chamstwo, w Twoim wykonaniu, to nic dziwnego, dziwne by bylo, gdyby naraz go zabraklo

Jak dla Mnie to jesteś Fionka , ponieważ masz taki sam sposób komunikowania się na Forum , jaki miała Onegdaj właśnie ona . Też była na Tymże Forum jak i Marianek .
---
Czyrak w 100% powstaje u Brudasów , Pijaków , oraz u osób z Funtozą w móżdżkach , którzy przesilają własny organizm pracą ponad fizyczno-psychiczną wytrzymałość i jedzą byle co , byle jak , by jak najwięcej zaoszczędzić dudków .
---
Niemniej , faktycznie powstaje również u Cukrzyków i innych z niedoborami takimi i innymi , jednak podstawą , jest zawsze brak odpowiedniej higieny ciała i duszy ... .
---
Jeżeli , CHAMSTWEM JEST PISANIE SZCZEREJ PRAWDY , to faktycznie , inaczej nie potrafię , dlatego też ... Ja Jezdem Beeeeee , a ty cacyyyyyyyyyyyy ...
Tak ten Świat , jest Już zbudowany Fionka ... równowaga w przyrodzie powinna być zachowana ! .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Nie obchodza mnie Twoje wytwory chorej wyobrazni, obchodzi mnie tylko to, zebys nie przypisywal mi bycia kims, kim nie jestem. To tyle.

Co do przekazywania prawdy, juz tez zwracano Ci uwage, ze pisanie prawdy nie jest rownoznaczne z chamstwem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:Nie obchodza mnie ...
... I co ... Ja na to mogę , Fionka , jak inakszy ni porafia ...
---
---
Natomiast ty Fionka , możesz i to bardzo dużo ...
- W pierwszej kolejności , nie łaź za Mną po tematach i nie komentuj głupkowato , jak onegdaj właśnie Fiona od Filona ...
- W drugiej kolejności ...
- W trzeciej ...
- W ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
To gdzie sie wypowiadam, nie ma zadnego zwiazku z Toba personalnie (nie pochlebiaj sobie ). Wypowiadam sie tam, gdzie mam cos do powiedzenia, nie tluke postow dla wylewania obrazow swojej chorej wyobrazni. Nie potrzebuje rowniez 3, 5 ,czy nie wiem ilu, mniej lub bardziej falszywych nickow Tylko ludzie, ktorzy stosuja takie praktyki, maja manie podejrzewania o to samo innych. Widza spisek wszedzie i probuja za wszelka cene przepchnac swoje chore teorie spiskowe.
Nie potrafia zrozumiec, jak mozna uzywac jednego nicku i jednego konta - zawsze. Jesli zdecyduje sie kiedys odejsc z forum i wrocic po jakims czasie - tak jak robia to niektorzy - to wroce pod swoim nickiem, bo lubie byc rozpoznawalana
Zabawy w "zgadnij kim jestem" sa dla ludzi slabych, z kompleksami, albo takich ktorzy wstydza sie z jakiegos powodu bycia soba zawsze.

Kolejny raz grzecznie zwracam Ci uwage zebys przestal insynuowac, ze podzszywam sie pod kogokolwiek...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:
To gdzie sie wypowiadam, nie ma zadnego zwiazku.
Oj Fiono ... a to co Ja piszę i jak tytułuję Forumowiczów , to również Mój Problem i ma związek z Moim postrzeganiem danego problemu .
A tobie nic do tego ...
Chcesz mieć spokój , to omijaj Mnie szerokim łukiem ...
---
Fiona od Filona z Lindą Malindą do spóły , ma problem z Identyfikacją Osobową ...
Śmieszne i żałosne zarazem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
gabriel napisał:
Lindemans napisał:
To gdzie sie wypowiadam, nie ma zadnego zwiazku.
[color=#800080]Oj Fiono ... a to co Ja piszę i jak tytułuję Forumowiczów , to również Mój Problem i ma związek z Moim postrzeganiem danego problemu .
A tobie nic do tego ...

Dopoki oczerniasz mnie, dopoty bede dostrzegac w tym problem i bedzie mi "cos do tego".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Lindemans napisał:Dopoki oczerniasz mnie, dopoty bede dostrzegac w tym problem i bedzie mi "cos do tego".
Skoro lubisz sobie wmawiać różne dolegliwości , to faktycznie masz problem i to niemały ...
---
Dokładnie jak z tymże czyrakiem !
Małe to takie , krosteczka ... Nic to do wesela się zagoi .
---
A rano tylko Kwik i pół ciała w gorączce .
---
Niech ci tam LindeFiono ... masz rację , to wszak twój problem !
A Mnie nic do tego .
Wszak mam Większy ... Śledzie w lodówce dojrzewają do smażenia a Ja , nie mam żadnego trunku , by gardło przesmarować , coby gładko weszły te śledzie , gdzie ich miejsce .
OOOOOOOO
to jest poważny problem
Twój to mały pikuś...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok